Mijn oudere buurman. Deel 2.

Geplaatst door: gerardd op 30-05-19

Na het eerste seksuele contact met mijn dominante Buurman van het benedenhuis was het hek van de dam. Ik hoefde slechts één trap af te lopen om bij hem te zijn. Wanneer hij geile zin had stuurde hij me een WhatsApp berichtje. En hij had heel vaak geile zin. Ik ook trouwens, want deze man leek precies te weten waar ik als onderdanige naar verlangde, en bovendien was hij een zeer bekwame, attente minnaar. Hoewel dominant, mij gebruikend als zijn sletje, liet hij mij ook voluit genieten. Maar hij bepaalde wat er gebeurde en hoe. En dat vond ik helemaal heerlijk.
Ik was in korte tijd volledig aan hem verslaafd geraakt; zijn mooie geaderde lul van 17 cm, zijn grote ballen die relaxed in zijn zak hingen, zijn heerlijke buikje, zijn grote handen die mij stuurden, dwongen, liefkoosden, en op mijn slanke billen sloegen. Zijn heerlijke mannenlucht. Zijn dwingende ogen en stem. Ik wilde alles voor hem doen.

We waren inmiddels vijf weken verder en ik had al drie dagen niets van hem gehoord. Ik had voordien opdracht gekregen niet meer te masturberen omdat hij al mijn zaad als het zijne beschouwde. Het begon inmiddels flink te kriebelen bij me, ik wilde me graag ontladen,  voelde me onrustig en verlangde nog meer dan anders naar hem. Gelukkig was het inmiddels vrijdagavond, de avond waarop ik me gereed moest houden voor hem. Ik ontving om 20:00 uur een berichtje via de mail: "Ik heb een verrassing voor je... maak je schoon en klaar, om 22:00 uur verwacht ik je. De benedendeur staat op een kier. Kleed je helemaal uit in het halletje. Voor de binnendeur ligt een masker en een flesje poppers, doe het masker om, neem wat snuifjes en treed de kamer binnen."

Opgewonden, geil en ietwat verontrust begon ik mezelf klaar te maken. Schoor me intiem helemaal glad. En om 22:00 uur precies betrad ik het halletje van mijn benedenbuurman. Kleedde me uit, deed het masker om. Ik nam op de tast drie flinke halen van de poppers. Ik hoorde achter de deur slechts rustige klassieke muziek op een laag volume... 

Ik trad de warme woonkamer binnen, volkomen onwennig en ontheemd. Ik rook onmiddellijk de licht zilte, vertrouwde lucht van mijn blote buurman die mij direct opving. "Op je knieën jongen, ja goed zo. Begroet je Meester eens even, mijn sletje." zei hij. Ik begreep wat te doen; Ik nam op de tast zijn slappe penis in mijn mond, ontblootte zijn eikel en likte met mijn tong zijn overvloedige voorvocht op. Ritmisch bewoog ik mijn mond over zijn inmiddels stijve lul, steeds dieper als mogelijk tot de slierten slijm zich verenigden met zijn voorvocht. Ik genoot enorm, want zo erotisch; ik zag niets, maar was verbonden met zijn vlees en voelde me helemaal warm en tintelend, ietwat grenzeloos van de snuiven poppers nog.

Mijn zintuigen waren zo zonder zicht helemaal gefocust op het verwennen van mijn Buurman maar ik meende ook het geluid van een klikkende camera te horen en het leek wel of er zich nog iemand anders in de kamer bevond. Mijn Buurman voelde dat direct aan en gebood me kalm te blijven zoals alleen hij dat kan, wreef liefdevol over mijn lichaam en fluisterde in mijn oor;  "Ik heb een speciale gast, een hele oude vriend van me, op bezoek, ik wil je aan hem voorstellen." Ik was gespannen, wilde protesteren, maar ik had mijn buurman ook over mijn fantasieën verteld, en een trio met nog een andere, oudere man, stond bovenaan mijn lijstje van verlangens. 

