Mijn oudere buurman. Deel 3

Geplaatst door: gerardd op 05-06-19

Nadat de andere man het pand had verlaten, zaten mijn oudere buurman en ik op de bank,  nagenietend van een ijskoud biertje. Beiden bloedgeil, want nog niet tot een hoogtepunt gekomen. "Kom jongen, geef me eens een kus." We zoenden hartstochtelijk en ik bedankte hem voor de verrassing. Hij duwde me achterover op de bank, duwde mijn benen naar achter, zodat ik als een acrobaat, met mijn voeten achter mijn hoofd en mijn kontje in volle glorie voor hem beschikbaar lag. Hij legde een extra kussen onder mijn onderrug, om het me wat comfortabeler te maken.
Hij knielde zich voor mijn kontje, en zuchtte, terwijl ik zijn warme adem daar beneden voelde "Mmm, wat een goddelijk slettenkutje heb je toch mijn jongen, helemaal van mij, mijn speeltje."

Hij nam een slok bier en likte de inhoud vanuit zijn mond over mijn smachtende reet. Zachtjes likte hij mijn sterretje dat geheel open lag, zoog er wat aan, likte mijn ballen, zoog ze in zijn mond en masseerde ze tegelijkertijd met zijn tong. Met één van zijn grote mannenvingers gleed hij mijn kutje binnen en stimuleerde daar mijn prostaat met zachte ronddraaiende bewegingen. 
Ik kronkelde van genot en dacht ieder moment klaar te zullen komen, maar juist op tijd wist hij te stoppen... Hij likte zacht en teder over mijn billen... en toen... Pets, Pets, Pets...Met zijn grote kolenschoppen sloeg hij hard op mijn billen, wreef er liefdevol over, en sloeg me weer... Pets, Pets, Pets... zodat mijn erectie ietsjes afnam, hij boog zich vervolgens over me heen, zette zijn pik tegen mijn sterretje, en stootte direct diep in me, wat niet te veel pijn deed omdat de andere man me al flink had uitgewoond, wel was de pik van buurman veel dikker, zodat ik toch lekker strak voor hem moest voelen... Ik voelde zijn warme, dikke staaf diep in en uit me stoten...  Hij had niet lang nodig... na slechts enkele minuten, met flinke diepen stoten, kwam hij brullend klaar. 

Ik zelf kwam zo ongeveer gelijk met hem klaar omdat hij me aftrok terwijl hij me neukte, mijn ejaculatie, zolang uitgesteld, was enorm heftig... het zaad spoot deels op mijn borst, kin en gezicht. Ik schokte nog zeker enkele minuten na, temeer omdat buurman zachtjes over mijn eikel bleef wrijven, tot ik helemaal verslapte, en weg zonk in een afgrond van bevredigde lusten. 
Hij trok mij kalm naast zich op de bank en voldaan lagen we omarmd tegen elkander aan, loom kussend en strelend, sloom spelend met ons beider zaad.

Hij stuurde me even later weer terug naar mijn eigen etage om te gaan slapen. Ik moest me immers, fris en fruitig, de volgende ochtend weer vroeg bij hem melden. Ik zou ontbijt voor hem klaar moeten maken en verder had hij nog wat licht huishoudelijke taken voor me in petto.
"En ik wil dat je dit voor me draagt morgen, en niets anders dan dit." en hij overhandigde me twee rode damessandalen met hakjes en een zwarte catsuit van visnet. Thuis paste ik de catsuit onmiddellijk, het paste perfect. En er zat een open kruis in...

3356 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.