Facebook II

Een uurtje later waren we weer thuis. Mijn neef was inmiddels ook weer terug van zijn werk en lag al bij het zwembad.

´Zijn jullie daar eindelijk? Zei hij terwijl een boek weglegde. ´Wat hebben jullie allemaal uitgespookt?´

´We hebben ontzettend goeie sex gehad´, zei Anton met een brede glimlach.

´Jullie wel ja´, antwoordde mijn neef spottend. ´Met elkaar zeker.´

Ik merkte dat ik bloosde. ´We hebben een lange fietstocht gemaakt en lekker in het zonnetje gepicknickt langs de Waal,´ zei ik snel. ´Een frisse duik hebben we wel verdiend.´

Mijn neef keek me even onderzoekend aan terwijl ik mijn shirt uit trok. ´De zon heeft je wel te pakken gehad zie ik...Je bent flink verveld op je borst.´

Ik keek naar mijn borst en werd nog roder dan ik al was. Mijn huid zat onder de opgedroogde spermaschilfers! Gelukkig redde Anton de situatie. Met een welgemikte duw liet hij me achterover in het zwembad vallen.

´Als je verbrand bent, kan je beter zo snel mogelijk in het water gaan,´ lachte hij.

Grinnekend stond mijn neef op. ´Laat ik maar wat drank gaan halen, dan kunnen jullie uitvechten wat je het best kunt doen als je verbrand bent.´

Anton kleedde zich snel uit en sprong in zijn boxershort het zwembad in. Meteen sprong ik op hem af en sopte hem onder water om me te revancheren.

´Is dat je dank?´ zei hij nadat hij proestend boven kwam. ´Ik heb je wel gered hè...of wil je dat iedereen weet wat we uitgespookt hebben?´

´Je zinspeelde daar anders wel op´

´De aanval is altijd de beste verdediging´, glimlachte Anton. ´Kom, laat me je even goed schoonmaken voor je neef terug komt.´

Hij duwde me tegen de rand van het zwembad en liet zijn handen over mijn bovenlichaam gaan.

´Flink verveld ja´, grapte hij terwijl jij naar mijn borst staarde. ´Maar met een beetje boenen komt het wel weer goed.´

Hij keek even of mijn neef nog weg was en kuste toen mijn tepels één voor één. Ik slaakte een wellustige kreun en trok hem tegen me aan.

´Ben je me weer aan het opgeilen?´ ´Oppassen hè, anders ga ik problemen krijgen in de familie...´

Als antwoord gaf hij me een lome tongzoen en wreef hij veelbetekenend zijn kruis tegen die van mij aan. Zijn stijve pik was duidelijk voelbaar en het bracht me weer in alle staten. Hitsig trok ik zijn boxer wat omlaag en pakte ik zijn pik vast waarna ik met mijn andere hand zijn eikel betastte.

´Doe ook je broek uit´, fluisterde Anton met een geile glimlach op zijn mond. ´Dat is wel zo lekker in het zwembad.´

Snel probeerde ik mijn broek naar beneden te stropen wat nog niet mee viel onder water maar na enig geworstel ging hij dan toch eindelijk uit. Meteen pakten we elkaars pik weer vast en begonnen we elkaar langzaam af te trekken terwijl we elkaar botergeil aankeken.

´Shit!´, hoorde we mijn neef plotseling roepen...

Geschrokken lieten we elkaar snel los en keken we betrapt om ons heen. Had hij ons gezien? Al snel hoorden we zijn stem weer, nu duidelijk vanuit de keuken.

´De drank is op...Ik ga even naar de super om nieuwe te halen.´

´OK, tot zo!´ riepen we beide tegelijk. Opgelucht haalden we adem en doken we weer in elkaars armen voor een lange kus, gulzig ditmaal, in de wetenschap dat we een tijdje het rijk alleen zouden hebben. Met een vlugge beweging trokken we onze boxers helemaal uit om ons meteen daarna weer tegen elkaar aan te drukken, met onze pikken tussen onze buiken in geklemd, heet, hard en boordevol verlangen.

