Mijn eerste keer (vervolg 9)

Na die tijd zagen Frans en ik elkaar en we neukten er heerlijk op los en ook gaf hij me aan onbekende mannen en heb ik vele mannen in me gehad en hun zaad overal in en op me gekregen. Toch ging onze "relatie"langzaam uit en op een ochtend ontwaakte ik met een vreemd raar gevoel in mijn buik en halverwege de ochtend toch maar de huisarts gebeld en die middag om half 3 meldde ik me bij zijn praktijk. De assistente was een vriendelijke vrouw van halfweg de 40, op de juiste plaatsen goed voorzien en ze droeg haar mooie donker bruine haar in een mooie staart. We kletsen samen over allerlei zaken tot de dokter me naar binnen riep. In zijn kamer aangekomen nam ik plaats tegenover een man van rond de 40, mooi gespierd lichaam, donker kort haar en hele mooie ogen waarin ik heerlijk kon verdrinken. Stiekem sloeg mijn fantasie op hol en zag ik al voor me hoe ik me voor hem kon uitkleden en hij heerlijk met me aan de gang ging. Na mijn klachten gehoord te hebben liet hij me uitkleden, yesssss, en moest ik gebukt voor hem gaan staan. Ik voelde zijn handen overal en ineens was daar een vinger op weg naar mijn prostaat, maar dat voelde zo lekker dat ik een kreun van geilheid niet kon tegenhouden en dit bracht hem schijnbaar in verlegenheid want hij verontschuldigde zich met een rood hoofd. Ik zei hem dat dat niet hoefde en ook al stiekem hierover had gefantaseerd en nu liet hij me weer voorover buigen en kwam met 2 vingers lekker in me. Nadat bleek dat mijn prostaat iets vergroot was vroeg hij me of ik na 5 uur terug wou komen bij hem voor aanvullend onderzoek want hij had het vermoeden dat er ook iets anders speelde. Natuurlijk kwam ik om 5 uur terug en na me thuis schoon gespoeld te hebben ging ik in weinig kleren naar de dokter en groette de assistente die op weg was naar huis en ze wenste me veel plezier toe en ze lachte vriendelijk en ging op weg naar huis.


De dokter deed de deur al voor me open en zei dat het voor een goede diagnose beter was als ik me gelijk zou ontkleden. Ik plaagde hem door te zeggen dat ik me niet gauw blootgeef aan vreemden en begon me langzaam uit te kleden. Hij keek van achter zijn bureau naar me en kwam toen achter me staan en ik voelde hoe zijn handen over mijn lijf gingen en een hand begon met mijn tepels te spelen en de andere hand ging naar beneden en sloot zich om mijn stijve penis en begon deze met lange halen rustig af te trekken. HHHHHmmmm wat was dit lekker en ik kreunde diep van genot. Mijn handen liet ik over zijn billen gaan en deze waren lekker stevig en rond en aan zijn stijve te merken vond hij het heerlijk en opeens draaide hij me om, pakte me bij de schouders en liet me hem pijpen. Zijn stijve was een kaarsrechte penis, mooi geaderd, zo`n 5,5 cm dik en een centimeter of 18 lang en onbesneden en ik nam hem heerlijk in de mond en zijn handen pakten me bij het achterhoofd en zo begon hij het ritme te bepalen en voelde ik zijn lid steeds harder kloppen en opeens klonk er een stem die zegt; zo mannen, lekker samen aan het spelen zonder mij? Langzaam draaide ik me om in de richting van de stem met de dokter zijn lid nog in mijn mond en daar staat de assistente in een strak leren corset, geen slip, zwarte laarzen en mooie glimmende zwarte kousen zonder kruis, met in haar hand een tas waar zo te zien al een zweep in zit maar verder??? De dokter begint weer langzaam zijn lid in mijn mond te stoten en ik voel hoe een aantal vingers zich een weg zoeken naar mijn gaatje, en daar gaat nummer 1, en 2, en 3 en 4, en opeens zegt ze; zo, jij hebt ook al meer gedaan he, geil mannetje, en daar gaat ook nummer 5 naar binnen en juist op dat moment spuit de dokter met een luide diepe kreun zijn warme zaad met krachtige stralen diep in mijn mond. Hij trekt zich terug en pakt me bij de armen omhoog en terwijl de assistente haar hand nog in me zit zet hij me tegen de muur en maakt mijn armen en benen vast en kijkt aandachtig naar me. De assistente haalt haar hand terug en en komt tegen me aan staan en verteld me dat ze wel zin heeft in een lekker hapje en mij daar erg geschikt voor vind en ik voel hoe haar handen een voor een mijn billen beginnen te slaan. HHHHmmmm dit is lekker en ik zie de dokter met een camera staan en volgens hem worden het geile foto`s en nu worden de handen vervangen door de zweep en deze komt kletsend tegen mijn rug en billen en het duurt niet lang voor deze goed rood zijn en dus erg gevoelig. De dokter maakt me los en draait me om en zet mijn benen vast en laat me voorover bukken en ik voel hoe de assistente gewichten aan mijn ballen hangt en ze gaat voor me zitten op een stoel en laat me haar kale grotje likken tot ze haar sappen over me heen spuit. Wat is deze vrouw geil en ze geeft me een kus op de mond en voel haar hand om mijn lid en langzaam begint ze deze af te trekken.

