Anale ontmaagding

Geplaatst door: bartje op 08-09-19

Toen ik 19 jaar was ging ik vakantiewerk doen bij een tuinder. Er werkte daar een hele groep jongeren tijdens de vakantie. Leuk groepje waar ik veel mee gelachen heb. Eén van de jongens ging vaak stappen en vroeg of ik mee ging. Met die jongen had ik een klik en we konden heerlijk fantaseren over geile meiden en allerlei dingen die met sex te maken hebben. We waren een paar keer samen met een groepje gaan stappen, toen we op zaterdagavond naar de kermis zouden gaan bij hem in het dorp. Met wat onderhandelen kon ik bij hem blijven slapen. Zijn ouders waren op vakantie. Hij vond het prima als ik beneden in het onderkelderde gedeelte zou slapen en hij boven. Ik vond het wat ingewikkeld, omdat ik geen probleem zag om op één kamer te slapen, maar ik was blij met de slaapplaats. 


We gingen gezellig tot in de late uurtjes uit, en daarna naar zijn huis. Onderweg waren we elkaar gek aan het maken met allerlei opmerkingen over sex. Toen we bij zijn huis waren, maakte ik trekbewegingen terwijl ik richting mijn slaapplek ging. Hij ging naar boven.
Ik was beneden, deed mijn kleren uit en ging het bed in. Ik lag goed en wel toen de vriend ook naar beneden kwam. Hij zei dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Terwijl ik toch me eigenlijk heel geil voelde, en ook wel geil op hem was, had ik me niet bedacht wat er ging gebeuren. Hij ging op me liggen en probeerde zijn pik bij mij naar binnen te werken. Zijn pik was niet groot, maar zo zonder voorbereiding of glijmiddel lukte dat niet meteen. We draaiden ons om en ik ging onder de dekens op zoek naar zijn stijve. Ik begon hem in rustig tempo af te trekken. Hij ging er lekker voor liggen en ik merkte dat hij heel geil was en dat het niet lang zou duren voordat zijn sperma de lakens nat zou spuiten. Terwijl ik bleef trekken, begon hij mijn pik te zoeken die ook helemaal stijf stond en spuitklaar. Hij schrok een beetje van mijn formaat, maar binnen enkele seconden spoot zijn geile zaad tussen de lakens. Hierna besefte hij, ondanks de drank die in het spel was, wat er gebeurd was en ging hij snel naar boven. Hij was boos op zichzelf over wat hij gedaan had. Ik bleef super opgewonden achter en mijn zaad spoot al snel in dikke stralen ook tussen de lakens.

Na dit avontuurtje hebben we elkaar wel nog regelmatig afgetrokken. Deze vriend bleef zelf toch problemen hebben met het idee misschien homo te zijn, waardoor hij geen contact meer wilde. Ik vond het geil en vond het meer passen bij pubers onder elkaar. Later is het voor mij duidelijk geworden dat ik ook zeker op mannen val. Het soort avonturen als hierboven heb ik nog vaker meegemaakt, veel te geil om te missen!

4701 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.