1e date na scheiding

Na mijn scheiding weer op verschillende sites gekeken, waaronder deze. Al vrij snel kreeg ik een chat met een oudere man die op een half uur rijden bij mij vandaan woonde. Tijdens de chat hadden we een goede klik en hij nodigde mij uit. Na een douche in de auto gestapt en op mijn gemak naar Frits gereden. Het opgegeven adres was in een leuk appartementencomplex. Na aanbellen opende Frits de deur. Voor mij stond een gewone, leuke man. Tijdens de chat had Frits aangegeven homo te zijn. Zelf ben ik bi maar dat bijt elkaar niet. Frits droeg alleen een short en nodigde mij naar binnen. Wij zoenden elkaar en ik voelde zijn tong mijn tong aantikken. Hierna gingen we in de woonkamer zitten en Frits voorzag ons van een drankje. Na het drankje en een leuk gesprek begon Frits weer te zoenen. Ik voelde zijn tong heerlijk met die van mij draaien. Ik streelde zijn mooie lijf en de bult in zijn short die nog harder werd. Ook Frits liet zich niet onbetuigd en haalde mijn lul uit mijn broek en begon mij heerlijk te pijpen. Nadat hij stopte stelde hij voor om naar de slaapkamer te gaan en daar heerlijk te gaan vrijen. Wij kleden ons uit en naakt vinden we elkaar op het grote bed.

Heerlijk liggen we hier te vrijen tot Frits vraagt of hij mij mag neuken. Ja, graag! Frits zet mij op mijn knieèn op de rand van het bed. Van het nachtkastje pakt hij een tube anaalgel en smeert met zijn vingers mijn sterretje in met gel. smerend en spelend met mijn sterretje laat hij een vinger naar binnen glijden. Ik kreun van genot. Als het soepel gaat schuift Frits er nog een tweede vinger bij. Heerlijk is dit maar ik wil meer! Frits haalt zijn vingers er uit en zet zijn ingesmeerde eikel tegen mijn sterretje. Langzaam duwt hij zijn eikel naar binnen. Wauw, wat een gevoel. Langzaam schuift Frits de rest van zijn pik naar binnen. Dan wacht hij even om mijn aars te laten wennen. Vervolgens begint hij langzaam in mij te stoten om langzaam het tempo op te voeren. Ik kreun bij elke penetratie en moedig mijn lover aan om harder en dieper te gaan. Ik hoor Frits sneller hijgen en besef dat hij gaat klaarkomen. Ik zeg hem dat hij mij mag vol spuiten wat hij na nog een paar stoten doet. Ik wordt goed gevuld en Frits blijft in mij en streelt mijn billen. Als zijn pik begint te krimpen laat hij deze uit mij glijden, wat met gepruttel gebeurt. Zo zegt Frits, ik heb je kutje goed volgespoten. Frits wil het schoonmaken maar ik geef aan dat het zo wel lekker is. Ik ga op een handdoek liggen tegen het lekken en we beginnen weer lekker te vrijen. 


Na een tijdje heerlijk vrijen vraag ik Frits om zijn benen op te tillen. Ik smeer wat gel op mijn vingers en begin zijn aars in te smeren en al gauw glijden mijn vingers naar binnen. Ik zet Frits zijn benen tegen mijn schouders en plaats mijn eikel tegen zijn aars. Soepel glijd ik naar binnen en begin te stoten. Ik voel al snel mijn hoogtepunt naderen en voer het tempo nog snel op voordat ik klaarkom en mijn lading in Frits zijn mannen kutje spuit. Hierna liggen we nog wat te knuffelen totdat we gaan douchen. Tijdens het douchen vraagt Frits me om op mijn knieèn te gaan zitten. Ik doe dit en hij komt voor mij staan, zijn pik half stijf. Frits zegt mij mijn mond te open. Ik doe dit in de verwachting dat hij gaat spuiten maar hij begint te plassen waarvan wat in mijn mond en gezicht terecht komt. Dat is lang geleden. Ik laat de urine langs mij heen glijden. Hierna wisselen we van positie.waarna ik Frits een golden shower geef. 

Omdat het al laat is geworden vraagt Frits of ik blijf eten, Hij bestelt wat eten wat bezorgd wordt. Frits heeft zijn short aan maar ik ben nog naakt en zit in de bank. Na het eten vraagt Frits of ik wil blijven slapen. Dit heb ik nog nooit gedaan met een man maar één keer moet de eerste zijn. Een geweldige ervaring en heel lekker wakker worden. Na onze ochtend vrijpartij en en ontbijt ben ik voldaan en bevredigd naar huis gegaan.

Frits wil wel vaker en ik zeg ook geen nee. Volgende verhaal zal ik vertellen over ons 1e trio.

5005 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 31)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.