Spaanse jongen 2

VERVOLG OP SPAANSE JONGEN 1


Zou hij het ook gezien hebben? Dat mijn wit zwembroekje eigenlijk te klein is voor wat er in zit? Moeder natuur had mij goed voorzien: zo´n  21 cm. lange, dikke, kaarsrechte vleesknots en twee grote, volle teelballen. Ja, ik was trots op mijn materiaal. Daarom verzorgde ik het ook extra goed. Regelmatig scheerde ik alles kaal, ook mijn strakke reet. Vond ik wel geil.
Ook voor vertrek had ik alles zorgvuldig glad geschoren.
Weer wuifde hij. Wat bedoelde hij? Ik haalde mijn schouders op en deed nonchalant teken dat ie maar tot bij mij moest komen.
Wat ie ook prompt deed. Mét zijn spullen.
Hij legde zijn Spaanse-vlag-met-stier-handdoek vlak langs mij neer en spreidde zijn spullen er op uit.
Hola, que tal? Soy Angel. Hablas español? Ik sprak wel een klein beetje spaans na al die jaartjes hier, maar echt vlot kon je dat niet noemen. Or do you prefer we speak English? To me is the same. Hello, my name is Angel. Ik antwoordde dat het waarschijnlijk beter was om verder in het engels te converseren, omdat mijn spaans toch niet je dat was.
No problem. My mother English, my father Spanish. I speak both languages. You? 
Ik vertelde dat ik Ben heette, uit Amsterdam kwam en 43 jaar was. Ik voelde me zowaar een beetje blozen.

You want me to help you with suncreme? If not, you will burn. Hij lachte zijn spierwitte tanden bloot. Ik lachte terug, met een knipoog. Het kleine strandje liep stilletjes aan leeg. Eigenlijk kwam mij dat goed uit zo. Geen pottekijkers.
Ik vroeg Angel of hij mij inderdaad wou helpen met inwrijven. Met een welgemeende ja-knik als gevolg. Of course!
Ik gaf hem de fles zonnebrandcreme en ging op mijn buik liggen. Terwijl hij mijn nek en schouders begon in te smeren, stelde ik hem een paar vragen. Waar hij vandaan kwam, hoe oud hij was, wat hij studeerde. Of ie dikwijls mannen op het strand insmeert? Alweer moest hij hartelijk lachen. My grandparents have a big bar-restaurant at the beach site. Both mam and dad work there, but I am still too young to help out. Next year perhaps. I go to I.E.M institute, kind of hotelschool, 4th class. So I turn 16 in November.
Ik draaide me verschrikt om! Nog maar 15, bijna 16? Ik had zo 17 bijna 18 gegokt, maar 15 is toch wel erg jong. Maar hij was wel heel erg knap en lief. Zelf heb ik altijd oudere partners gehad, alleen Sammy, die was 3 jaar jonger. Maar ja, dat is al eeuwen geleden! You problem? vroeg hij meteen. Ik ging terug liggen, even bedenken wat we hier mee moeten nu. Zijn handen gleden over mijn rug, langs mijn lenden en richting mijn billen. Ik werd er bloedjegeil van! Mijn jongeheer was kei- en keihard geworden en ik voelde mijn ietwat natte eikel tegen het elastiekje van mijn zwembroekje duwen. En net op dat moment voel ik zijn vingers ónder mijn zwembroekje glijden. Ze strelen zacht mijn stevige kont en zakken steeds verder af richting mijn scrotum. Zover gaat hij nét niet. Turn around now. I do other side as well, okay? Eigenlijk ben ik te verrast om te antwoorden, dus draai ik mij maar om. Mijn pik is nu enorm en mijn zwembroekje spant aan alle kanten. Mijn ballen zitten stevig en strak opgesloten en ik vrees voor een niet-voorziene, vroegtijdige zaadlozing.

You know, in Spain you can have sex with 15. But the other need to say yes also. Like permission, you see?
Ik wist er niks van, maar vertrouwde hem op zijn woord. Dus hij wou sex? Of wat bedoelde hij?
Later, later, let me first do your front than we talk. Ik knikte instemmend. Mijn onbehaarde borstkas smeerde hij razendsnel in om dan richting mijn zwembroekje te glijden met zijn handen. Very big. I like a lot. Heel voorzichtig gleden er een paar vingers onder het witte stof, over de natte plek, mijn eikel licht aanrakend. Ik stond op ontploffen. Als ik nu niet ingreep, dan zou ik een orgasme krijgen hier ter plaatse, op het strand. Er waren wel geen directe pottenkijkers, maar toch... Ik beval Angel te stoppen, want ik kon niet meer. Voor de derde keer lachte hij luidop. Oh yes! I have same problem, Ben. Look! Hij ging wat achterover met zijn hoofd en torso, zodat ik recht naar zijn speedo keek. Amai! Wat een geweldig mooi en toch ook best groot pakket! Ik kon zijn pik en ballen goed onderscheiden. Liefst kleedde ik hem nu uit, maar ja... Ik vroeg hem om hoelaat hij naar huis moest. No worry, now restaurant very busy, so till 5 pm no problem. What you wanna do? Het liefst vanal, nu meteen naar mijn hotel, met hem. Hij vond dat we even moesten wachten. Eerst en vooral voor de bobbels in onze broekjes. En beter ook niet samen weggaan, je weet nooit wie er meekijkt. Hij kende mijn hotel goed, hij kwam er ´s morgens langs om naar school te wandelen. En hij wist dat mijn kamernummer 227 was. Dus. Zo gezegd, zo gedaan.
WORDT VERVOLGT

3954 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.