Nieuwe baan 2

Geplaatst door: natu-60 op 26-05-19

......thuis gekomen de hele dag nog eens doorgenomen met mezelf en met de gedachte aan Jack onder de douche werd ik flink opgewonden en besloot voor het eten nog ff onder de douche te gaan staan om me heerlijk op te frissen en mezelf te ontladen van de opgekropte seksuele spanning.

De eerst volgende dagen gingen geruisloos voorbij en gebeurde er niet veel spannends.
Ik kwam Jack nog een keer tegen in de centrale hal waar hij me toefluisterde dat hij de volgende keer een verrassing voor me had.

Eindelijk was de dag aangebroken dat ik weer aan Jack gekoppeld zou worden.
Goed voorbereid (lekker schoon , geschoren( ook intiem) spannende slip aan het oog van een 70 plusser wil ook wat tenslotte ging ik op pad.
Z'n deur was niet op slot zodat ik zonder te kloppen naar binnen kon lopen waar Jack al op me zat te wachten.
Niet in zijn pyjama dit keer maar in zijn badjas.
Zo zei ik al klaar om onder de douche te gaan?
Zeker zei hij met een lieve glimlach maar als we bij mijn buurman gaan die heeft een heerlijk groot ligbad zodat jij niet uit de kleren hoeft als je niet wil.
Is dat de verrassing vroeg ik enigszins teleurgesteld.
Een van de zei hij raadselachtig met een big smile.
O.K. laten we maar gaan dan dan zal ik je als een klein kind in bad stoppen.
Ook de deur van de buurman was open maar hij was nergens te bekennen.
Hij weet er toch wel vanaf he vroeg ik zenuwachtig want het leek me helemaal niets om betrapt te worden door een onbekende buurman.

Nee alles is goed hij zou een half uurtje in de ontbijtzaal blijven.
Aangekomen in de badkamer liet ik bad vollopen en deed ondertussen de badjas van Jack uit waar hij niets onderaan had .
Me weer verbazend over het mooie haarloze lichaam van Jack wat kan een lichaam van een 70 jarige man mits een beetje onderhouden toch mooi zijn.Ik dacht altijd dat op die leeftijd de seks wel uit het lichaam verdwenen zou zijn maar niets bleek minder waar.Ik bewonderde zijn half erectie pik.die dus ook nog vol leven bleek te zitten.
Op eens kreeg ik een pets op m'n billen en een lachende Jack vroeg of ik hem nog in bad ging doen of dat ik alleen maar een beetje schaapachtig aan bleef kijken.
Sorry zei ik, ik was even afgeleid .Ja dat vermoeden had ik al.
Ik ondersteunde Jack en liet hem langzaam in het warme water glijden.
Zal ik eerst je haren wassen vroeg ik hem.
Alles is goed ik laat het helemaal aan jouw over zei Jack
Ik begon met wassen van zijn haren en masseerde gelijk zijn hoofdhuid en zijn nek wat een goedkeurend gekreun tot gevolg had.
Ik pakte een washandje en gleed over zijn borsten naar zijn dikke buik die boven het water uitstak.Ik zag in zijn ogen dat hij wou dat ik verder ging met het wassen van zijn heerlijke pik maar op dat moment ging de badkamer deur open en kwam de buurman naar binnen.

Zo Jack hou je alles weer voor je zelf ouwe geilstruik.
Ik wist niet waar ik kijken moest dus stelde ik me maar voor en zei dat Jack had gezegd dat we je badkamer mochten gebruiken.
Weet ik toch jongen maak je niet te druk Jack heeft me alles over je verteld en ik had stiekem gehoopt jouw hier ook naakt aan te treffen want die dikke buik van Jack die kan ik nu wel.

Hoezo vroeg ik onnozel hebben jullie een relatie dan.
Lachend zei Bram als je het zo noemen wil ja dan hebben we een relatie maar er gebeurt veel meer in dit tehuis dan jij je kan voorstelleen.
Ok zei ik wat is nu de bedoeling.
Ga jij maar lekker door met het wassen van Jack ruikt hij ook eens een keer lekker.
Ik ga wel even koffie zetten.

Terug bij een lachende Jack begon ik met het wassen van zijn piemel en ballen Jack kwam een beetje omhoog uit het water en ik liet mijn andere hand onder zijn dikke billen glijden en tussen zijn bilnaad maakte ik de boel ook goed schoon .
Ondertussen was Bram met koffie terug gekomen in de badkamer en vroeg of ik klaar was met Jack zodat we samen in de huiskamer koffie konden drinken.

Samen hielpen we Jack uit de badkuip en droogde hem af Jack leunde flink tegen me aan zodat mijn kleren toch flink nat waren geworden.
Kom eens hier zei Bram en begon m'n overhemd los te knopen daarna maakt hij m'n riem los en deed m'n broek naar beneden even je schoenen uitdoen dan kunnen we je broek en overhemd even in de droger doen.
Jack had dit gebeuren op de bank zitten bekijken en met opengevallen badjas was hij met zijn best wel stijve pik aan het spelen.

Ik ging naast hem zitten en pakte mijn koffie die al een beetje
koud begon te worden.
Even later was Bram weer terug en keek lachend naar ons zal ik ook maar wat uittrekken zei hij want ik krijg het best wel warm van 2 bijna naakte mannen in mijn kamer.

Ok zei ik kom maar hier dan zal ik je helpen doe je armen omhoog dan trek ik je shirt uit daarna ging ik om mijn knieen om zijn schoenen los te maken en uit te trekken. vervolgens deed ik de rits van zijn gulp naar beneden en maakt het knoopje van zijn broek los en deed zijn broek uit Hij had een flinke bult in zijn ouderwetse witte slip zitten nog eentje met een gulp erin hij keek me aan en vroeg of het me beviel wat ik zag.

Ik ging weer naast hem zitten en wou net zijn onderbroek uitrekken om te kijken wat voor heerlijke pik in zat toen er op de deur werd geklopt...…..

word vervolgd.

3884 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.