Mijn oudere buurman. Deel 4

Geplaatst door: gerardd op 27-06-19

Mijn oudere benedenbuurman stuurde me aan het eind van het vorige deel (Deel 3) terug naar mijn eigen etage om te gaan slapen. Ik moest me immers, fris en fruitig, de volgende zaterdagochtend weer vroeg bij hem melden. Ik zou ontbijt voor hem klaar moeten maken en ook had hij nog een verrassing voor me in petto.
Hij gaf me die avond twee rode damessandalen met hakjes, en een zwarte catsuit van visnet met open kruis mee, die ik dan voor hem zou moeten dragen

Die nacht droeg ik de catsuit in bed want het voelde zo geil en sensueel aan dat ik het niet meer uit wilde trekken. Wel wilde ik graag mijzelf trekken en klaarkomen, maar dat mocht niet zonder toestemming van mijn Meester, de Benedenbuurman. 
Op zaterdagmorgen liep ik de trap af naar de benedenverdieping met onder mijn gewone kloffie de visgraat catsuit met open kruis, en nadat ik de voordeur had geopend, trok ik het kloffie uit in het halletje en stond daar vrijwel naakt in mijn catsuit. Ik stapte in de rode damesmuiltjes en trad de woonkamer binnen.

Hij zat niet in de kamer maar ik hoorde hem bezig in de badkamer. Ik klopte aan. "Binnen!" zei hij, "Mmm, wat zie je er heerlijk uit jongen... of zal ik je meisje noemen?" Hij stond zich te scheren voor de spiegel en hij bedacht ter plekke dat hij mij gelijk ook even intiem kon scheren. Ik moest op de  wasmachine plaatsnemen en werd daar van voren en van achteren heerlijk ingezeept met scheerschuim en vervolgens zorgvuldig geschoren. "Zo, een heerlijk glad kutje en clitje voor je Meester", zei hij en gaf me wat venijnige tikken op mijn harde pik om mijn erectie wat te laten verslappen
Ik kreeg de opdracht koffie en thee te zetten, en een ontbijtje klaar te maken voor 3 personen. "Drie personen?" vroeg ik geschrokken.
"Jazeker, ik krijg zo direct mijn beste vriendin op bezoek en ik wil je aan haar tonen, ze is heel benieuwd naar je." Meer informatie kreeg ik niet, en ik stond al snel ontbijt klaar te maken. Mijn Buurman zat ondertussen in badjas gezeten, met niets er onder aan, aan de keukentafel de krant te lezen. Af en toe stond hij op en maakte wat foto's van me. Fotograferen en filmen was een andere hobby van hem, en meestal viel deze hobby samen met zijn andere hobby.

Niet veel later ging de bel, buurman gaf me opdracht de voordeur te openen voor zijn vriendin. Zenuwachtig liep ik naar de voordeur en opende voorzichtig de deur, bang dat een voorbijganger me zou zien. Een aantrekkelijke vrouw met een rolkoffertje trad binnen, een brunette van circa 60 jaar, charmant, elegant en verzorgd, een klassieke beauty... "Hallo", zei ze, terwijl ze me een hand gaf en me beschaafd omhelsde, "Ik ben Sonja, ik heb al veel over je gehoord, leuk je te zien... en te voelen." En ze streek even met haar verzorgde handen over mijn lende en rug.
Binnengekomen omhelsde ze uitbundig mijn buurman die mij opdracht gaf het ontbijt op te dienen en aan te komen schuiven. 

Tijdens het ontbijt vertelde Buurman me dat Sonja mij dolgraag eens wilde omtoveren in een betoverende vrouw, ze had foto's en zelfs een filmpje van me gezien en het leek beiden interessant om te zien wat het eindresultaat zou zijn. Ze had in haar rolkoffertje make-up spullen en dameskledij meegebracht. Ze bleek de oudere zuster te zijn van de te vroeg overleden vrouw van de buurman. Ze hadden altijd al een vertrouwde band met elkaar gehad en ook later nog onderhouden, en buurman vertelde haar al zijn geheimen. Ze vertelde gelukkig getrouwd te zijn met een oudere man maar dat ze soms mijn Buurman bezocht voor heerlijke seks. Hoewel van dezelfde leeftijd als haar echtgenoot was Buurman veel potenter, attenter en perverser.

Sonja nam me even later mee naar de slaapkamer en daar toverde ze me, in een uur tijd, om tot een prachtige, stijlvolle sexy vrouw... langbenig in de visgraat catsuit zonder kruis, daarover heen een keurig midi rokje met split, een stijlvol hemdje, een beha met vulling eronder, make up, wimpers, een korte zwarte pruik met pony, nagellak op tenen en vingers, sieraden... Ik was verbijsterd! Voelde me zo sexy...intiem geschoren, open kruis, vrouwelijk, mooie kleding...
Het had mij, en Sonja ook, al die tijd niet onberoerd gelaten, ze kon bijna niet van mijn pik afblijven en ze verbaasde zich over de stijfheid van mijn lid, die constant stromen van voorvocht afgaf. Soms liet ze zich even gaan en likte wat van het vocht op en masseerde daarbij met haar tong mijn eikel. Ze zoende me ook, trok passievol mijn hoofd naar de hare, en onze tongen smolten zachtjes samen, moeizaam lieten we elkander los. Ze wou me als speelgoedje presenteren aan haar zwager en niet alvast een voorschot nemen.

