Mijn oudere buurman (Amsterdam). Deel 1

Geplaatst door: gerardd op 25-05-19

Ik sloot die zaterdagochtend net de deur van het trappenhuis achter me, klaar om een rondje te gaan hardlopen, toen de deur van het belendende benedenhuis openging. Mijn onderbuurman trad naar buiten, een weduwnaar van 70 jaren oud, ik vond hem wel een soort van aantrekkelijk; kort grijs haar, ietwat gezet met een heerlijk buikje, klassiek gekleed, strenge uitstraling en mooie grote handen. Ik woonde nog maar 5 maanden op de etage boven hem in Amsterdam, maar we hadden al een leuk contact. Diverse keren reeds had ik koffie of een borreltje bij hem gedronken en stiekem geilde ik een beetje op hem en had ook de hoop op meer want hij raakte mij iets te vaak en wat te lang aan, of wreef me over de hele rug wanneer ik vertrok, wat ik me graag liet aanleunen. Ook had hij iets bazigs over zich, op een vriendelijke maar strenge manier liet hij me dingen doen, zoals iets uit de keuken halen of een computerprobleempje oplossen. Ik vond het op een bepaalde manier heel erotisch en spannend hoe ons contact zich ontwikkelde.

"Zo jongeman, wat zie je er sportief uit." zei hij, terwijl zijn blik mijn hele lijf scande. "Heb je vanavond zin en tijd om een flesje jenever aan te breken? Ik verwacht je om negen uur. Ga nu maar lopen, hop, hop, vort!" ….En hij gaf mij een pets op mijn billen met één van zijn grote kolenschoppen alsof ik zijn renpaardje was. Hij liep zijn huis schaterlachend weer binnen en liet mij wat verbouwereerd achter met een nagloeiende kontje.

Ik had niet kunnen gaan, de buurman afbellen maar ik had geen afspraken staan en voelde een prettige erotische spanning dat er iets op stapel stond vanavond. Ik was single hetero van 45 jaar oud voor de buitenwereld maar had de afgelopen jaren ook enkele malen via internet wat date ervaringen met oudere mannen opgedaan. Ik was daarbij de onderdanige, dienend. Een sluimerend gevoel van jaren her wat steeds meer naar de voorgrond trad. De afgelopen maanden had ik zelfs 2x een oudere heer mogen ontvangen midden in de nacht. Een date waarbij ik de man zoals afgesproken op mijn knieën gezeten oraal bevredigde terwijl hij stond. De man kwam nogal luidruchtig klaar waarbij ik me enigszins zorgen maakte over de gehorigheid van het oude pand. Het was zeker geil maar niet geheel vervullend die date, de man verliet na zijn hoogtepunt vrij snel mijn appartement en ik miste iets intiems, iets van volle overgave.

Ik dronk nog snel even een glas wijn om mijn zenuwen wat te temperen alvorens ik mijn buurman bezocht. Klokslag negen uur belde ik aan, enigszins opgewonden, maar al snel weer voelde ik me geheel op mijn gemak in zijn warme woonkamer, hij op de bank en ik op een stoel tegenover hem, beiden nippend van een glaasje jonge jenever. We keuvelden wat over mijn hardlopen, de buurt, zijn tuin en over de gehorigheid van ons pand. Dat laatste was overigens wel een puntje volgens mijn oudere buurman, hij vertelde me dat mijn nachtelijke bezoeker hem had wakker geschreeuwd (ik bloosde enorm), maar zei hij direct daar achteraan, terwijl hij achteloos mijn bovenbeen streelde; "toen mijn echtgenote nog leefde, maakten wij ook wat herrie ben ik bang, ik gaf haar zeer regelmatig billenkoek, ze was er gek op, ik sloeg haar op de billen tot ze het uitgilde, we probeerden ons in te houden maar de vorige bewoner van jouw etage kwam toch een keer klagen, of het wat minder kon." Ik stond even met mijn oren te klapperen, mijn buurman had mijn activiteiten gehoord en gaf in het verleden billenkoek aan zijn vrouw!

