De slet

Dat was zijn nick "de slet". Ik val niet op onderdanige types en toch vond ik zijn naam interessant. Klikte erop en las het profiel van een oudere kerel die een slet zocht. Hij bepaalde, het enige wat hij verwachtte was dat je hongerig zou zijn naar zijn pik. Een slet dus, zo vatte hij dat samen. Ik voelde die rilling door mijn lijf en zag me al tegen zijn lichaam aanliggen.


Ik klikte en hij moest me niet. Was druk, bezig. Ik wachtte een uur. Toen was hij weg. Pas twee dagen later was hij er weer. Ik was veel online geweest maar verder dan twee fikse teleurstellingen was ik niet gekomen. Eigenlijk besprong ik hem gewoon. Ik verlangde, was bloedjegeil en zijn profiel was niet uit mijn hoofd verdwenen. Integendeel: ik had me er juist op gefocust!

We spraken. Hij kortaf en ik veel te lange zinnen. Soms praatte ik om zijn direct vragen heen. Dan reageerde hij wat geïrriteerd en zo begon het spel van plagen en jagen. Ik voelde allang zijn vinger in mijn kut en ik kon het niet laten dit te zeggen. Hij logde uit en liet me radeloos alleen. Even overwoog ik te masturberen. Toch niet en hij kwam terug. "Hikje in de verbinding" schreef hij, maar ik wist wel beter!

De andere dag ging ik naar hem toe. Ik was bloednerveus. Had ik wel gezegd dat ik bi was en onervaren? Zou hij mij te dik, te oud, te grijs, te weet ik veel vinden? Op alles wat ik hem schreef in de chat antwoordde hij eigenlijk met een vraag: "ben je de slet voor mij?" En steeds was het "ja". In de lift naar zijn etage lag mijn hand onbewust rustend op mijn pik. Dat deed ik nooit. Toen gleden beide handen over mijn billen, ik draaide voor de spiegel van de lift en tikte met het puntje van mijn tong mijn bovenlip aan.

Hij was fantastisch! Ik werd wat overweldigd door de man die de deur open deed. Groot, breed, glimlach. Ik stapte binnen met mijn hoofd naar beneden gebogen. "Hetero en een beetje bi hé, dat was jij toch, ik zal je niet begroeten met drie zoenen of toch wel?" Hij had alles van het gesprek onthouden en ik wilde bijna ja zeggen. Maar hij was blijven staan. Te dichtbij. Hij rook heerlijk! Ik wilde... van alles! Sloot mijn ogen en zag mij weer in de spiegel van de lift.

Zijn hand streelde mijn gezicht. Ik keek op. Zijn ogen! Hij zoende mij zachtjes. Daarna hield hij mij steviger vast. Ik kon zijn tong alleen maar toegang geven tot mijn mond. Mijn tong moest wel met hem dansen en toen ik dreigde om te vallen stond zijn been tussen mijn benen en gleed ik bijna tegen hem aan. Ik haalde diep adem toen hij klaar was. Hij liep al naar de kamer en ik was wat jaloers op zijn roze sportbroekje met blauwe bies.

Ons gesprek was gezellig, de koffie goed en uiteindelijk kwam zijn voorstel. Hij drukte op zijn mobiel en de zon werd iets meer verduisterd. Hij liep naar de kast en zocht wat tussen spullen. Ik dronk mijn laatste slok koffie. Daarna liep hij naar een laag bankje. Hij deed zijn voorstel: we kleden ons uit en je volgt me in wat ik je aanbied. Ik knikte.

"Dan kleed jij je uit en trek je deze dingen aan!" was zijn antwoord. Eerst hield hij een paar zwarte kousen omhoog, daarna een plug nog nieuw in de verpakking, een tube glijmiddel en een brede leren halsband. Ik slikte, knikte. Hij liep weg van het bankje. Ik pulkte wat aan zijn shirt. Hij stapte uit zijn broekje en zijn pik stond direct fier omhoog. Toen werd ik snel. Kleren uit en hij genoot van mijn twijfelen bij de spullen van het bankje.

De halsband deed het. Die ging snel om. Daarna wilde ik dolgraag de kousen aan. Ik deed het behoedzaam omdat ik niet als een sloerie met een ladder in mijn kousen bij hem wilde zijn. Vervolgens de plug. Ik twijfelde even en deed toen gewoon te veel glijmiddel erop. Het lukte niet en hij stapte dichterbij. Ik zette kracht en hij vroeg mij geen kracht te zetten. Ik wilde het erin en hij vroeg mij toegankelijk te zijn. Ik ontspande op mijn manier en hij vroeg mij op de bank te gaan liggen.

Ik ademde in en bij uit zei hij heel zachtjes "in". Het gleed, paste en vulde mij. Even bleef ik liggen. Toen vroeg hij mij op te staan en rond te lopen. Ik liep. Hij nodigde me uit hoeriger, vrouwelijker, charmanter, eleganter te lopen. Ik draaide, stapte, beweegde en hij genoot, speelde mij zijn pik en toen stond hij op en liep naar de kast. Nieuwe attributen kwamen op de bank. Hij stak zijn hand uit, ik greep hem en draaide mij in zijn armen. We zoenden en hij liet mij los, pakte mijn schouders en draaide me naar de bank.

