Naturisten camping deel 8

Geplaatst door: natu-60 op 18-08-19

…………...Ik draaide mijn stoel zo dat ik Jan aan kon kijken en ook een blik kon werpen in zijn kruis waar hij af en toe zijn hand naar toe bracht.
Ik kon geen hoogte krijgen van de situatie en liep naar de bar om af te rekenen Ik liep langs hem heen en knikte naar hem.
Hij keek op van zijn boek en knikte terug.
Na afgerekend te hebben ging ik terug naar mijn tent, het was bij vijven zodat ik nog wat tijd had om me op te frissen en uit te rusten.
Bij mijn tent aangekomen zag ik een briefje onder een glas zitten.
Nieuwsgierig las ik een excuus van Jan maar dat ik vanavond van harte welkom was maar of ik wel aangekleed naar zijn caravan wou komen. En de vriendelijke groeten.
Nou was het niet super warm maar warm genoeg om lekker bloot rond te lopen maar goed wat hij wil.

Eerst nog maar even van het zonnetje genieten en daarna lekker onder de douche waar ik de enige was zodat ik mij lekker kon wassen en goed schoon kon spoelen wat op een camping altijd een beetje lastig is.
Terug bij de tent zag ik dat ik nog 15 minuten had voordat het 19:00 was Ik kleedde me lekker luchtig aan shirtje geil slipje korte broek en sandalen.
Gek genoeg was ik een beetje zenuwachtig. Heel benieuwd wat me te wachten stond.
Aangekomen bij de caravan van Jan zag ik dat ik zo door kon lopen Jan stond al achter de deur en liet me snel binnen en sloot de deur achter me dicht.
Binnen brandde licht en waren alle gordijnen dicht het was aangenaam warm maar ook Jan was aangekleed net als ik luchtig in een korte broek en shirt.
Ga lekker zitten ik moet nog een paar dingetjes voor het eten regelen zei Jan.
Ik was benieuwd het rook heerlijk en ik had best wel honger zowel in het eten als in Jan maar of het laatste er van zou komen , ik had mijn twijfels.

Even later kwam Jan binnen met 2 glazen witte wijn en zei dat het eten zo klaar was.
Nou zei ik als het net zo smaakt als het ruikt dan zit dat wel goed.
Het was goed warm binnen en ik vroeg of het goed was als  ik mijn kleren uit trok.Natuurlijk zei Jan ga je gang en ik zag hem openlijk naar me kijken toek ik mijn slipje uit wou doen vroeg hij of ik die aan wou houden dan blijft er nog wat te raden over zo meteen. Ik vond het prima hoewel hij me al een paar keer naakt had gezien. 
Jan hield zijn kleren echter aan en kwam even later met het eten aan. Het smaakte heerlijk en als toetje was er ook nog ijs met slagroom. Het kon niet op allemaal hoewel ik hoopte dat het echte toetje nog moest komen.

Na het eten bij de koffie vroeg ik Jan waarom alles zo omslachtig moest gebeuren.
Hierna kwam alles eruit dat hij al 20 jaar op deze camping kwam toen zijn vrouw nog leefde en hier zijn hele sociale leven had opgebouwd als leuke hetero man en dit niet op het spel wou zetten door opeens uit de kast te komen.
En omdat ik openlijk bij Peter naar binnen was gegaan was over het algemeen bekend dat ik wel homo zou zijn.

O.K. zei ik , ik begrijp het probleem ik ben thuis ook niet uit de kast en ben dan daar ook erg voorzichtig met het ontmoeten van mannen.
Gelukkig zei Jan want ik wil heel graag met je vrijen en seks met je hebben maar niemand hier mag het weten.
Na de boel te hebben opgeruimd gingen we naast elkaar op de bank zitten en vertelde hij me dat hij vrij passief was zijn vrouw had hem altijd gedomineerd en hij had nooit echt van de seks met haar genoten.

Hierdoor aangemoedigd nam ik het initiatief en begon hem stevig te zoenen na enige hapering deed hij zijn mond open en werd het een heerlijke vrijpartij.
Ik liet een hand onder zijn shirtje glijden en begon zijn tepels een voor een te masseren
Jan liet mij mij mijn gang gaan  ik liet hem op zijn rug liggen en ging boven op hem zitten en trok zijn shirt uit.
Ik boog voorover en liet mijn tong over zijn gezicht gaan ik knabbelde aan zijn oorlelletjes wat hem deed grommen van genot.
Daar het toch wel warm was in de caravan begonnen we allebei te zweten zodat onze buiken heerlijk vochtig over elkaar gleden .Ik was inmiddels flink opgewonden en mijn pik zat strak in mijn iets te kleine slipje. Ik liet mij ietsje zakken en taste in het kruis van Jan ik voelde zijn best wel grote pik door de stof heen maar deze was zeker nog niet stijf.
Ik vroeg of hij het wel lekker vond.
Waarop hij fluisterde dat hij het geil vond om vastgebonden te worden zowel zijn handen als zijn voeten.
Nou heb ik niets met S.M. maar zolang het bij een beetje bondage bleef vond ik het prima.
Jan wees me het
 kastje waar hij wat bondage spullen had liggen.

Ik begon met het vastbinden van zijn handen achter zijn hoofd.
Hierna maakte ik zijn riem los en knoopte zijn short los deed de rits van zijn gulp naar beneden en trok zijn broek naar beneden ik keek naar zijn kruis en zag al een klein opwinding ontstaan  in zijn onderbroek. Ik kneep zachtjes in zijn kruis wat Jan zachtjes deed kreunen.
Hierna liet ik mijn hand onder de elastiekband van zijn slip glijden en graaide naar zijn half stijve pik en trok daarna zijn slip samen met zijn short uit.

Ik bond zijn benen vast zodat hij machteloos in mijn handen was.
Zelf had ik nog steeds mijn slipje aan en ging achter hem over hem heen leunen zodat mijn kruis boven zijn mond hing en droeg hem op om mijn slip uit te trekken met zijn mond en daarna mijn pik in zijn mond te nemen en me heerlijk te pijpen.
Dit ging natuurlijk niet goed zodat ik hem hielp om mijn slip uit te doen hierna ging ik op zijn borst zitten en stopte mijn pik in zijn mond.
Het resultaat was dat ik al snel op het punt stond om klaar te komen en ik trok me dan ook snel terug.
Ik draaide me weer om en liet me wat zakken zodat onze pikken tegen elkaar aankwamen.
Jan was inmiddels ook stijf geworden maar had een ruime voorhuid zodat zijn eikel niet bloot kwam.
Ik pakte allebei onze pikken beet en trok zijn voorhuid naar beneden ik zette mijn eikel tegen de zijne en liet zijn voorhuid over de mijn glijden.
Allebei hadden we al flink wat voorvocht zodat het heerlijk langs elkaar gleed ik trok ons allebei heerlijk af en het duurde dan ook niet lang of ik kwam klaar mijn sperma schoot onder de voorhuid van Jan wat de boel flink nat maakt ik bleef doorgaan en Jan kwam even later ook kreunend klaar.
Ik liet mijn eikel uit zijn voorhuid glippen en maakte hem los.
Jan kwam meteen overeind en begon ons sperma van mijn pik af te likken hierna likt ik zijn slappe pik schoon en besloten we nog wat te drinken voor dat ik naar mijn tent terug zou gaan.

word vervolgd

3469 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.