Spaanse jongen 5

De zon scheen piepte al door de gordijnen. Ik had geen idee hoe lang ik geslapen had, maar ik voelde mij kiplekker. Hup, meteen uit bed en scheren. Tanden poetsen, douchen, kontje spoelen, nog douchen en dan wat sport axe en naar beneden; het ontbijtbuffet wachtte op me. Ana was er ook. Nou, die werkte ook heel wat uurtjes. Gisteravond nog bij het diner en nu alweer bij het ontbijt. Goed, in de horeca werken ze altijd als de klanten niet werken, dat is nou eenmaal zo. Ik nam een zeer uitgebreid ontbijt: croissant en toast, spek en eieren, jus en koffie en wat yoghurt met vers fruit. Buikje rond! Nu kon ik er weer tegen tot deze avond. Waarschijnlijk zou ik geen tijd hebben deze middag om wat te eten. Of net wel, een lekker worstje! Man, wat verheugde ik mij al op deze middag, als we beiden van het strand naar mijn hotelkamer gaan om te sexen. Het wond mij nou al op, die gedachte.

Tegen elven slenterde ik rustig naar Malpas, het kleine strandje, waar ik Angel gisteren ontmoet had. Op het eerste zicht was hij er nog niet. Misschien had ie ook wel uitgeslapen, net als ik. Na een snelle insmeerbeurt, ging ik op mijn badlaken liggen, op mijn rug. Het zweet stond op mijn kop, het was al erg warm in de volle zon. Rechts uit mijn ooghoeken zag ik de rode speedo opduiken, maar er was ook een blauwgele zwembroek bij. Angel was niet alleen! Wat nu? Gelukkig hoefde ik niet te panikeren want ze kwamen beiden rechtstreeks naar mij toegelopen, Angel voorop. Hi Ben, que tal? My friend Rafa is with me, okay? But he not speak English, only Spanish.

Ik begroette de beide jongens hartelijk en vond het zelfs helemaal niet erg dat Rafa geen Engels sprak. Zo konden Angel en ik converseren over wat we gingen doen zonder dat Rafa wist waar het over ging. Leek me een goed idee. He first boy that touched my dick. He also first boy that i have sucked. Maybe he wants to go also to hotel with us. Stomverbaasd keek ik Angel aan. Had hij nou gewoon voor nóg een lekker joch gezorgd? Mijn ultieme droom - een trio met twee jonge jongens - werd met de minuut werkelijker. But does he know anything from yesterday? vroeg ik toch maar eens. Want anders hadden we nog wel wat uit te leggen, dacht ik zo. I tell him now, okay? Okay, tell him and see what happens.
Het Spaanse gebrabbel tussen de twee ging zo snel, dat ik amper hier en daar een woord verstond. Pollon? Wat betekende dat? Na enkele minuutjes zag ik Rafa met een rood aangelopen hoofd naar mijn gevulde, ietwat te klein gekocht zwembroekje kijken. Ik werd er geil van en dat liet zich dan ook dadelijk merken. Zijn hoofd werd nu nog roder, door naar die stijfwordende paal te loeren. He is little bit afraid but go with us. Shy so we have to help him and do relaxed. Okay for you? Ik had nog nooit in mijn leven zo snel yes yes gezegd. Tuurlijk kon ie meekomen. Mijn droom zou waarheid worden. Ze praatten nog even en ik begreep dat ze eigenlijk nú al wilden gaan. Dan hadden we zeker tijd genoeg. Prima hoor, ik ben al weg. angel en Rafa zouden zo onopvallend mogelijk het hotel binnenwandelen, een kwartiertje na mij. Ik was er helemaal klaar voor.

