Geile bui

Was de hele dag al geil op me werk . Dus na werk naar de sexbios cano. In me jogging broek er heen. Kwam binnen was niet druk was rond half 6 geen drukke tijd maar je weet nooit . Kwam binnen zat een man in de aan de bar ik zag hem niet goed ik betaalde en ging naar binnen. Liep een rondje en er was vers naar mijn weten niemand. Ik ging voor in de grote zaal zitten lekker film kijken en zien wat er gebeurd . Na 5 min kwam een man in de deur opening staan een oudere man keek wat naar me en kwam naast me zitten wond het wel spanend ik was lang niet geweest.

Hij had een legerbroek aan en hij stond op vroeg of ik ook wou staan ik keek naar hem was een Indische man met een snor zijn mond kwam naar me toe en onze tongen vonden elkaar hij streelde me en kneep in me tepels. Hij pakte een flesje poppers en liet me ruiken ik wil je neuken gast ik rook en werd geiler en geile. Ik zei jaaaa!

Hij gooide me terug in de stoel deed me broek om laag en voelde hmm zei hij lekker  zijn broek ging uit hmm een lekker pik  hier ruik maar weer en nam een haal hmm en hij stootte naar binnen A man op eens voel ik iets tegen me lippen ik kijk was het een pik van een oudere vent ah ik likte gulzig en werd ook geneukt de manen kwamen tegelijk klaar de vent die me neukte ging weg . Die ander zei hmm ik ga jou klaar likken. En na 5 min kwam ik klaar in zijn mond we tongde lekker daar na en we gingen weg.
Was een heerlijk einde van die dag

4773 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.