De polsboeien voelden comfortabel. Ik had ze snel om en straalde. De lippenstift draaide ik een paar keer speels in en uit het doosje. Even keek ik hem aan en hij knikte. Ik ging zitten op de rand van het bankje. Mijn benen gleden naast elkaar. Ik stiftte mijn lippen, rolde ze over elkaar. Miste de spiegel en kamde mijn haren met de borstel. Hij knikte, stond op en mompelde iets dat hij gelijk door wilde gaan. Volgens hem was ik perfect en dat voelde fijn. 

Een musketon haak, een gag en twee knijpers aan een koordje. "Ik help je sletje" fluisterde hij zachtjes. Duwde mij meer op de bank. Ik knielde, zat rechtop en hij legde mijn armen achter mijn rug. De musketon haak knipte beide boeien samen. Daarna opende ik mijn mond en plaatste hij de gag. Vervolgens speelde hij met mijn tepels. Rolde dat wat zo gevoelig was tussen zijn duim en wijsvinger. Ik kronkelde en hij fluisterde lieve zachte woordjes. 

Af en toe voelde ik zijn pik stoten tegen mijn lijf. Een toevallige aanraking, meer niet. Ik had gedacht hem te moeten pijpen, maar nu met die gek. Ik rekte mij, gooide mijn hoofd krols achterover en zijn handen gleden over mijn buik. Grepen mijn pik en ballen en liefdevol trok hij mijn pik nog harder. De zijne gleed langs mijn lijf opzoek naar openingen en plooien om zich in te nestelen of langs te wrijven.

Uiteindelijk kwamen de klemmetjes op mijn tepels. Ik rilde. Het was niet fijn. Hij legde uit dat het mijn borsten benadrukte. Net zoals mijn sluitspier nu meer open was. Mijn benen prachtig geaccentueerd werden door de kousen en zwijgen veel beter is met mijn sprekende ogen. Hij duwde mij voorover op het bankje. Ik zocht een plek voor mijn gezicht. Zijn hand rustte op mijn schouderblad. Ik keek opzij. Zijn pik plaatste zich tussen mijn benen zijn buik tegen de plug. Zijn grote lijf over het mijne en zijn stem hijgde "zo moeten sletjes zijn".

Ik holde mijn bolle rug. Mijn hoofd bleef laag. Zijn handen grepen instinctief mijn heupen. Daarna voelde ik zijn pik tegen mijn ballen stoten. Gleden zijn handen over de zachte kousen. Zijn stem hees en begerend. Toen was hij weg. Opnieuw dook hij in de kas. Dat er een ketting aan mijn halsband moest wist ik natuurlijk wel. Dat hij in de andere hand een flogger had was alleen maar logisch. Ik keek uit naar het derde attribuut. Er zou steeds drie dingen uit de kast komen. Hij trok de handschoenen aan. Dat dus! Zwartleren handschoenen. Daarna de gesp aan mijn riem. De eerste slag.

Ik sprong op, iets opzij, bleef op de bank. "Jank als een wijf, slet!" De eerste slagen kwamen. Mijn kont, ik draaide weg hij raakte me, rukte aan mijn halsband. Ik kon niet goed op mijn kont komen door de plug. Rake slagen gingen door. "Als een kut wil ik je horen kermen!" Hij schreeuwde het, ik probeerde te ontkomen. Het lukte niet. Hij sjorde mij naar hem toe. Zijn machtige benen stonden over mij heen. Toen flogde hij mij. Een vuurregen van striemen. Ik kon mij niet meer verzetten maar genoot. Ik moest mij wel overgeven.

Buitenadem, hijgend. Mijn tong worstelend met de gag. Adem gierend door mijn neus. Ik lag daar. Versleten. Hij knielde zoals alleen een overwinnaar dat kan. Dramatisch! De langzame landing, mijn huid schampend. De hand om de plug. Langzaam bewegend. Beetje eruit, terug erin. Iets eruit, weer erin. Benadrukkend dat ik verloren had, verloren was, volledig van hem. Ik had het pas door toen het ding voorbij mij rolde. Zijn pik al in mij. Wijd open en vol vet. Dat was ik: zijn slet. Toen kwam het. De eerste stoot. Eruit en...

"Kreun maar meisje, kwijl maar meisje." Hoorde ik boven mij. Zijn ademhalen als dat van een machine. Zijn pik die groter lijkt te zwellen bij iedere stoot. Ik die niet meer, niet meer, weet, wat... Hij pakt mij. Heft mij. Zijn arm om mijn bovenlijf. Richt mij op en kust mijn hals. Laat mij las en ik, zonder kracht. Voordat ik val begeleiden zijn handen en leggen mij zachtjes neer. Dieper nu. Zijn pik niet uit mij geweest. Dieper erin, langzaam eruit. Dan snel, sneller. Klaar voor de daad. Het vullen, lozen, zijn overwinning merken met zijn zaad. Als hij mij vult opent mijn mond. Ik rek mij en voel mij volledig.

Zijn slet

3497 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.