Julio groet me, vanaf de receptie, vriendelijk bij het binnenkomen van de lounche. Hola Julio, todo bien? Hij moest eens weten... Vijftien minuutjes wachten. Als je moet wachten, duurt een seconde een minuut, een minuut een uur. Maar toch waren het maar vijftien minuutjes, toen er drie keer op de deur geklopt werd. Het kamermeisje was nog niet geweest, dus besliste ik van de Niet-Storen-kaart aan de deurklink te hangen. De verlegen Rafa keek even rond en ging dan in op de rand van het bed zitten. Angel sprak. Rafa asked me if you first can show us your dick, and how you masturbate. Then we will do also. Ja, waarom ook niet. Als ik zo die jongen over zijn verlegenheid heen kon helpen, dan deed ik dat met veel plezier. Mijn leuter was alweer stijver dan stijf, alleen al van het aanschouwen van zoveel mooi jong vlees in sexy, korte broekjes. Ik stripte tot ik volledig naakt was en nam mijn warme vleesknots in mijn rechterhand. Heel langzaam trok ik mijn voorhuid van mijn eikel af, zodat die paarse kop de vrijheid kreeg. De twee pubers zaten ademloos te kijken. Ik trok mezelf stilletjes af, totdat de eerste druppels voorvocht zichtbaar waren. You help now? Angel zei iets tegen Rafa en beiden stonden op. Angel nam mijn staaf in zijn handen en Rafa voelde heel voorzichtig aan mijn dikke, opgezwollen ballen. Hij kneep er zachtjes in, net zoals Angel dat gisteren deed. Een hemels gevoel! Angel trok Rafa naar hem toe terwijl hij mijn steeds natter wordende penis in zijn mond stak. Hij zoog en pijpte mij enkele seconden en liet dan Rafa hetzelfde doen. Heel onzeker geleidde Rafa mijn staaf naar zijn lippen. Zijn mond was kleiner als die van Angel, dat kon ik voelen. In feite was alles kleiner bij Rafa, de jongen zelf ook. Ik bewoog een beetje ritmisch, alsof ik zijn mondje neukte. Niet te diep, want dan ging ie waarschijnlijk kokhalzen. En dan zou ie misschien niet meer verder willen. Ik zorgde ervoor dat mijn lul maximaal halverwege in zijn mond stak. Het leek wel of Rafa er van genoot nu. Goed zo! Op deze manier zou ik ook niet dadelijk spuiten. Trouwens, we hadden tijd zat vandaag.

Ik gebood beide jongens zich uit te kleden. Rafa´s piemel stond stokstijf tegen zijn plat buikje aan, die van Angel stond een beetje krom naar rechts. Heerlijk, zo twee jonge lullen in optima forma. Bloot kropen ze samen op bed. Ik ging stoicijns in het midden van het bed liggen, zodat ze beiden een kant moesten kiezen. Angel links, Rafa rechts. Het aftasten kon beginnen. Onze handen krioelden van links naar rechts, van boven naar onder. Ik besloot Rafa te pijpen nu. Voorovergebogen nam ik zijn piemel in mijn mond. Heerlijk! Angel stak ondertussen zijn lid tussen Rafa´s lippen. Na een paar minuutjes pijpen liep Rafa´s sperma me zo in de mond. Zonder voorafgaande waarschuwing, zonder contractie van de billetjes. Waarschijnlijk door zijn verlegenheid had hij niets durven te zeggen. Ik stamelde alleen maar muy bien, muy rico. Heel goed, heel lekker. Twee tellen later hoorde ik Angel diep ademend en zwaar hijgend zijn zaad lossen in de mond van zijn kleine vriend. En mijn snikkel stond ook op ontploffen nu. We kusten elkaar om en om en proefden zo het zaad van beiden. Zelden zo´n heerlijke geilheid geproefd. En we waren nog maar een paar minuten bezig! Met aan beide kanten een prachtig joch, trok ik mezelf heel snel tot een orgasme. De twee knapen keken vol genot naar mijn enorme zaadlozing, half op mijn buik en half tegen het lichaam van Rafa.
WORDT VERVOLGT...

3019 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.