Zondagmorgen suprise

Geplaatst door: natu-60 op 01-09-19

Zondag morgen het is nog vroeg want het is nog donker ik word langzaam wakker.
Ik kijk op mijn telefoon 4:15 wel heel erg vroeg. Het is hartstikke warm en ik lig dan ook zonder kleren aan boven op mijn dekbed een heerlijke ochtenderectie kijkt mij aan.
Heb dat altijd apart gevonden overdag gebeurt er nooit wat maar 's morgens lijkt het alsof hij altijd zin heeft.

Ik heb wel eens afgetrokken en ook wel eens seks gehad met een man waar ik 's morgens naast wakker werd maar op de een of andere manier kwam ik nooit zo lekker klaar als overdag of 's avonds als mijn lust bewust werd opgewekt.
Hebben hier meer mannen last van of ben ik hier apart in.
Is ook niet belangrijk maar ik moest hier ineens aan denken toen ik dit opschreef.
Ik wilde me nog een keer omdraaien om verder te gaan slapen maar ik was veel te wakker en alles was vochtig van het zweet en besloot dus maar om er een lekker langer dag van te maken.

Mijn stijve piemel was weer wat tot rust gekomen dus eerst de badkamer in om mijn blaas te legen en mijn gezicht op te frissen.
hierna een bak koffie zetten om nog wat wakkerder te worden.
In huis was het nog steeds 28 graden dus ik besloot om de balkondeuren open te zetten en op het balkon mijn koffie te gaan zitten drinken. De enige die me kunnen zien zijn mijn linker buren maar die zijn de hele zomer op de camping en zo vroeg in het donker zou er op straat niemand zijn die me kon zien zitten dus wat aantrekken leek me niet nodig.
Me mijn bakkie koffie en mijn laptop ging ik naar buiten om een beetje ochtendkoelte te krijgen.
Tot mijn verbazing lag er bij de buren een oudere man te slapen op het balkon in een luie campingstoel.
Geen idee wie dat was maar aantrekkelijk was hij wel. Ik draaide mijn stoel zo dat ik hem met een schuin oog kon bekijken maar dat als hij wakker werd niet zou zien dat ik hem zou begluren.

Het was een flinke vent van mijn leeftijd 60 jaar dus of ietsje ouder maar een stuk steviger gebouwd.
Waar ik redelijk behaard ben was er bij hem geen haartje te bekennen niet op zijn benen dikke buik en ook niet op zijn borst alleen op zijn hoofd zat een flinke bos grijs haar,
Ik kon alles goed zien daar hij alleen een slip aanhad wat niet zo gek was met dit weer.
Wat wel byzonder was was zijn slip zwart leer aan de zijkant en geel van voren van een zachte stof met een zwarte rits om alles vrij te laten aan de zijkant.
Ik besloot om ook maar wat aan te gaan trekken want als hij wakker zou worden en mij in mijn blootje zag zitten zou een rare indruk kunnen geven.
De man sliep nog steeds en ik kon het niet nalaten om naar hem te blijven kijken en te fantaseren wat er in dat geile slipje zou zitten en wat ik daar allemaal mee zou kunnen doen

Toch wel een beetje geil geworden wat mij pik strak in mijn broekje deed staan richtte ik mijn aandacht op mijn laptop om te kijken of er op deze site al meer mensen wakker en geil waren.
Op de chat een paar reacties als Hoi of een smiley die dan ook nog eens van een geile teenager waren die niet lazen dat ik alleen mannen van mijn eigen leeftijd of ouder zoek.
Op de site een mailtje van die me wel aantrekkelijk leek maar die weer in Limburg woont dus dat schiet ook niet erg op voor een date.Toch maar met deze man op de chat afgesproken waar hij zijn cam aan had staan.
Na dat ik hem vertelt had over mijn buurmaan die bijna naak naast me lag te slapen en wat ik er allemaal mee zou willen doen liet hij zijn camera een beetje zakken zodat ik zag dat hij helemaal naakt was en met zich zelf aan het spelen was.

Hij genoot van mijn fantasieën en ik genoot van zijn geile stijve pik waar de voorhuid iedere keer langzaam over zijn dikke paarse eikel schoof.
Even stopte hij en kneep een paar keer in zijn stijve pik waarna een paar druppels voorvocht uit zijn pisgaatje kwamen druppelen, hij smeerde ze uit over zijn eikel en ging verder met zich langzaam naar een hoogtepunt te trekken.
Ik was bloedgeil geworden en keek even naar mijn buurman die nog steeds sliep en haalde pijn stijve pik uit mijn slipje waar zich al een flinke vochtige plek in aftekenden.

Chatten en met je zelf spelen is een onhandige combinatie dus ik liet pik maar weer los en liet op de chat met mij fantasieën chatgenoot heerlijk klaarkomen ik genoot van zien van het zaad dat met een paar ferme stralen uit zijn piemel schoot, hij druppelde nog wat na over zijn hand wat hij er in beeld langzaam vanaf likte.
Ik kreeg nog een knipoog en een bedankje en weg was hij.

Ik sloot de chat af en keek weer naar mijn buurman die inmiddels wakker was en mij ge interesseert aankeek.
Lekker bezig op de vroege ochtend zei hij waarbij ik hem vragen aan keek want hij kon nooit op mijn laptop hebben gekeken.
waar ik mee bezig was.
Hij knikt naar beneden richting mij kruis waar ik tot mij schrik bemerkte dat mijn pik nog steeds boven mij slip uit gluurde.
 Met een rood hoofd duwde ik hem naar binnen en zag de buurman glimlachen.
Jammer zei hij het was wel een lekkere manier van wakker worden met dat uitzicht.