´Hoe lang denk je voordat hij terugkomt?´, vroeg ik met hese stem.

´Zo´n 20-25 minuten...lang genoeg...´

Hij pakte mijn benen vast en trok ze op rond zijn middel zodat ik nu aan hem hing met mijn billen rustend op zijn pik. Tot vandaag had ik er nooit over gefantaseerd om genomen te worden maar het gevoel van zijn hunkerende staaf die door mijn bilspleet gleed, deed me buiten zinnen raken van geilheid. Opgevuld wilde ik worden, me vast schroeven aan zijn hete pik en hem nooit meer laten gaan...

´Lang genoeg voor wat?´, fluisterde ik zijn oor terwijl ik suggestief heen en weer schoof met mijn billen.

´Lang genoeg om jou te ontmaagden...Wil je dat?´ Om zijn woorden kracht bij te zetten manoeuvreerde hij zijn eikel tegen mijn kontgaatje.

´Doe je het wel voorzichtig?´, hijgde ik.

´Wacht maar´, zei Anton. Hij maakte zich van me los en ging zonder verdere uitleg het zwembad uit, mij in verwarring achterlatend.

´Tata´, riep hij triomfantelijk vanaf het terras terwijl hij een fles zonnecreme oppakte. ´Waterbestendige creme die je attente neef voor ons heeft achter gelaten.

´Da´s sympathiek´, glimlachte ik terwijl ik geil toekeek hoe hij zijn pik overvloedig begon in te smeren. Het viel me nu pas op wat voor mooi exemplaar hij had: lang, volmaakt recht...en dadelijk zou dat stijve gevaarte helemaal in mijn lichaam glijden...

´Weet je wat,´zei Anton, ´kom maar hier naar toe. Er ligt hier een luchtbed, dat is net zo comfortabel.´

´In het zwembad is het wel veiliger,´ zei ik weifelend.´Dadelijk worden we betrapt...´

´Welnee, we hebben zeker nog een kwartier. Kom hier.´

Hij trok me uit het zwembad en nam me in zijn armen. Het contact met zijn naakte lichaam deed me meteen weer huiveren van wellust en zorgde ervoor dat mijn laatste reserves smolten als sneeuw voor de zon. Al tongend schuifelden we richting het luchtbed waar we ons zonder elkaar los te laten op neer lieten vallen. Anton lag nu bovenop mij en begon meteen tegen me aan te rijden. Zijn onderlichaam golfde op en neer en zijn ingevette pik pookte hitsig tegen mijn huid, op zoek naar een opening om diep in weg te glijden...

Verlangend trok ik mijn benen op zodat zijn pik nu door mijn bilspleet gleed. Ik pakte hem vast en duwde zijn eikel tegen mijn jongenskutje terwijl we hevig bleven tongen tot mijn kringspier zich gewonnen gaf en zijn pik naar binnen gleed. Een flinke pijnscheut was het gevolg. Ik gooide mijn hoofd in mijn nek en kreunde het uit.

Anton gaf me even de tijd om bij te komen. ´Gaat het´, vroeg hij terwijl hij lief door mijn haren streek.

´Ja´, hijgde ik. ´Ga door...maar wel zachtjes.´

Anton richtte zich wat op en duwde zijn pik langzaam verder naar binnen. Ik klauwde met mijn handen in zijn billen terwijl ik voelde hoe zijn eikel zich steeds verder een weg baande in mijn darmen. Al snel won de geilheid het van de pijn en verspreidde er zich een intense warmte door heel mijn lijf die me liet huiveren van genot. Ik voelde me helemaal met hem samen smelten en trok hem zo dicht mogelijk tegen me aan.

