Naturisten camping deel 6

Geplaatst door: natu-60 op 20-07-19

……….het was goed druk vandaag dus van seks zou er niet veel terecht komen vanmiddag maar de aanblik van al deze blote mensen jong en oud wond me toch wel op en op een gegeven ogenblik zei ik dat ik even ging afkoelen in het water.
Agnes bleef lekker liggen maar Ruud ging met me mee.
Ook de man die even verderop lag stond plotseling op en liep met ons mee naar het meertje.
Ben je hier wel vaker geweest vroeg Ruud me.
Ik moest ontkennen .Zwem dan maar met me mee ik weet nog een heel rustig plekje waar we rustig onze gang kunnen gaan.
Als je zin hebt tenminste.
Na met een grote boog om een groot rietveld te hebben gezwommen kwamen we op een weliswaar niet groot maar een leuk stukje strand uit. Ik zag dat de andere man met ons mee was gezwommen en met ons drieen kwamen we het water uit.
Het strandje bleek vanaf het vaste land niet bereikbaar een iedereen die hier was was hier met voorbedachte rade.

En wat dat was werd me al heel snel duidelijk overal lagen stelletjes te vrijen en mannen die ongegeneerd stonden toe te kijken ondertussen met hun pik spelend.
Het was niet alleen een mannenaangelegenheid her en der lieten ook enkele vrouwen zich heerlijk gaan met een of meerdere mannen.
Wat een vreselijk geil gezicht was dit.
Ruud nam me bij de hand en even later lagen wij ook op een stukje gras heerlijk te vrijen.
De andere man was even verderop aan het kijken bij een ander stel.
Opgewonden van al die seks hebbende mensen liet we ons al gauw gaan en met onze natte lichamen op elkaar gedrukt onze stijve pikken tegen elkaar waren we heerlijk aan het tongzoenen toen ik opeens een hand tussen mijn billen voelde glijden.
Ook Ruud keek op en we zagen de andere man naast ons zitten op zijn knieen bezig allebei onze kontjes te bespelen.
Dat hij het lekker bleek wel uit zijn niet grote maar wel heel erg stijve pik.
Ruud en ik gingen verder met ons vrij spel en lieten hem lekker zijn gang gaan.
En dat deed hij ik voelde al gauw een paar vingers in mijn kont glijden die snel heen en weer gingen
Ook Ruud hoorde ik kreunen en ook hij werd gevingerd door de andere man.
Ik liet Ruud los en liet me zakken met mijn hoofd naar zijn kruis hierdoor moest de andere man die Frans bleek te heten mij loslaten maar kon zich daardoor prima concentreren op Ruud. Ik begon Ruud stevig te pijpen m'n mond lekker stak om zijn eikel en met m'n tong cirkels draaiend door zijn pisgaatje 
.We lieten elkaar even los en namen een andere houding aan.
Frans ging op zijn rug  liggen met zijn pik fier omhoog en Ruud liet zich over hem heen zakken en liet zich langzaam neuken ik pakte de pik van Frans weer beet en begon hem met een hand langzaam af te trekken met mijn andere hand bepotelde ik allebei hun ballen . Om ons heen waren verschillende mannen naar ons aan het kijken Ik wenkte naar een grijze baas en knikte naar hem ten teken dat hij erbij moest komen en hij begon al gauw met mijn stijve pik te spelen zijn zachte handen wisten precies wat lekker was en het duurde dan ook niet lang of we stonden alle drie op knappen. Frans kwam als eerste en liet zijn zaad gommend in de kont van Ruud lopen Ruud en ik kwamen bijna gelijktijdig klaar waarbij de oude baas net op tijd zijn mond om mijn pik sloot om mijn zaad op te vangen hij melkte mij volledig uit en liet geen druppel verloren gaan.
Het zaad van Ruud kwam op mijn gezicht en borst terecht wat ook de man werd schoon gelikt hierna keek hij naar Ruud en vroeg hem of hij zijn kontje mocht schoonlikken wat uiteraard geen probleem was .
Als bedankje speelde ik nog even met de slappe piemel van de man maar helaas daar zat geen leven in maar aan het dankbare gezicht van de man te zien had hij zonder klaar te komen heerlijk had genoten.....

word vervolgd

3685 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.