De dokter maakt me los en gaat op zijn rug op de grond liggen en de assistente haalt de gewichten weg en laat me boven de dokter zijn lid komen en ik voel hoe zijn stijve lid tot aan de wortel diep in me komt en hij begint me heerlijk te neuken en opeens komt de assistente boven me staan en laat haar grotje op mijn mond zakken en zo lik ik haar voor de tweede keer klaar en ook nu spuit ze haar sappen weer lekker over me heen en ik voel hoe de dokter zijn zaad met korte stoten in me spuit. Dit is heerlijk en terwijl de dokter mijn stijve begint te pijpen voel ik de vingers van de assistente weer in me komen en vind haar tong de geile plekjes in mijn nek en het duurt niet lang of ik spuit mijn zaad in de keel van de dokter. Wat een heerlijk orgasme was dit en de assistente laat me op de grond liggen en ik voel de stralen van de dokter en haar op mijn lijf komen en geniet nog heerlijk na. Na ons opgefrist te hebben neem ik afscheid en in de maanden erna hebben we dit spelletje nog meermaals herhaald tot ieders tevredenheid. En op momenten dat we niet samen waren hadden we de foto`s nog om zo de druk van de ketel te kunnen halen. 
Op een zaterdag ochtend bracht de postbode een brief voor me mee en deze was afkomstig van Rudy en Frans en ze nodigden me uit om eens lekker bij te kletsen. Twee dagen later kwam ik bij hen aan en zag dat de camping en club nog steeds draaiden en dat de masseur een mooie jonge man van een jaar of 25 was dus ja dat deed me goed. `s Avonds bij het eten kwamen aan beide kanten de verhalen los en met de nodige glazen wijn erbij komt de opwinding vanzelf en voor we het wisten lagen we met zijn 3en heerlijk te vrijen. Heerlijk om Rudy in me te voelen terwijl ik Frans heerlijk aan het pijpen ben en na de nodige orgasmes had slapen geen zin meer want de zon meldde zich weer aan de hemel dus gauw onder de douche en weer gewoon verdergaan. Ik bleef die gehele week bij hen en het leek alsof de tijd had stil gestaan want het was gewoon heerlijk vertrouwd thuis komen en ook de seks was heerlijk. Ze vroegen me of ik de masseur kon vervangen die voor een paar weken op vakantie zou gaan en dat deed ik met alle plezier en zo begon ik de maandag erop weer op mijn oude plekje als masseur. Dit nieuws ging onder de klanten snel rond en zo stond ineens de oud collega van Kristoff , Marcel, voor me en hij kleedde zich snel uit en zei blij te zijn om me weer terug te zien, en hij ging er eens lekker voor liggen. Overal waar mijn handen zijn lichaam raakten voelde ik hoe zijn lijf reageerde met kleine schokjes en terwijl we samen elkaars laatste nieuwtjes vertelden merkte ik dat hij er meer van genoot als de vorige keren en ik besloot hem te geven waar hij voor kwam en ik draaide hem op zijn rug, liet mijn witte jas van mijn schouders vallen en begon nu zijn mooi behaarde borst en tepels te masseren en ik voelde hoe zijn hand mijn ballen en billen vond en deze heerlijk begon te kneden. Dit gevoel is zo lekker en meer had mijn lid niet nodig om stijf te worden en Marcel zijn hand verplaatste zich naar mijn stijve en begon deze rustig af te trekken. Ondertussen had dit ook zijn uitwerking op zijn eigen penis en deze stond ook al gauw fier rechtop met een mooie glinsterende druppel voorvocht boven op de eikel. Ik likte deze er graag af en nam daarna gelijk zijn lid in mijn mond en begon hem heerlijk diep te pijpen en met mijn vrije hand kneep ik in zijn tepels en hier was hij niet tegen bestand want hij liet me op hem plaatsnemen en na hooguit 6 stoten spoot zijn warme zaad diep in me. Ik likte zijn eikel schoon en hij nodigde me uit voor die avond bij hem thuis en deze uitnodiging nam ik graag aan en zo melde ik me die avond bij zijn huis en was benieuwd naar wat er komen ging. 