´Oooh, dit voelt zooo goed,´ kreunde ik. ´Neuk me, neuk me met die geile staaf van je en spuit me vol.´

Aangemoedigd door mijn geile praatjes, begon Anton flink op me in te stoten. Zijn pik sopte genadeloos op en neer en deed me alle notie van de wereld om me heen vergeten. Kermend van genot begon ik mezelf af te trekken en het duurde niet lang of ik kwam klaar, heviger spuitend dan ik ooit gedaan had. Dikke stralen sperma vlogen door de lucht en belandden op mijn borst en mijn gezicht. Anton veegde het op en smeerde het verlekkerd uit over zijn mond terwijl hij hard door bleef stoten in mijn stuiptrekkende lichaam tot ook hij klaar kwam en zijn zaad diep in mijn binnenste liet stromen, als een zachte balsem voor mijn gepijnigde kontje. Gelukzalig trok ik hem over me heen en zocht ik zijn mond op voor een innige tongzoen.

´En?´, vroeg Anton toen we een beetje bijgekomen waren.

Ik wilde antwoorden hoe lekker ik het wel niet gevonden had maar tegelijkertijd hoorde ik het geluid van de garagedeur die open ging.

´Daar zul je m´n neef hebben´, zei ik gejaagd. ´Snel het zwembad in!´

We sprongen op en doken het water in waarna we snel onze boxers aantrokken die daar nog rond dreven. Een paar seconden later kwam mijn neef  al aangelopen.

´Daar ben ik weer. Wie heeft er zin in een biertje?´

We kwamen het zwembad uit en gingen bij hem op het terras zitten, met onschuldige gezichten alsof er niets gebeurd was.

´Dat werd tijd ook. Waar bleef je zo lang?´, zei Anton.

´Graag gedaan lul´, antwoordde mijn neef. ´Proost dan maar!´

We kletsten een tijdje over van alles en nog wat tot mijn oom en tante thuis kwamen.

´Blijf je mee eten Anton?´, wilde mijn tante weten. ´Je kunt ook blijven slapen als je wilt. Er staat een bedbank in de logeerkamer bij Carlo, die kan je dan even opmaken.´

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik het hoorde. De hele nacht met Anton alleen – dat was een geschenk uit de hemel!

´Nou graag!´antwoordde Anton. ´Dan ga ik gelijk het bed opmaken.´ Hij stond op en stootte me aan. ´Help je even mee?´

We gingen naar boven naar de logeerkamer en de deur was nog niet dicht of we wierpen ons in elkaars armen.

´Wat een aardige tante heb jij zeg´, gromde Anton terwijl hij zijn kruis tegen me aan wreef.

Ik trok zijn billen wat uit elkaar en streelde veelbetekenend zijn kontgaatje. ´Ja, ze zal wel geweten hebben dat je nog iets te goed hebt...´

´Reken maar´, hijgde Anton verlekkerd. Hij zakte door zijn knieën en trok mijn boxer naar beneden waarna hij zich tot mijn pik richtte. ´Vanavond ga jij mij ontmaagden...vanavond ga ik jou diep in me voelen,´  fluisterde hij met zijn lippen tegen mijn eikel aan geduwd terwijl hij me geil aankeek.

Langzaam duwde ik mijn pik in zijn mond. ´Hoe diep wil hem hebben´, siste ik.

Als antwoord pakte Anton mijn billen vast en trok hij me verder tegen zich aan. Mijn pik gleed nu in zijn keelgat maar hij bleef manmoedig zuigen met zijn blik strak op die van mij gericht. Zachtjes begon ik op en neer te soppen in zijn keel terwijl ik genietend met mijn tepels speelde tot we plots de stem van mijn tante hoorden.

´Jongens, nog 10 minuten en dan gaan we eten!´

Met spijt trok ik mijn pik terug uit Anton´s heerlijke mond.  Zijn lippen glansden nat en overvloedig slijm druipte langs mijn eikel naar beneden.

´Als je me straks ook zo pijpt, dan hebben we geen glijmiddel meer nodig´, zei ik met een geile glimlach.

