Spaanse jongen 1

Zo, even genieten van een korte, welverdiende vakantie. Als zzp-er in de reclamewereld maak ik vaak lange dagen, weekenden zelfs. Meestal werk ik met deadlines en strakke planning, maar na elk trimester neem ik toch een paar snipperdagen om wat bij te komen en simpelweg wat van het leven te genieten. Sinds een paar jaar ga ik steevast naar Benidorm in Spanje. Daarvoor ging ik altijd naar de Griekse eilanden, maar na het vluchtelingendebacle daar, ben ik er weggebleven. Eerlijk is eerlijk, het bevalt me prima aan de costa blanca, vooral nu ik terug single ben. In Benidorm lijkt contact maken zoveel makkelijker dan in pakweg Corfu of Kos. Zoals blijkt uit mijn avontuur tijdens de Paasvakantie.

Het was vroeg opstaan, maar ja, dan was je ook vroeg op je bestemming. Ik had mij voorgenomen de vroegste vlucht vanaf Schiphol te nemen, met Transavia, richting het zuiden meer bepaald Alicante. Nog een klein uurtje met de bus tot Benidorm en dan heerlijk genieten. Bij aankomst was mijn hotelkamer nog niet klaar, maar Julio de receptionist liet een glaasje sangria aanrukken terwijl ik een kwartiertje moest wachten.

We kenden elkaar al een paar jaar, vanaf mijn eerste verblijf hier. Ik was hem ´s nachts eens tegengekomen in één van de gaybars in het oude centrum van de stad. Hij vertelde mij toen dat hij een vrouw had en een volwassen zoon maar dat hij eigenlijk gay was en niet uit de kast durfde of wilde komen. Trouwens, sexuele escapades met gasten uit het hotel waren totaal uit den boze, zo liet hij me nog weten. Spijtig... hij was reuze aardig en best knap.
Goed, mijn vertrouwde kamer 227 was ondertussen klaar. In al die jaren kende ik het hotel op mijn duimpje. Bovenin zat het chique Belvedère restaurant, waar ik zeker nog eens ging dineren deze week. Ook is het hotel centraal gelegen, vlak aan de winkel-wandelstraat, het oude centrum en de stranden. Er zijn namelijk twee enorme, kilometers lange stranden én een paar hele kleine strandjes. Mijn voorkeur ging naar één van die kleinere strandjes, meer bepaald de Malpas, vlakbij het haventje.
Snel mijn koffer uitgepakt, zwembroek aan, mijn enorm strandlaken mee, zonnecrème, zonnebril, mobieltje en petje op, en naar het strand. Het was middag, lekker warm en hartstikke druk. Normaal, het is vakantie.
Aangekomen op Malpas, zoek ik een plaatsje uit. Het is er erg druk maar vanachter, tegen de rotswand, heb ik nog een lege plaats gespot. Niet slecht, alleen niet vlakbij het water. Schuin voor mij ligt een jonge knaap, mooi gebruind, in een knalrode speedo. Hij ligt op zijn buik naar muziek te luisteren. het lijkt wel of ie stiekem naar me loert. Ik leg mijn supergroot badlaken neer en trek mijn short en t-shirt uit. In mijn net iets te klein gekochte, witte zwembroek kan je de contouren van mijn ballen en penis uitstekend zien.

Zou hij het ook gezien hebben? Ik besluit om eventjes in het water te gaan alvorens mij in te smeren. Het water van de middellandse zee is prachtig blauw en heerlijk verfrissend koel. Dit is één van de redenen waarom ik zo graag naar hier kom! Nog snel kopje onder en dan lekker bakken in de Spaanse zon. 
Het valt mij op dat er plotseling veel mensen inpakken en weggaan. Het is etenstijd voor de Spaanse mensen. Die eten doorgaans een uurtje of twee later dan wij. En daarna houden ze ook nog een siësta. Binnen of buiten.
Ik zit een beetje te klooien met het dopje van de zonnebrandolie. Uit mijn ooghoeken zie ik dat de jongen naar me wuift. Wat zou hij willen?

WORDT VERVOLGT...

4042 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.