Ik wist niet zo gauw wat ik zeggen moest maar de buurman nam al gauw het heft in handen door op te staan en naar me toe te komen en zich voor te stellen als Hans de opa van mijn buren. Hij paste zolang op het huis van zijn kleinkinderen.
Hij vertelde er gelijk bij dat er wel airco in huis was maar hij niet wist hoe het werkte waardoor hij maar op het balcon was gaan slapen.

Ik stelde me voor als Rob en vroeg of hij koffie wilde.
Ik staarde ondertussen naar beneden in zijn kruis waar zich een flinke bult in zijn slip aftekende die niets aan de verbeelding overliet.
Als afleiding ging ik koffie halen en toen ik terug kwam op het balkon had Hans zijn stoel naast de mijne neergezet.
Het gesprek ging al gauw over de hitte en ik zei dat ik wel even naar zijn airco wilde kijken want hoewel ik het een leuk gezicht vond om je daar te zien zitten zo 's morgens vroeg lijkt het me niet echt comfortabel om zo de nacht door te brengen.

Dat is waar maar het uitzicht bij het wakker worden is ook wat waard zei hij met een knipoog.
Het aanzetten van de airco bleek een fluitje van een cent en het leek me meer een excuus om  me bij hem binnen te krijgen dan dat hij echt niet wist hoe het moest.
Binnen werd het al snel koeler en na onze koffie zei Hans dat hij zich eerst even ging opfrissen onder de douche.
Maak het je zelf comfortabel dan ga ik even douchen en zonder gene deed hij langzaam zijn slip uit als een volleerd stripper.
Hij gooide hem op de bank en liep naar de badkamer, hij liet de deur halfopen staan. Ik hoorde al snel het water stromen en liep naar de bank en pakte zijn slipje op en zag dat er een vochtig plekje aan de voorkant zat, voorvocht?Ik hield het broekje tegen mijn neus en inhaleerde diep, een heerlijke geur drong mijn neus binnen lekkerder dan een sigaret en mijn pik begon alweer een beetje te groeien.

Rob hoorde ik Hans roepen ,heb jij al gedouched ,kom er anders lekker bij er is ruimte zat.

Ik schrok, lag snel het broekje terug op de bank en liep naar de douchewaar Hans al op stond te wachten,kom op zei Hans doe je slip uit en kom er bij staan. Ik liet mijn slipje op de grond vallen en kwam bij Hans onder de douche staan.
Van de zenuwen was mijn pikkie weer gekrompen maar bij de aanblik van Hans zijn lichaam kwam er snel weer leven in. Ik bekeek hem eens goed en behalve dat zijn lichaam heerlijk onbehaard was bleken zijn intieme delen lekker geschoren zodat zijn pik extra groot leek en ook zijn ballen waren heerlijk kaal.

Bevalt  het wat je ziet, en hij draaide zich langzaam om zodat ik tevens van zijn dikke onbehaarde billen kon genieten.
Alles was egaal bruin zodat ik niet kon nalaten te vragen naar welk naaktstrand hij altijd gaat.

Geen naaktstrand zei Hans. Ik woon zelf buiten in de natuur op de Veluwe en heb een grootte tuin met volop privacy waar ik als het weer het toelaat de hele dag naakt kan rondlopen. Je moet maar eens langskomen als je tijd en zin hebt.
Daar maak ik wel tijd voor en kroop bij Hans onder de douche.

Hans liet er geen gras over groeien en begon me heerlijk in te zepen.
Zijn handen leken wel overal tegelijk, over mijn borsten, tussen mijn billen, langs mijn pik en mijn ballen.

We  waren allebei al flink  opgewonden en toen Hans mij omdraaide om mijn rug te wassen voelde ik zijn stijve pik tegen mijn billen aandrukken. Met zijn ene hand pakte hij me van voren bij mijn pik en begon me langzaam aftetrekken zijn pik liet hij langzaam door mij bilnaad glijden en zijn andere hand gleed over mij borst met zijn vingers kneep hij lekker in mijn tepel.
Toen hij ook nog aan mijn oorlelletje begon te knabbelen hield ik het niet meer en kwam op een ongelofelijke manier klaar, mijn zaad spoot tegen de glazen douchewand waar het langzaam naar beneden gleed.

Ik draaide me langzaam om, keek hem supergeil aan en zei dat het heerlijk was en liet me langzaam op mijn knieen zakken.
Ik pakte zijn mooie stijve pik in mijn handen en begon aan zijn donkerpaarse eikel te likken. Met mijn tong gleed ik door zijn pisgaatje waar ik wat voorvocht weg likte voordat ik zijn pik helemaal in mijn nam. Nou ja helemaal ging niet want daar was hij iets te groot geschapen voor.
Hans begon me langzaam in mijn mond te neuken. Ik kneedde ondertussen zijn flinke ballen met mijn ene hand terwijl ik met mijn andere hand zijn kontgaatje begon te verkennen.
Zijn mannenkutje bleek ruim genoeg om hem met drie vingers tegelijk te vingeren wat een geil gekreun veroorzaakte.
Oh nog even kreunde Hans dan ga ik klaarkomen . Ik liet zijn pik uit mijn mond glijden en likte een paar keer aan de onderkant van zijn eikel. Dit was teveel voor Hans en al kreunend spoot hij zijn zaad in mijn gezicht. Wat is dat toch een fantastisch gezicht om een man te zien klaarkomen.

Ik liet zijn ballen los, liet mijn vingers uit zijn kontgaatje glijden en kwam langzaam omhoog. We keken elkaar lachend aan en gaven elkaar een diepe zoen ten teken dat we allebei enorm hadden genoten.
Wat een heerlijk begin van de zondag was dit en het was nog steeds vroeg dus we hadden nog een hele dag voor de boeg

word vervolgd.

3600 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.