Anton betastte mijn natte pik goedkeurend. ´Dat zou je wel denken ja...maar toch pak ik straks die zonnecreme mee. Je zou niet willen dat ik straks het hele huis wakker schreeuw.´

Lachend trok ik hem omhoog waarna ik zijn billen stevig vast pakte en met een vinger zijn kontgaatje masseerde. ´Lijkt me wel spannend om jou zo te laten kermen´, fluisterde ik in zijn oor.´...maar ik zal lief voor je zijn...Je zult zien dat als ik eenmaal bij je binnen ben, het ontzettend lekker is.´

´Ik wil niet wachten´, hijgde Anton geil terwijl hij de voorhuid van mijn pik ver naar achteren trok. ´Jouw pik in mijn kontje, jouw zaad diep in mij...Doe het!´

Hij knielde neer op de bedbank en duwde zijn kontje hoerig omhoog terwijl hij me bloedgeil aankeek. Ik wist dat we naar beneden moesten maar toch kon ik de verleiding niet weerstaan om even mijn gezicht tegen zijn zachte, uitnodigende billen aan te drukken en mijn tong door zijn bilspleet te laten gaan. Anton reageerde met een krolse kreun hetgeen me eraan herinnerde hoe gevoelig hij daar wel niet was. De gedachte hoe nog maar een paar uur geleden zijn pik spontaan was gaan spuiten toen ik zijn kontje likte, deed me weer alles om me heen vergeten. Verwoed begon ik zijn sterretje te bewerken met mijn tong terwijl ik mezelf aftrok.

´Steek je pik in m´n kontje,´ smeekte Anton weer. ´Al is het maar voor even.´

Hij had het nog niet gezegd of de stem van mijn tante bracht ons weer terug in de werkelijkheid: ´Jongens, komen jullie?´

ik raapte mezelf bij elkaar en gaf Anton een klap op zijn billen.  ´Kom op jongen, de plicht roept...maar over een paar uurtjes gaan we door.´

Spijtig stonden we op en hesen we ons in onze kleren waarna we haastig de lakens op de bedbank gooiden en naar beneden gingen waar iedereen al aan tafel zat

´Wat duurde dat lang´, zei mijn tante terwijl ze ons monsterend opnam.

´We konden...de lakens niet vinden,´ hakkelde ik.

´Die lagen in de kast. Is het wel gelukt?´

´Ja hoor´, antwoordde ik tevreden met mijn smoes. ´Smakelijk eten!´´

Na het eten gingen we met z´n drieën een film kijken maar ik kon mijn aandacht er niet bij houden, net zomin als Anton die naast me op de bank zat. Onmerkbaar voor mijn neef die onderuitgezakt op een sofa schuin voor ons zat,  gleden onze handen af en toe over elkaars armen en bovenbenen terwijl we elkaar aankeken met een broeierige blik die boekdelen sprak: naar boven wilden we!

Op een gegeven moment trok Anton zijn shirt uit.´Warm hier´, ze hij luchtigjes.

´Vind ik ook´, zei ik en ik volgde dankbaar meteen zijn voorbeeld.

Miijn neef besteedde er nauwelijks aandacht aan en bleef geboeid naar de TV kijken. Geil staarden we in het halfduister naar elkaars lichaam terwijl we vanuit onze ooghoeken mijn neef in de gaten hielden. Anton begon nu zijn eigen buik te strelen en liet zijn duim sensueel over zijn tepel gaan die meteen stijf werd onder de aanrakingen. Ik kreeg enorme zin om me er aan vast te zuigen en hem te laten kronkelen van genot maar dat kon ik natuurlijk niet maken. In plaats daarvan begon ik zachtjes met mijn hand over mijn kruis te wrijven. Daar ik geen onderbroek had aangetrokken, schuurde mijn pik verlangend tegen de spijkerstof aan. Anton keek geil toe hoe ik de bobbel in mijn broek masseerde en kwam toen op het lumineuze idee om een lang kussen op te pakken wat naast hem lag en het over ons kruis heen te leggen. Op deze manier kon niemand zien wat we daaronder uitspookten. Voorzichtig frunnikten we elkaars broek open en pakten we elkaars pik vast terwijl we hoegenaamd nonchalant met onze andere arm op het kussen leunden. Langzaam begonnen we elkaar af te trekken, elkaar intens aankijkend terwijl we af en toe onze mond opensperden voor een geluidloze kreun. Steeds brutaler begonnen we elkaar op te geilen tot mijn neef plotseling in beweging kwam.