Ik kreeg bij het aanhoren hiervan een enorme erectie, wat mijn buurman niet ontging. "Sta eens op" zei hij rustig maar gedecideerd. Ik stond op voor hem. "Mmm, je hebt hetzelfde figuurtje als wijlen mijn vrouw...  Ik wil dat je je nu helemaal voor me uitkleed" gebood hij. Als gehypnotiseerd volgde ik zijn bevel, ontkleedde me onder zijn ogen en stond poedelnaakt, verlegen maar met een vol van verlangen stijve pik voor mijn buurman, een man 25 jaar ouder dan ik, klassiek gekleed. Ik moest voor hem staan, me omdraaien, bukken en me laten bekijken. Van naast de bank toverde hij een paar hold up kousen tevoorschijn van zijn overleden echtgenote en beval me deze aan te trekken, mooie satijnen, vleeskleurige kousen. Ik voelde me hierin gelijk enorm sexy en hoerig. "Kom eens over mijn schoot liggen met je buik naar beneden, je hebt best wel een beetje straf verdiend voor het me uit mijn slaap houden met die goor lapperij van je." … Ik verlangde hier naar, maar trilde van opwinding en angst over wat komen zou toen ik over zijn schoot lag, hij wreef met zijn grote handen uiterst rustig over mijn hele blote lichaam, mompelend dat ik er heerlijk uitzag en kneedde mijn billetjes... En toen... "Pets, Pets, Pets" sloeg hij me driemaal flink op mijn billen, links, rechts, links... wreef even liefdevol erover en herhaalde het... "Pets, Pets, Pets." Dit herhaalde zich ik weet niet meer hoe vaak, ik kronkelde van de pijn, en deels van genot, echt lekker vond ik dit niet helemaal maar ik wist dat dit moest zijn om de Zijne te worden, de getemde slaaf, of slavinnetje met de kousen aan... Zijn renpaardje die zijn plaats kende... Langzaam maar zeker, veranderde de pijn in een gloed, een gloed van verlangen, een verlangen naar slaag, onderworpenheid, waarbij ik de pijn niet meer voelde maar enkel het verlangen.

Beiden ietwat uitgeput, lag ik naakt over de schoot van mijn Buurman. Hij wreef nu alleen nog maar zachtjes en liefdevol over mijn billen, rug en benen. "Mmm, ik voel al weer wat leven in je." Doelend op mijn hernieuwde erectie die tegen zijn schoot lag. Hij spoog een klodder spuug tussen mijn billen en wreef deze uit over mijn sterretje, en masseerde deze zachtjes, met nog wat meer spuug drong hij één van zijn grote vingers er gekromd in en masseerde me heerlijk wat dieper. Met zijn andere hand duwde hij drie van vingers in mijn mond die ik gedwee opzoog en aflikte.

Het vervolg was zo als het moest zijn; ik moest voor hem knielen, hij beval mij zijn pantalon en sokken uit te trekken. Hij trok zijn bovenkleding uit. Ik begon instinctief aan zijn tenen te likken en zuigen, zijn voetzolen... Hij kronkelde van genot... naar boven met mijn tong, zijn dijen likkend en uiteindelijk zijn heerlijk grote ballen die relaxed in zijn zak hingen, zijn kruis rook heerlijk mannelijk, licht zweterig, muskusachtig; eerst wat beschroomd, daarna gulzig, zoog ik zijn ballen in mijn mond terwijl mijn tong masserend erover heen gleed... Verder likkend over de stam van zijn dikke, redelijk grote en stijve pik, nam ik zijn reeds natte eikel in mijn mond, likkend langs de schacht, zuigend, kussend overal... en uiteindelijk pijpend, mijn mond strekte zich over de hele lengte van zijn heerlijk penis, diep tot zo ver als mogelijk tot in mijn warme keeltje, kwam er kwijl vrij, kokhalzend met slierten uit mijn mondhoeken... ik genoot hier zo van... zijn pik diep in mijn keel, mijn kwijl, zijn voorvocht... Heerlijk om zo één te zijn met het vlees van mijn Meester, heerlijk om Hem zo te mogen dienen. Zo fijn om zijn warme vlees zo te voelen... Op en neer in mijn onderdanige mond en keel, ondertussen draaiende bewegingen makend met mijn tong...

"Ik ga zo klaarkomen jongen, ik ga zo komen, oh, wat doe je dat heerlijk!" riep hij, en duwde rustig mijn hoofd zo diep mogelijk over zijn geslacht en beval me hem aan te kijken... zijn zaad spoot deels diep in mijn keel, en voor een deel in en buiten mijn mond... ik bleef, wat rustiger, door gaan met zuigen, likte zachtjes de laatste druppels op vanuit zijn pisspleetje, zoog het restje eruit, likte alles aan zaad wat er nog over was van zijn buik, pik en ballen terwijl hij mijn hoofd, nek en rug streelde.

5334 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 35)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.