Heerlijk

Heerlijk

Al tijden hadden we contact via de e-mail en skype. Beiden wisten we dat we een keer zouden daten, maar steeds was er iets. Werk, vakantie, etc. Na de vakantie hadden we weer contact en dit keer zei je dat je woensdag tijd had en dat en graag met mij wou daten. Ik plande mezelf vrij en melde dat ik kon, eindelijk zouden we dus daten samen. Jij wist dat je steeds meer op mannen viel en ik had dat ook, seks met een man is namelijk heerlijk. Jij was 61 en ik was 62 en beiden waren we versa, ik iets meer bottom, maar wel actief. Ik had ondertussen redelijke ervaring opgedaan. Een vroegere buurjongen, waarvan ik wist dat hij gay was had mij namelijk een keer uitgenodigd en daar was ik mee in bed beland. Hij heeft mij redelijk veel, mede voor zijn eigen plezier geleerd hoe twee mannen elkaar kunnen verwennen en ik moest toegeven het was iedere keer weer heerlijk.

Jij had een vast maatje waar je veel mee op de boot was en daar ook seks mee had, dus we waren beiden niet geheel onervaren en wisten wel hoe we elkaar zouden kunnen verwennen.

 Op woensdag morgen eerst douchen, lekker glad scheren en met een lotion in smeren, een geile slip aan. Het was een mooie nazomer dag, dus een korte broek en shirt was voldoende.

Je woonde in een groot dorp op circa een uurtje van mij af en we hadden afgesproken op een terrasje aan het plein.

 Ik appte je dat ik onderweg was en er met een uurtje zou zijn. Jou herkennen zou geen probleem zijn, want we hadden al foto’s uitgewisseld. Na een uurtje reed ik het dorp in en parkeerde de auto bij een supermarkt en liep richting centrum. Ik vond het terras aan de rand van een pleintje welke omzoomd was met bomen. Ik zag je nog niet zitten en zocht een plekje aan de rand van het terras in de zon. De ober kwam om te vragen of ik iets wilde drinken, maar ik gaf aan dat ik even wachtte op een kennis en daarna iets zou bestellen. Toen zag ik je aankomen, je was iets groter dan ik had verwacht, een mooie gebruinde kop en in een linnen shirt met dito broek en op slippers. Je zag me zitten en we hadden afgesproken dat als er geen klik was jij door zou lopen, maar je stak je hand op en kwam gelijk naar me toe. Een stevige warme hand, dat beviel mij wel. Niet zo’n dooie visse hand.

De ober kwam en we besteleden wat, ondertussen kletsen we samen over van alles en nog wat.

Na de koffie zei jij, zullen we gek doen, we neem nog een cognacje om te vieren dat we elkaar eindelijk in het echt zien. Oke, leuk en de laatste spanning viel van mij af. De ober kwam langs en jij, Pieter is je naam, bestelde een cognacje voor ons. Even later kwam deze, precies goed in een groot bol en verwarmd glas. We hieven het glas keken elkaar aan en je zei “op een mooie fijne dag samen” ik zei graag. De cognac, gleed als een warme stroom door mijn lijf, echt heerlijk. Plots stopte er een auto voor het terras, er kwam een man uit, van ongeveer dezelfde leeftijd. Jullie konden elkaar en ik werd voorgesteld aan hem. Al kletsend zei je dat we een date hadden en je vriend, Jan,  zei “leuk met een knipoog” jammer dat ik vanmorgen moet werken, anders wist ik het wel”. We kletsten nog wat, de cognac was op en ik zei dat ik even ging betalen. Terwijl ik binnen stond om te betalen zag ik dat je nog even met Jan kletste en afscheid namen. Na het betalen kwam ik naar je toe en je zei, kom dan lopen we naar mijn huis het is niet ver. Onder het wandelen kletsten we wat en vertelde je onder andere dat Jan en jij wel een seks hadden samen en  hij wel super geil kon zijn en soms geile wensen had, maar dat nooit uit durfde te voeren. Ik vroeg wat verder en je vertelde het een en ander, en ik moest toegeven dat een en ander mij ook wel opwond. Je zei, wie weet komt hij vandaag even langs, tenminste als je dat wilt. Ik zei dat ik er geen probleem mee zou hebben. We sloegen een zijstraatje in en je zei hier woon ik. Ik zag een mooie woning met een grote tuin. Mooi aangelegd en een hek ervoor. Je opende het hek en je zei welkom in mijn hof van eden.

We liepen door de tuin en je zei, ik heb het terras achter, mooi beschut en daar kunnen we vrij zitten. Achter het huis was een mooi beschut terras, niemand die je daar kon zien. Je zei ik ben een naakt zonner, dus ik trek mijn kleren uit, doe jij dat ook? Gelijk kleedde jij je uit en ik zag een heerlijke gebruinde man met een prachtige zak en billen. Wouw zei ik. Je keek me aan, kwam naar me toe en zei, ik help je even. Subtiel trok je mijn shirt omhoog en kuste mij in mijn nek. Ik kreunde even. Toen mijn shirt uitwas draaide je mij om een heerlijke tongzoen volgde die ik vol overgave beantwoorde. Ik voelde je handen in mijn broek glijden en die streelden en knepen mijn billen. Heerlijk zei ik. Je zakte naar onder, trok mijn broek tergend langzaam naar onder, en mijn paal, ondertussen stijf geworden, bleef knellen onder de rand en ging langzaam mee naar onder. Toen beet je door de broek  heen in mijn paal en ik zei oh ga door. Je zoog op mijn paal door de broek heen en zei kom mee. Je nam mij mee naar binnen en gingen naar de slaapkamer, je duwde mij achterover op bed en trok mijn broek uit en je zei, eindelijk gaan we samen genieten en je nam mijn paal in je mond.

Ik kreunde van genot en ik zei kom draai je om dan heb ik ook wat te

Wordt vervolgd

3107 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.