´Ik ga naar bed jongens´, zei hij terwijl hij opstond. ´Ik val om van de slaap en morgen moet ik weer vroeg op.´

´Vind je het erg als wij nog even blijven kijken?´, vroeg ik. ´Ik wil weten hoe de film afloopt.´

´Geen probleem. Vertel me morgen maar wat ik gemist heb. Morgenmiddag ben ik vrij, dan kunnen we er met z´n drieën er op uit trekken.´

´Prima! Tot morgen.´

Mijn neef was de kamer nog niet uit of we stortten ons in elkaars armen voor een hitsige tongzoen.

´Zin in je jongen´, hijgde Anton in mijn mond.

´Ik ook´, fluisterde ik terwijl ik zijn pik nog steviger vast pakte. ´Maar mijn oom en tante zijn nog in de buurt...Nog even geduld. Laat me maar even kijken waar ze rondhangen.´

Ik knoopte mijn broek dicht en liep naar de keuken waar ik ze beide aantrof aan de keukentafel.

´Mag ik een biertje pakken?´vroeg ik onschuldig.

´Natuurlijk, doe alsof je thuis bent´, antwoordde mijn tante. ´Wij wilden net naar boven gaan. Doen jullie de lichten uit als jullie gaan slapen?´

´Doen we´ zei ik terwijl ik met een grote glimlach 2 biertjes uit de koelkast pakte. ´Welterusten!´

Snel ging ik terug naar de salon waar Anton gespannen op me wachtte. ´En? Is de kust veilig?´

´Bijna´, fluisterde ik. ´Ze staan op het punt om naar boven te gaan.

Anton kwam van de bank en liep op me af. Zijn bovenlijf glansde aanlokkelijk in het blauwe tv-licht en ik kon niet anders dan me weer tegen hem aandrukken. Man, wat voelde hij toch lekker aan!

´Weet je wat?´, fluisterde Anton terwijl hij een vinger tussen mijn lippen stak, ´Laten we naar buiten gaan en het luchtbed ergens verderop op het gazon leggen...Dan kunnen we rustig onze gang gaan zonder teveel angst voor geluid.´

´Goed idee´, fluisterde ik terug. Zachtjes zoog ik op zijn vinger terwijl we beide gespannen luisterden naar de geluiden aan de andere kant van de deur. Al snel hoorden we de trap kraken en nadat we er zeker van waren dat mijn oom en tante allebei boven waren, pakten we elkaar bij de hand en huppelden we als twee jonge veulens de tuin in.

Het was volle maan dus we hadden redelijk zicht. Snel pakten we het luchtbed en de zonnecreme en installeerden we ons bij een grote rodedendoron, helemaal achter in de tuin. Hitsig begonnen we meteen elkaars broek uit te trekken waarna we neer knielden op het luchtbed en onze naakte lichamen tegen elkaar aan wreven. Anton kuste mijn hals en gleed toen tergend langzaam verder met zijn tong over mijn tepels, over mijn buik naar mijn steigerende pik die hij diep in zijn mond zoog. Kreunend van genot liet ik me pijpen terwijl ik steeds verder naar achter leunde tot ik helemaal gestrekt op het luchtbed lag.

´Nu is het mijn beurt´, zei Anton met schorre stem. Hij kroop over me heen en reikte zijwaarts om de tube creme te pakken waarna hij zijn kontje flink insmeerde.

´Kom maar´, fluisterde ik terwijl ik verlangend mijn pik tegen zijn kontgaatje plaatste. ´schroef je maar vast aan mijn pik.´

Langzaam liet hij zich zakken. Even voelde ik de weerstand van zijn kringspier maar daarna gleed mijn pik makkelijker dan gedacht in de vochtige warmte van zijn jongenskutje. Anton sloeg een lichte jammerklacht maar bleef toch doorzetten tot mijn pik helemaal in hem begraven zat. Vastgespiest bleef hij zo even roerloos op me zitten, ondertussen zwaar ademhalend.

