Dagje aan het strand

Geplaatst door: hans492 op 26-08-19

Gisteren ook weer eens een lekker dagje samen met mijn vrouw naar het strand geweest. Het was 30 graden en ontzettend druk maar op op het naaktstrand is altijd wel een rustig plekje te vinden. We kozen een mooi plekje uit beetje tegen de duinen uit en kleden ons snel uit om te gaan genieten van deze prachtige dag. Zodra ik mijn kleren uit heb voel ik altijd een geil gevoel over me heenkomen. Ik ben nogal exhibitionistisch ingesteld en vind het dan ook heerlijk om met een half stijve lul en stijve tepeltjes rond te lopen. Mijn interesse gaat dan vooral uit naar mannen die je vaak alleen tegen komt op het strand en waar meestal de geiligheid van afstraalt. Ik voel dan ook altijd een geil onder gevoel bij me opkomen wat meestal gepaard gaat met wat druppeltjes voorvocht. We lagen heerlijk te genieten en ik zag een man vlakbij ons komen liggen. Hij smeerde zichzelf uitgebreid in en ik zag dat hij zichtbaar genoot van mijn aandacht.  Hij ging liggen op zijn buik en draaide zijn lekkere kontje mijn richting op en tilde die af en toe lekker omhoog zodat ik zijn sterretje goed kon zien. En ik zag dat hij die nog eens extra en uitgebreid insmeerde. Ik ging zelf ook maar op mijn buik liggen om mijn inmiddels flink stijve pik een beetje te verbergen. Een poosje later zag ik hem naar de zee lopen en ik zei tegen mijn vrouw dat ik even ging zwemmen.  Hij stond met zijn voeten in het water en ik liep vlak voor hem langs het water in. Ik raakte bijna zijn lekker pik aan. We maakte even een praatje over het weer en de mooie dag en toen kon ik het niet nalaten om onbeschaamd naar zijn lekkere lul te gaan kijken en zei dat het er lekker uitzag.. Hierop antwoordde hij dat hij dat ook wel van mij vond en dat hij er best wel even op een rustig plekje mee wilde spelen.. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig en ik zei dat hij over 10 minuten straks maar even de duinen in moest gaan.

Ik liep toen weer naar mijn vrouw die nietsvermoedend heerlijk lag te genieten van de zon. Ik zei tegen haar dat ik even een eindje ging wandelen, zwaaide mijn handdoekje over mijn rug en liep met een heerlijk geil gevoel richting de duinen. Ik vond een mooi plekje in een duinpan en ging met gesloten ogen op mijn rug liggen genietend van de zon. Het duurde maar even of ik hoorde hem al aankomen. Ik deed mijn ogen open en zag zijn geile blik. Hij knielde zonder iets te zeggen tussen mijn benen en begon me op een heerlijke manier met zijn mond mijn inmiddels haf stijve lul op een heerlijke manier te verwennen. Terwijl hij dat deed zag ik hem zachtjes aan zijn eigen pik trekken. Hij was niet zo heel groot geschapen maar er was niks mee met dat lekkere piemeltje van hem. Ik zei na enige tijd tegen hem dat hij het even rustig aan moest doen omdat hij het zo lekker deed dat ik bijna klaarkwam. Hij kwam boven op me liggen en gaf me een heerlijke geile tongzoen. Ik proefde mijn eigen voorvocht in zijn mond en dat maakte me nog geiler. Hij fluisterde in mijn oor dat hij het nodig had  om stevig door mij geneukt te worden en of ik dat wel wilde. Ik fluisterde hees dat ik dat wel heel graag wilde. Hij pakte een condoom uit zijn rugzakje met wat glijmiddel en deed hem bij mij heel handig om met zijn mond. Dat had hij duidelijk vaker gedaan. Daarna ging hij lekker op zijn rug liggen en keek mij met een supergeile blik aan. Ik had weinig aanmoediging meer nodig en smeerde een beetje glijmiddel op zijn lekkere mannenkutje waarop hij heerlijk begon te  kreunen als een lekkere geil slet. Ik drukte mijn eikel tegen zijn mannenkut en hij floepte zo bij hem naar binnen. Ik duwde hem heel langzaam steeds verder naar binnen tot ik zijn prostaat voelde met mijn eikel. Ik stootte daar ritmisch tegen aan en zag dat het voorvocht al uit zijn half stijve lul stromen. Hij kreunde zo hard van geiligheid dat ik even bang was dat het hele strand het kon horen maar gelukkig kwam de wind vanaf zee en lagen we in een duinpan.

Toen ik even lekker bezig was en hem stevig doorneukte vroeg ik hem om zich om te draaien. Hij ging op handen en voeten voor mij zitten en ik stootte flink hard en ritmisch in hem . Daarbij pakte ik zijn pik beet en trok hem lekker af bij elke stoot kreunde hij het uit van geiligheid. Op een gegeven ogenblik kreeg hij een ontzettend orgasme wat zijn hele lichaam liet schokken en daarbij schoot hij met kracht een paar ferme stralen in het zand. Ik had moeite om met die grote stijve lul in zijn lekkere kutje te blijven. Hij trok zich terug en ging op zijn rug liggen en zei dat hij mijn zaad wilde proeven. Dat liet ik mij geen tweede keer zeggen en ik trok me toen zelf af voor zijn gezicht en spoot een aantal flinke stralen in zijn mond. Hij genoot er zichtbaar van en zei dat ik heerlijk honingzoet zaad had. Ik gaf hem daarna een lekkere lange tongzoen en liep weer terug naar de zee. Ik spoelde me af waarna ik weer naar mijn vrouw liep. Ze gaf me een heerlijk glimlach en zei wat was je toch lang weg schatje . Ik zei ja het is hier zo heerlijk in de duinen ik kan er wel uren in wandelen.

Wie weet kom ik jou ook nog een keer tegen!

Xxx Hans

4385 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 33)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.