Mijn Buurman liet me enkele meters verder kruipen tot op het grote hoogpolige tapijt. "Ga op je rug liggen, en geniet lieverd." Daar lag ik dan, zag niets, hoorde enkel gestommel en soms het geklik van een camera. Een lichaam van iemand anders, positioneerde zich op zijn knieën tussen mijn benen tilde deze op bij de enkels, en de man begon aan mijn voetzolen te likken, likte en zoog aan mijn tenen. Zo ontzettend geil en erotisch! Zijn grote, half erecte pik raakte daarmee soms mijn sterretje en gleed er lekker overheen terwijl hij me gek maakte met zijn heerlijke gesabbel aan mijn tenen. Toen liet hij mijn benen los, duwde ze uiteen en boog zich voorover om mijn jongenskutje helemaal nat en open te likken, stak ook zijn lange, warme tong er diep in. Mijn vers kaalgeschoren pik en ballen liet hij ook niet onberoerd. Ik was helemaal in de zevende hemel. Mijn buurman liet het flesje met poppers rondgaan, schoof een kussen onder mijn hoofd, trok deze achterover, zette zich achter me, en schoof rustig zijn lul diep in mijn keel... helemaal grenzeloos, zoog ik aan zijn pik en wreef mijn jongenskut tegen de warme tong van de onbekende man. 

Mijn kutje lag inmiddels helemaal open, de man smeerde er wat vloeistof op en stak er een vinger in, en nog één, masseerde mijn prostaat... toen boog hij zich over me heen... mijn Buurman trok zich even terug... De man lag bovenop me, en zocht met zijn mond de mijne... onze tongen wisselden vocht uit, ik omhelsde hem met mijn armen, hij voelde mager, tenger... het lichaam van een oudere man... ik sloeg mijn lange slanke benen om zijn magere billen... wilde zijn pik binnen me voelen... drukte zijn billen tegen mijn hunkerende onderlichaam... en langzaam schoof hij zijn enorm lange, dunne penis in me... zijn tempo langzaam opbouwend... ik klemde me aan hem vast... ik zoog zijn mond aan de mijne... hij begon steeds sneller en dieper in me te stoten, ik wilde deze oude man, volgens mij nog veel ouder dan mijn buurman, in me klaar voelen komen... zo'n heerlijke minnaar... met zijn lange, dunne pik. 
Ik sloeg mijn handen om zijn magere billen en drukte hem nog dieper in me, onderwijl zijn grote warme tong zuigend.... Het duurde niet lang meer, ik hoorde hem amechtig ademen en hij spoot zijn zaad diep in me... zijn lichaam verslapte... langzaam trok hij zijn slapper wordende lul uit me... gebood me voor hem te knielen en zijn pik helemaal schoon te likken, wat ik maar wat graag voor hem deed. Ik proefde zijn zaad en likte de man zijn ballen en buik ook nog overal tot er geen druppeltje meer te bekennen viel. De man trok mijn hoofd naar zijn mond en begon me onstuimig te tongen, stopte onderwijl een vinger in mijn kont om nog meer van zijn zaad op te vangen en liet me deze aflikken en tongde het weer van mijn tong af.
Al die tijd hoorde ik ook het geklik van een camera.

Mijn Buurman trok mij mee naar de bank, liet mij daar zitten en gaf me een flesje ijskoud bier om mijn dorst te lessen. Ik droeg nog steeds het masker. 
Ik hoorde mijn Buurman fluisterend spreken met de andere man in het halletje en ik begreep dat deze het pand verliet. Buurman kwam terug de kamer in, zette zich naast me op de bank en maakte het masker los.
"En, hoe beviel de verrassing?" vroeg hij. Zonder mijn antwoord af te wachten, vervolgde hij: "En nu ben je voor mij, tot zondagavond mijn onderdanige slaafje, eerder laat ik je niet gaan..."

4174 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.