´Lekker?´ fluisterde ik terwijl ik geil aan zijn tepels trok.

Hij antwoordde niet maar begon licht op en neer te bewegen zodat mijn pik nu zacht afgemolken werd door zijn nauwe kutje. Wauw, dit voelde misschien nog wel beter dan zijn zuigende mond. Zacht kreunend liet ik me berijden terwijl ik in extase naar hem opkeek, hoe dat prachtige lijf dat baadde in het maanlicht me naar de sterren voerde.

Al snel liet Anton alle voorzichtigheid varen en begon hij hevig op en neer te wippen, intens genietend van mijn paal die hem steeds verder open spleet. Ik pakte zijn stijve pik vast en begon hem in hetzelfde ritme af te trekken hetgeen hem liet kermen van genot.

´Ga je dadelijk in me komen?`, kreunde hij. ´Ga je me dadelijk vol...`

Verder kwam hij niet. Hij gooide zijn hoofd in zijn nek en na een lang gerekte kreun kwam hij stuiptrekkend klaar. Wee van geilheid  probeerde ik met mijn tong de spermaklodders op te vangen die als manna uit de hemel op mijn gezicht uiteen spatten. Geil smakend liefdeszaad vulde mijn mond en hongerig naar meer trok ik Anton naar me toe om zijn pik in mijn mond te kunnen nemen. Hij liet het even toe dat ik zijn eikel aflikte maar al snel kroop hij van me af en rolde hij zich op zijn buik.

´Neuk me´, hijgde hij terwijl hij hoerig zijn kontje omhoog duwde. ´Ik wil je lekkere pik weer in me voelen.´

Gewillig kroop ik achter hem en staarde ik even verlekkerd naar zijn witte billen die glanzend in het maanlicht er om leken te smeken om genomen te worden, Daarna trok ik zijn kont nog wat verder omhoog en stak ik mijn pik zonder genade diep in zijn kontgaatje. Anton klauwde met zijn handen in het gras en kreunde het uit, zo hard dat ik even omkeek of niemand ons gehoord had. Ik gaf hem even de tijd om op adem te komen en begon hem toen hard te neuken. Ik voelde me als een leeuw in een natuurfilm, de alpha male die iedereen aan zich onderwierp en terwijl mijn blik zich verloor in het sterrenfirmanent, kwam het orgasme vanuit het diepste van mijn lichaam aanstormen. Met een paar felle laatste stoten duwde ik Anton tegen de grond waarna ik met een oerkreet mijn zaad in hem pompte. Minutenlang bleef ik helemaal van de wereld tegen hem aan schokken terwijl mijn pik schijnbaar onuitputtelijk sperma bleef sproeien in zijn nu spekgladde kontje. Anton trok mijn hoofd naar zich toe en begon hevig hijgend met me te tongen tot onze lichamen eindelijk tot rust kwamen en ik me volledig uitgeput van hem af liet rollen.

Anton kroop half over me heen en keek me lief aan. ´Hey bivriendje van me´, fluisterde hij zacht,´dank je wel voor deze superdag...Je maakt me helemaal gek met je lippen, je mond, je lijf, je kontje, je pik...allemaal super.´

Terwijl hij het zei streelde hij mijn pik die nu slap en plakkerig op mijn onderbuik lag te rusten. Ik slaakte een weldadige zucht en liet mijn hand door zijn blonde haar gaan.

´Dank je wel dat je me verleidt hebt. Tot gisteren wist ik niet eens dat ik bi was..Hoe vaak heb je me laten klaarkomen? Vier, vijf keer?

´Vijf keer denk ik...Dat betekent dat je Bomo bent.´

´Bomo?´

´Een homo die een beetje bi is´, grinnekte Anton.

´Homo, Bomo, Bi...het maakt me niets uit. Ik vind het gewoon lékker´, antwoordde ik het jongetje uit de pindakaas-reclame parafraserend.

