Betrapt door de boswachter in de Duinen

Geplaatst door: hans492 op 01-09-19

Betrapt door de boswachter in de duinen.

Mijn ouders huurden vroeger altijd een huisje aan zee in de zomervakanties. Ik ging altijd met ze mee tot een jaar of 18. Ik kende het hele gebied op mijn duimpje en wist ook de plekjes wel te vinden waar vaak naakt gerecreëerd werd. Ik fietste daar vaak heem en lag dan op mijn vaste plek in de duinen waar ik een mooi overzicht  had en ongezien lekker kon kijken naar wat er hier gebeurde. Ik werd hier altijd super geil van en lag dan ook vaak naakt met mijn pik te spelen en trok me wel een paar keer per dag af.  Het duurde dan meestal niet lang of ik schoot mijn zaad met ferme stralen in het goudgele zand.

Op zekere dag was ik weer lekker aan het gluren naar twee mannen die elkaar verwenden met een lekker pijpbeurtje toen ik ineens een donderend stem achter mij hoorde die vroeg “wat zijn we hier eigenlijk aan het doen”. Ik schrok me dood en toen ik mij omdraaide zag ik daar een de boswachter staan in vol ornaat die mij van top tot teen zat opnemen. Het schaamrood steeg me op tot aan de kaken en met twee handen probeerde ik mijn inmiddels flinke stijve lul te verbergen. Ik kleedde me vlug aan en al vragen noteerde hij mijn gegevens in zijn boekje. Hij zei dat hij wel even bij mijn ouders langs zou gaan om te vertellen wat ik hier allemaal uitspookte in de duinen. Ik smeekte hem om dat alsjeblieft niet te doen en dat ik alles wel wilde doen om dat te voorkomen. Hij dacht toen diep en lang na en zei toen dat hij misschien wel een alternatieve taakstraf voor mij wist om dit stiekeme begluur af te leren en dat ik mij zaterdagmorgen om precies  9 uur bij zijn huis op aangegeven adres in het bos moest melden.  Als ik niet kwam zou hij mij als nog een vette prent geven en mijn ouders inlichten. Ik was blij dat het zo met een sisser was afgelopen maar zat de rest van de week toch wel behoorlijk in spanning over die alternatieve taakstraf bij hem thuis. 

Die zaterdag morgen ging ik met hangende pootjes naar zijn huis. Toen ik aanbelde en hij de deur opendeed zag ik een heel andere boswachter hij had een korte broek aan en een fleurig shirt. En hij was erg aardig. Hij vroeg ik of wat wilde drinken en dan zou hij gelijk mijn taken uitleggen. Onder het genot van een kopje koffie zei hij dat ik eerst moest gaan stofzuigen op zolder want dat was al jaren niet gebeurt. Hij liep met mij mee naar boven en trok een trapje uit het plafond . Hij keek me aan en zei tegen mij. En je werkt hier voor straf  de hele dag zonder kleren. Je loopt toch zo graag naakt. Daarbij keek hij me streng aan en ik deed mijn kledingstukken een voor uit op mijn onderbroek na. Hup jongen ook je onderbroek zei hij streng. Met enig schaamrood trok ik mijn onderbroekje uit. En klom de trap op met de stofzuiger. Hij drukte met zijn grote warme handen tegen mijn billen de trap op  en ik voelde een geil gevoel in mijn onderbuik. Na een half uurtje stofzuigen riep ik naar beneden dat ik klaar was en hij hielp mij de trap af. Zo nu de slaapkamers zei hij. Als je daar mee klaar bent gaan we koffie drinken. Ik begon in zijn slaapkamer en zag allemaal sex boekjes naast het bed liggen van mannen die het met elkaar deden. Ik pakte er een en werd gelijk super geil toen ik er zat te lezen.  Heerlijke verhalen stonden hierin. Ik werd met de minuut geiler. Na een kwartiertje stond de boswachter in eens in de kamer. Ik had hem niet horen aankomen omdat ik de stofzuiger aan had laten staan. Hij zei wat zit je nu hier te lummelen.

Schiet eens op. Ik heb de koffie al klaar staan. Als een bezetene maakte ik de bovenverdieping klaar en ging naar beneden.  Nu hoe bevalt het om als huissloof hier naakt rond te lopen zei hij. Nou vind het best wel leuk meneer, zei ik netjes. Je bent er wel stoffig van geworden. Ga nu eerst maar eens de badkamer schoonmaken en neem gelijk zelf ook maar eens douche.  En zal ik ook maar al mijn kleren uitrekken want je vindt het toch zo fijn om naakte mensen te zien. Ja dat kon ik niet ontkennen. Hij deed zijn kleren uit en ik verbaasde mij over zijn mooie grote lul. Hij was helemaal glad geschoren en dat had ik niet verwacht.  Bevalt het je wat je ziet? Vroeg hij. Ja meneer zei ik. Mooi, en dan nu met de badkamer aan de slag. Ik ging daar onder de douche staan en het duurde niet lang of hij kwam bij mij onder de douche staan en zeepte lekker mijn rug in. Mijn pik stond in no time recht overeind en het duurde dan ook niet lang of hij knielde voor me neer en werd ik zalig voor de eerste keer in mijn leven gepijpt. Wat een heerlijke ervaring was dat. Het duurde ook niet lang of spoot een paar ferme stralen in zijn mond en hij slikte het door en zei dat mijn jongens sap heerlijk smaakte.  Hij droogde me daarna af en legde mij op zijn bed. Hij legde mij op mijn buik en begon mij heerlijk te masseren met massage olie. Ook mijn sterretje kreeg extra veel aandacht en af en toe stopte hij een vinger erin wat me ongelooflijk geil maakte. Hij zei volgens mij is mijn huissloofje wel toe aan een verwenbeurtje . Hij drukte zijn grote eikel heel voorzichtig tegen mijn sterretje en voordat ik er erg in had zat zijn dikke lul diep in me. Hij wachtte een poosje en fluisterde allemaal lieve woordjes in mijn oor.

Toen begon hij mij langzaam te neuken.  Ik wist niet wat me overkwam en dat dit zo lekker kon zijn. Ik kreunde het uit van geiligheid. Even later kwam hij met diep gegrom op een ongelooflijke manier klaar in mij. Ik kreeg daarbij zelf ook weer een enorm orgasme vanuit mijn tenen. Hij zei dat ik het goed had gedaan voor de eerste keer en dat als ik geil was ik niet meer moest gaan gluren maar bij hem langs mocht komen. Nou dat was niet aan dovemansoren gezegd ik ben die vakantie elke dag wel een keer bij hem langs gegaan en hij heeft mij ook alles geleerd op het gebied van mannen sex.

Was een van de geilste momenten in mijn leven.

Xxx groeten Hans

5386 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 43)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.