Heerlijk 2

Heerlijk 2 (vervolg)

Je zoog op mijn paal door de broek heen en zei kom mee. Je nam mij mee naar binnen en gingen naar de slaapkamer, je duwde mij achterover op bed en trok mijn broek uit en je zei, eindelijk gaan we samen genieten en je nam mijn paal in je mond.

Ik kreunde van genot en ik zei kom draai je om dan heb ik ook wat te sabbelen. Je draaide je om en je heerlijke paal hing boven mijn gezicht, ik opende mijn mond en zoog hem naar binnen. Een heerlijke zilte smaak en geur.

Likkend en zuigend werden we steeds geiler, je streelde mijn billen en ik kreunde weer van genot. Ik begon je ballen zachtjes te strelen en je zak, dit terwijl ik je pijpte. We draaiden om en onze monden vonden elkaar, hartstochtelijk tongden we elkaar en onze handen vlogen over elkaars lichaam. Toen zakte je naar onder, trok mijn benen uit elkaar en begon mij te rimmen. Ik werd geiler en geiler. 1 vinger ging naar binnen, toen de tweede en even later de derde. Je pijpte mij nat en je vingers glibberden naar binnen. Je trok mijn benen omhoog en zei, je bent er klaar voor ik ga je neuken.

Je gladde natte eikel voelde ik tegen mijn ster drukken mijn benen gingen verder uit elkaar en in een ruk ramde jij je harde paal in mij. Ik sloeg mijn benen om je heen en trok je stijf tegen mij aan. Je schoof een kunnen onder mijn hoofd, duwde mijn armen omhoog en je tong drong in mijn mond, sensueel vrijden wij terwijl je harde staaf in mij zat.

Je zei, jij bent best een geil sletje, hier ga ik nog veel plezier mee beleven. En je begon mij te neuken, hard en zacht, diep tot aan je ballen in mij en teder met je eikel er net in.

Zo heerlijk was ik nog nooit geneukt, ik kreunde en riep, ga door, ik wil meer veel meer. Je keek geil en je zei dat gaat gebeuren, let maar eens op. Kreunend spoot jij je zaad diep in mij, je begon mijn paal ritmisch af te trekken en van geilheid kwam ik klaar. We bleven nog even vrijend liggen en toen zei je kom even douchen en dan naar de zon.

Onder de douche zeept je mij in en ik zoog nog even heerlijk op je paal. We droogden elkaar af en gingen weer naar buiten. Heerlijk in de zon, je zei hier heb je wat lectuur om te lezen ik pak even wat te knabbelen en te drinken. Een hele stapel glossies met naakte mannen viel naast mij neer. Ik pakte ze op en bladerde er doorheen, mooie mannen stuk voor stuk. Achteloos pakte ik het volgende blad. Sloeg het open en zag………………..

1978 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.