Lachend rolden we in elkaars armen en bleven we zo liggen tot ik bemerkte dat het koud begon te worden. We raapten de spullen op en slopen het huis in, ervoor zorgend dat niemand wakker zou worden. Eenmaal op de kamer lieten we ons op het bed vallen en korte tijd later vielen we ineengestrengeld in een diepe, intens tevreden slaap.

´s Ochtends werd ik wakker van gestommel op de gang. Dat was blijkbaar mijn neef die naar zijn werk ging, bedacht ik me. Misschien zou het veiliger zijn als ik mijn eigen bedje zou opzoeken maar één blik op Anton deed me dat idee meteen weer vergeten. Hij had de lakens half afgetrapt en lag nog diep in slaap naast me met een engelachtige uitdrukking op zijn gezicht. Zachtjes legde ik mijn hoofd op zijn buik en snoof ik de geur op van zijn huid. Hij rook een beetje zoals zijn sperma smaakte: weeïg zoet.  De gedachte daaraan deed me meteen weer zuchten van verlangen, onstopbaar verlangen om zijn pik af te zuigen, zijn zaad te proeven en alles tot de laatste druppel door te slikken...

Bronstig trok ik met mijn voeten het laken verder omlaag tot zijn pik tevoorschijn kwam. Ik schoof wat dichterbij en wreef mijn neus er tegenaan, zachtjes want ik wilde hem niet wakker maken, maar al snel liet ik mijn voorzichtigheid varen. Ik liet mijn tong over de hele lengte van zijn schacht gaan en keek gefascineerd toe hoe zijn pik begon te groeien onder mijn liefkozingen tot er 18 centimeter hollandse glorie fier rechtop voor me stond. Zonder me verder te bedenken, krulde ik mijn lippen er over heen en begon ik zachtjes aan zijn eikel te zuigen terwijl ik geil de reacties op zijn gezicht bestudeerde. Hij begon lichte grimassen te trekken, zijn mond gleed halfopen en al spoedig werd hij wakker. Even staarde hij mij verbaasd aan maar al snel verscheen er een grote glimlach op zijn mond.

´Goeiemorgen lekker ding´, fluisterde hij.

´Goeiemorgen,´ antwoordde ik terwijl ik mijn lippen tegen zijn eikel tuitte alsof het een microfoon was. ´Lekker geslapen?´

´Heerlijk...maar nog lekkerder wakker geworden...´

Hij rekte zich behaaglijk uit en keek me lief aan. ´Laat je niet door mij afleiden hè...Ga gewoon door waar je mee bezig was alsjeblieft.´

Glimlachend voldeed ik aan zijn verzoek en liet ik mijn tong over zijn eikel cirkelen. ´Wil je het zo hebben? ...Of heb je het liever all the way?´

Meteen daarop zoog ik zijn pik in mijn mond. Vol lust keken we elkaar aan terwijl ik langzaam zijn pik steeds verder in mijn mond liet glijden tot ik zijn eikel in mijn keelgat voelde kloppen. Anton slaakte een wellustige kreun en begon zachtjes op en neer te stoten terwijl ik mijn tong als een volleerd deepthroater langs zijn schacht liet glijden. Al snel droop overdadig kwijl via mijn mondhoeken naar beneden. Ik veegde het op en smeerde het zorgvuldig uit over zijn bilspleet waarna ik zijn sterretje begon te masseren. Uitnodigend trok Anton zijn benen op zodat ik er makkelijker bij kon en als vanzelf gleed mijn vinger diep in zijn kontgaatje. Meteen proefde ik hoe zijn steigerende paal uitbundig voorvocht begon te lekken diep in mijn keel. Grommend van geilheid slikte ik het door terwijl ik koortsig zijn natte jongenskutje begon te vingeren in een poging nog meer van zijn geile sappen te kunnen proeven.

Anton hield me echter tegen. Hij pakte me bij de schouders vast en trok me over hem heen.