Bij binnenkomst verwelkomde hij me met een mooie bos rode rozen, en wil je mijn hart veroveren dan is dit de gouden zet, en hij nam me mee naar de kamer waar het licht was gedimd, de muziek lekker op de achtergrond speelde en er een prachtig gedekte tafel stond. Tijdens het eten voelde ik zijn blik overal en dit deed mijn lust goed en ik knoopte 2 knoopjes van mijn blouse los en voelde zijn blik rond mijn tepels en niet veel later kwam hij achter me staan en voelde ik zijn handen om mijn tepels en hoe ze hierin begonnen te knijpen. Hij fluisterde in mijn oor dat hij altijd al jaloers was geweest op Kristoff en op deze dag had gewacht en ik voelde hoe zijn tong met mijn oorlel en nek begon te spelen en ik gooide mijn hoofd achterover en even later voelde ik zijn lippen op de mijne en kronkelden onze tongen zich om elkaar. Hij liet me opstaan en ik voelde hoe zijn handen de laatste knoopjes losmaakten en daarna ook mijn broek losknoopte en daar stond ik naakt voor Marcel en hij nam me mee naar boven waar zijn slaapkamer was en hij liet me op mijn buik gaan liggen en begon me heerlijk te masseren en sloeg geen plekje over en ik brandde ondertussen van geilheid en hoopte dat hij me heerlijk diep zou nemen en even later stond hij op en begon zich heel langzaam uit te kleden en ik hield het bijna niet meer van geilheid, en hij kwam voor me staan en stak zijn stijve in 1 stoot in zijn geheel in mijn keel en begon nu met rustige diepe stoten mijn keel te neuken en dit was zo geil hhhhmmmm en net voor hij komen zou trok hij terug en kwam achter me op zijn knieen en met een welgemikte stoot kwam hij diep in me en met felle stoten bereikte hij zijn hoogtepunt en ik voelde zijn zaad diep, echt diep in me komen. Oh wat was dit heerlijk en hij kwam nu in 69 boven me en terwijl ik hem heerlijk pijpte en schoon likte was hij mijn stijve zo heerlijk aan het pijpen dat voor ik er erg in had mijn zaad diep in zijn keel spoot en hij likte en zoog alles tot aan het de druppel eruit. Hierna lagen we heerlijk naast elkaar en genoten nog heerlijk na en zo vielen we samen ook in slaap. De volgende ochtend was Marcel al uit bed en na een frisse douche kwam ik in de kamer en daar stond de tafel al gedekt voor het ontbijt. Terwijl hij me koffie in schonk zei ik hem dat een ontbijt zonder zaad niet compleet is en zo pijpte ik hem heerlijk klaar en konden we daarna heerlijk samen genieten van het ontbijt. 
Deel 10 volgt binnenkort

2601 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.