Ze deed me tot slot nog een zijden halsband om met een koordje, en trok me daaraan de woonkamer binnen en presenteerde me aan mijn Buurman, die in opengeslagen badjas gezeten, wijdbeens op de grote sofa zat. Hij maakte foto's van me en ik moest allerlei poses aannemen. Sonja beval me te knielen, en op handen en voeten naar mijn filmende buurman toe te kruipen, terwijl ze me voorttrok aan het koord. 
Daar zat ik dan als een mooie dame, geknield tussen de benen van mijn Meester, mijn Buurman... als een slet die als taak heeft haar man te dienen... Buurman gaf de camera over aan Sonja die alles filmde wat Buurman en ik met elkaar deden. Ze had zich ondertussen ontdaan van haar kleding en droeg enkel nog prachtige jarretels. Ik kon ruiken dat ze opgewonden was.

Terwijl ik geknield tussen zijn benen zat en zo gefilmd werd, anoniem vermomd als vrouw, maakte me dat zo geil dat ik mijn buurman nog intenser pijpte dan ooit ... een ware performance maakte ik er van. Sonja gedroeg zich als echte regisseuse zonder dat het stoorde in ons heerlijk seks spel... Ze liet ons tussendoor ook nog poppers snuiven... Totaal bedwelmd van alles was ik... Ik boorde mijn tong in zijn anus, likte zijn billen overal, zoog aan zijn ballen, likte zijn stam af, het water liep letterlijk uit mijn mond... Buurman's lid en eikel waren meer opgezwollen dan ooit... ik pijpte hem dan weer rustig en likte wat over zijn natte eikel, en dan weer pijpte ik hem zo diep als mogelijk, waarbij het vocht in stralen uit mijn mondhoeken liep...
Sonja gaf aan dat het nu echt tijd werd dat ik geneukt moest worden... mijn rok moest ik uittrekken... met gespreide benen omhoog, liggend op mijn rug, filmde ze mijn kutje en clit. Buurman stopte zijn dikke eikel tegen mijn kaalgeschoren kutje nadat hij glijmiddel had aangebracht... dat, en de poppers maakte dat ik goed toegankelijk was voor hem, aanvankelijk rustig, schoof hij steeds wat dieper in me, mooi voor de camera, maar allengs steeds wilder en gepassioneerder begon Buurman me te neuken in een heerlijk tempo, we zochten samen naar het juiste ritme... Ik voelde hem diep in me heen en weer schuiven met zijn warme pik, het was goddelijk, mijn kousenbenen sloeg ik om zijn onderrug om zijn tempo aan te moedigen, mijn armen om zijn nek om hem dicht bij me hebben, onze tongen versmolten... steeds wilder, als wilde dieren persten we onze lichamen aaneen om te versmelten, ik voelde de spasmes van zijn lichaam en het duurde niet lang meer tot ik zijn ontlading voelde komen... Hij gromde als een beer en stootte zijn zaad in me uit... 

Ik voelde zijn natrillende lichaam langzaam ontspannen, hij zette zich op zijn knieën en zijn verslappende lid gleed half uit mijn kutje, samen met een groot deel van het zaad... 
Toen gaf Sonja de camera over aan Buurman,  die door bleef filmen... Sonja zette zich met haar onderlichaam, standje 69, op mijn gezicht en likte al het zaad van buurmans pik, ze knorde en kirde van genot, ik hoorde hoe ze gulzig al het zaad opzoog, ze stopte zijn half stijve lul nog eens in mijn kontje om er nog meer zaad op te smeren en likte hem overal schoon.
Daarna was ik aan de beurt... terwijl ik haar opgezwollen kut en clit likte, en er zachtjes aan zoog, zoog zij aan mijn keiharde pik... ze omsloot mijn hele lul in haar mond en ik voelde mijn eikel tot in haar strot... op en neer ging ze...ladingen slijm gleden langs de mondhoeken over mijn schacht... Sonja en ik kwamen gelijktijdig klaar, beiden sidderden we nog minuten na... ik kuste en likte rustig overal  haar onderlichaam, terwijl zij al het zaad wat ze nog niet binnen had gekregen liefdevol en teder naar binnen lepelde met haar tong.

Buurman had dit alles gefilmd en beloofde ons, na montage, er met zijn drieën eens een gezellige filmavond van te maken. Met een drankje, nootjes erbij en wie weet, wat nog meer.

3325 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.