´Steek je pik in me´, siste hij terwijl hij me met dwingende, zaadvragende ogen aankeek. Hij sloeg zijn armen om mijn nek en gaf me een hitsige tongzoen terwijl hij zijn kontje tegen mijn stijve pik aan probeerde te manoeuvreren. Een paar tellen later gleed ik majestueus voorbij zijn kringspier en voelde ik me helemaal met hem samensmelten. Beide kreunden we het uit van genot terwijl we hevig door bleven tongen alsof het onze laatste keer was. Onze lichamen waren totaal in elkaar gestrengeld zodat ik alleen kleine neukbewegingen kon maken maar de sensatie was daardoor des te intenser. Trillend van geilheid klampten we ons aan elkaar vast, woelden we extatisch door elkaars haar en beten en likten we elkaar waar we maar konden tot Anton het op een gegeven moment niet meer hield.

´Ik ga zo komen´, hijgde hij amechtig. Zijn pik zat ingeklemd tussen onze buiken en ik voelde hem opzwellen. Snel kroop ik naar achteren en trok ik hem af terwijl ik mijn tong verlangend over zijn sappige eikel liet flitsen. Antons lichaam verstijfde en een tel later spoot hij met grote kracht zijn romige zaad over me heen. Gretig likte en slikte ik alles weg maar ik gaf hem geen tijd om bij te komen. Terwijl hij nog aan het naschokken was, kroop ik op hem en duwde ik zijn natte pik tegen mijn kontgaatje waarna ik me er zonder omhaal overheen liet zakken. Huiverend van genot voelde ik zijn kloppende pik zich een weg banen door mijn darmen tot ik helemaal vastgenageld zat en volledig in trance op en neer begon te wippen. Anton gooide zijn hoofd in zijn nek en kreunde het uit. Zijn gekerm vermengde zich met mijn gehijg en het geluid van mijn billen die steeds sneller tegen zijn onderlichaam aan kletsten, en net toen ik mij wilde overgeven aan een alles overweldigend orgasme...ging de deur ploteseling open...

Geschokken keken we op en staarden we recht in het gezicht van mijn tante die ons totaal verbijsterd aankeek.

´Ik dacht...dat er iemand gewond was...´ zei ze met hakkelende stem.

Mijn brein werkte op volle toeren op zoek naar een smoes maar ik kon niets verzinnen. ´We waren aan het...aan het...´ Verder kwam ik niet want ik besefte dat het standje waarin ik me bevond plus het sperma op mijn gezicht alleen maar één ding kon betekenen...We waren op heterdaad betrapt.

´Anton! Je spullen pakken en naar huis. Carlo, jij komt over 5 minuten bij mij in de keuken´, gebood mijn tante op hoge toon waarna ze de deur dicht smeet en wegbaande.

Vloekend maakte ik me los van Anton. ´Jezus, hoe hebben we zo stom kunnen zijn...Als ze dit aan mijn ouders gaat vertellen...´ Anton probeerde me nog gerust te stellen en trok me tegen zich aan maar ik weerde hem af en begon me totaal van de kaart aan te kleden. Een paar minuten later waren we beneden en terwijl Anton door de achterdeur naar buiten glipte, meldde ik me met neergeslagen hoofd bij mijn tante.

Die zelfde ochtend werd ik nog door haar op het station gezet met de melding dat ik niet meer welkom was, dat dit soort dingen niet in haar huis getolereerd werden. De weken erna leefde ik met de continue angst dat mijn tante ook mijn ouders zou inlichten maar dat gebeurde gelukkig niet. De angst voor ontdekking zorgde er echter voor dat mijn pas ontloken gevoelens voor jongens danig in de kiem werden gesmoord. Ik durfde geen contact meer met Anton op te nemen, kon het ook niet want ik had zijn telefoonnummer en adres niet. Ik wist niet eens zijn achternaam...

Weken werden maanden en maanden werden jaren. Er kwamen vrouwen in mijn leven, ik trouwde en mijn homo-erotische gevoelens verdwenen steed meer naar de achtergrond-  tot een paar jaar geleden dus. En nu had ik dus eindelijk weer via creatief speurwerk op internet contact met de jongen met wie ik het meest intense avontuur van mijn jeugd had beleefd...

3564 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.