Spaanse jongen 3

Zo, nu terug naar het hotel. Bij het binnenkomen van de lobby zag ik dat Julio het erg druk had met de nieuw gearriveerde bus van Tui. Belgen en Nederlanders waarschijnlijk. Ik stoorde mij er niet aan en ging naar mijn kamer. Ik had Angel gezegd om de lift of de trappen te nemen tot op de tweede verdieping, dan linksaf de gang in, tot helemaal achteraan. Mijn kamer, nummer 227, was de laatste kamer rechts. Even dacht ik eraan om te gaan douchen, maar de idee om dat samen met Angel te doen deed me besluiten nog even te wachten, tot ie hier was. Lang duurde het niet. Slechts enkele minuutjes later werd er op de deur geklopt. Drie maal, zoals afgesproken. Ik opende de deur en trok hem binnen. Ik had lang genoeg gewacht. Een lange, natte, erotische tongkus was het gevolg. Man , wat had ik een zin in dit ventje. Ondanks dat ie nog zo jong was...

Samen strompelden we naar de badkamer. Shower first together, zei ik bijna streng. Hij lachte instemmend. De lauwe waterstraal voelde als zalig. Met de douchegel zeepte ik Angel helemaal in, van boven tot onder en met speciale attentie voor het middenstuk. Vóór en achter. Terwijl ik zijn jong, stevig kontje waste met één hand, waste mijn andere hand zijn sterretje en sluitspier. Heel langzaam werd zijn anus gevingerd door mijn wijsvinger, iets later samen met mijn middelvinger. Ze gleden er samen amper in. Een derde vinger zou te veel van het goede zijn nu, maar ik had al een oplossing voor dadelijk, als ik mijn enorme dikke vleesknots naar binnen zou duwen. Het produkt heette Eros, en het was het allerbeste glijmiddel ooit. Het zorgde ervoor dat alle gesloten gaatjes opengingen of alle moeilijk bereikbare plaatsen plots bereikbaar werden. Onzorgvuldig droogden we elkaar af om zo spoedig mogelijk op bed te kunnen gaan liggen. Ikzelf liet mij nogal achteloos op mijn rug vallen, terwijl Angel bovenop me kwam zitten, zo halverwege mijn onbehaarde borstkas.

Zijn jongeheer priemde recht omhoog. Ik kon er niet vanaf blijven en rukte hem zachtjes terwijl hij met zijn handen over mijn borstkas en tepels wreef. Bloedjeheet werd ik ervan. I come quick. Dat was alles dat ie zei. You want me to suck you? Retorische vraag, dacht ik nog. Angel knikte alleen maar van ja. Ik nam zijn pikkie tussen mijn lippen en zoog zachtjes, zijn velletje op en afschuivend. Hij kreunde even en kwam onmiddellijk in mijn mond. Fluweelachtige, witte slierten jongenszaad spoten tegen de binnenkant van mijn mond. Ik moest echt mijn best doen om alles binnen te houden en door te slikken. Wauw, wat een hoeveelheid sperma kwam er uit dit joch. Het smaakte heerlijk, tot de laatste druppel. Zuchtend zakte hij tegen me aan. Hij voelde nou mijn betonharde penis tegen zijn lichaam kloppen. Zijn rechterhand draaide naar achter,om mijn lul te zoeken. Eens gevonden, volgde enkele gecontroleerde rukjes en zachte kneepjes in mijn goedgevulde ballen. Lang zou het bij mij ook niet duren, dat wist ik zeker. Ondertussen probeerde ik hem terug te vingeren, maar zijn sterretje was erg gesloten. Ik nam de bus Eros en smeerde een flinke hoeveelheid glijmiddel in zijn reet, tussen zijn billetjes en in zijn anus. Met nog wat extra olie gleed ik met mijn middelvinger helemaal tot binnen in zijn holletje. Het moment was aangebroken. I am going to fuck you, okay? Hij keek mij tevreden aan. Yes, okay, but careful. I never fucked before. First time today. Ik probeerde hem gerust te stellen. Rustig en zachtjes, lief en respectvol. En supergeil. Zo zou ik hem neuken dadelijk. Ik duwde hem van mij af en draaide hem om, op zijn knieën. Hij spreidde zijn billen zodat zijn sterretje in volle glorie op mij wachtte. Ik ging achter hem zitten en nam mijn vetgeaderde, steenharde pik en frommelde die beetje bij beetje in zijn jongenskutje.

Eerst ging het verrassend soepel, maar halverwege voelde ik zijn kontje erg opspannen door de brede, grote piemel die in hem zat. Hij kreunde nou iets minder hartelijk en kronkelde met zijn heupen om toch maar de volledige vleesspies binnen te krijgen. Het schuurde een beetje maar uiteindelijk kletste mijn ballen tegen de zijne. Wat een heerlijk gevoel! Ik bereed hem nu als een schandknaap, mezelf vasthoudend aan zijn ranke schouders. Mijn leuter schoof op en af, in en uit. Het ritme werd sneller en sneller, zijn gekreun harder en harder. Oh yes, please. Oh yes. Oh yes. Ik gromde als een grizzlybeer en spoot zijn jonge darmen helemaal vol met mijn kleverige spul. En nog een stoot. En nog één, tot de laatste druppel. Hij mocht alles hebben. ik liet mij moe maar voldaan bovenop hem vallen en kuste zijn nek. Very nice. I realy enjoyed. But very quick, both. Hij lachte stilletjes en gaf me gelijk. Yes, quick. And realy nice. Hij gleed met zijn hand in zijn bilspleet en wreef mijn uitlopende zaad over zijn billen. Hmmm. Hij proefde aan de klodder sperma die aan zijn vinger hing. Ik stak nog even mijn wijsvinger in zijn holletje en liet hem het zaad ervanaf likken. Next time you suck me. Hij knikte hevig. Yes, tomorrow? Or later today, if you want.
Of ik later vandaag nog zin had in hem? Natuurlijk. Wat mij betreft, mocht ie de hele nacht blijven. Na het douchen, kleedden we ons terug aan en namen afscheid. Maar niet voor heel lang...
WORDT VERVOLGT...

3628 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.