Naturistencamping deel 5

Geplaatst door: natu-60 op 30-05-19

Terug gekomen bij mijn tent liet ik de hele situatie nog eens langs me heen gaan het was een zwoele avond en ik kon nog heerlijk naakt voor me tent zitten.
Hoewel ik al heel wat gedronken had schonk ik me zelf nog een goed glas whisky in.
Nagenietend over wat die avond gebeurd was kwam er toch weer wat leven in m'n pik. Ik trok me een beetje terug in het donker zodat late wandelaars me niet konden zien met een stijve.
Na m'n whisky te hebben opgedronken ging ik mijn tent in om te gaan slapen ik zou de volgende ochtend vroeg eruit gaan om een flinke wandeling te gaan maken.

Na te hebben ontbeten ging ik naar de douche en hoewel het nog vroeg was hoorde ik al dat ik niet de eerste was.
Eerst tanden borstelen en scheren daarna onder de open douche waar tot mijn verbazing Ruud en zijn aan het douchen waren.
Ruud zijn vrouw zei me als eerste gedag en aan haar glimlach begreep ik dat ze precies wist wat er gisteravond gebeurd was.
Ze stelde zich voor als Agnes.
Voor een vrouw van in de 70 zag ze er heel goed uit.Ze was niet groot maar had een paar flinke borsten en billen en net als Ruud was ze intiem geschoren zodat alles goed zichtbaar was.
Wat gaan jullie doen vroeg ik?
Eerst boodschappen en daarna gaan we naar het naaktstrand hier een paar kilometer verderop bij een meertje.
Kom je ook vroeg Ruud?
Ik ga eerst een stuk wandelen maar om een uurtje of 2 ben ik weer  terug dus als jullie er dan nog zijn kom ik wel langs.

Afgesproken dan zien we je straks.
Het was eigenlijk veel te warm om te lopen dus na een kilometer of 10 vond ik het wel genoeg en ging terug naar de auto.
Het was pas een uurtje of 12 en ik bedacht me dat ik wel gelijk door kon naar het meertje om even lekker te zwemmen en misschien waren Ruud en Agnes er al wel.
Aangekomen bij het meertje waar het al lekker druk was ging ik gelijk uit de kleren en nam een duik in het heerlijk frisse water.
heerlijk afgekoeld liep ik naar mijn handdoek en zag net Ruud en Agnes aankomen lopen.

Terwijl zij zich aan het  uitkleden waren begon ik me in te smeren met zonnebrand.
De voorkant is nooit een probleem maar je rug is altijd lastig dus ik vroeg of Agnes mijn achterkant wou doen wat natuurlijk geen probleem was als ik tot een wederdienst bereid was.
Ik ging op mijn buik liggen en voelde de zachte handen van Astrid beginnen in mijn nek en schouders langzaam zakkend via mijn rug naar mijn billen die ze naar ik dacht wel over zou slaan waar ik gelijk in dacht te hebben want van mijn rug ging ze direct naar mij voetzolen waar ze via mijn kuiten en dijen langzaam weer om hoog kroop naar mijn billen.
Net op het moment dat ik overeind wou komen voelde ik een hand op min billen en zei ze niet zo snel want met een paar verbrande billen heb je geen fijne vakantie meer.
Met nog wat extra zonnebrand gleed een hand tussen mijn dijen en raakte daarbij mijn ballen en voelde ik mijn piemel ligt stijf worden haar andere hand gleed tussen mijn bilnaad  en ik voelde stiekem  een vinger een beetje naar binnen glijden.
Ik keek op naar Ruud maar die deed net of hij niets zag. Verderop lag een alleenstaande man die ongegeneerd naar ons lag  te kijken en aan zijn pikkie te zien liet het hem niet onberoerd.

Met een pets op mijn billen liet Agnes me weten dat het mijn beurt was om actief te worden.
Net op het moment dat ik overeind wilde komen voelde ik dat het hele gebeuren me niet onberoerd had gelaten en dat ik een flinke stijve had nou schaamde ik me niet voor Agnes en Ruud maar om in het openbaar mijn erectie e tonen ging me net wat te ver.
Ik liet het Agnes weten door te zeggen als jij nu eerst Ruud insmeert dan doe jou straks.
Goh zei Agnes dat een vrouwenhand dit bij jouw kan bewerkstelligen.
Ik deed er maar het zwijgen toe en bleef nog even op mijn buik liggen terwijl Agnes Ruud onderhanden nam.
De man verderop was inmiddels ook op zijn buik gaan liggen maar bleef ons intensief aankijken.
De reden van deze move liet zich raden.

Nadat Agnes haar man had ingesmeerd was het mijn beurt om haar in te smeren met zonnebrand.
Mijn erectie was weer geslonken zodat ik weer overeind durfde te komen.
Ik begon met haar borsten waarbij ik grapte dat het eigenlijk overwerk was waar ik nu mee bezig was.
Ga nou maar door zeurpiet zei ze voor je weer een stijve krijgt want voor een homo vind je dit maar veel te lekker.

Na de  voorkant gedaan te hebben draaide ze zich om en ging ik verder met haar rug en benen ook ik .liet mijn vingers tussen haar dijen glippen en voelde dat ze erg opgewonden was het was erg vochtig en dat was niet van het zweet.
Na haar dikke billen te hebben ingesmeerd lieten we elkaar met rust en genoten we van de zon.

word vervolgd

3575 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.