Heerlijk 3

Heerlijk 3

Onder de douche zeepte jij mij in en ik zoog nog even heerlijk op je paal. We droogden elkaar af en gingen weer naar buiten. Heerlijk in de zon, je zei hier heb je wat lectuur om te lezen ik pak even wat te knabbelen en te drinken. Een hele stapel glossies met naakte mannen viel naast mij neer. Ik pakte ze op en bladerde er doorheen, mooie mannen stuk voor stuk. Achteloos pakte ik het volgende blad. Sloeg het open en zag………………..

Ik zag de mooiste vrouwen met een penis, dit was nieuw en opwindend. Nieuwsgierig las ik alles en ongemerkt kreeg ik een stijve. Opeens voelde ik een hand op mijn schouder, ik schrok. Rustig maar zei jij, vind je dat ook mooi.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat moest toegeven. Ik zeil mooi en opwindend. Lees rustig verder hoor. Wat wil je drinken, ik neem een whisky. Oh lekker zeg ik daar hou ik van. Loop dan maar even mee zeg je, dan kan je kiezen. Je pakt mijn hand en trekt mij mee, ondertussen krijg ik een tik op mijn billen. We komen in je lees / studeerkamer. Naast boeken zie ik drie planken vol met allerlei whiskysoorten en merken. Ik geef aan welke ik lekker vind, dan zeg je ik verras je. Je pakt een fles en twee glazen en schenkt deze in. We toasten en ik ruik een heerlijke houtachtige, maar zachte whisky. In de keuken zet je het glas neer en pakt die van mij af en zet deze neer.

Je duwt mij achterover en begint mij te kussen, en zegt zo je vond dat blad wel geil zo te zien. Misschien heb ik vanavond wel een verrassing, want je blijft toch nog wel even. Ik zeg met twee drankjes gaat het wel, maar meer zal het autorijden wel een probleem worden. Je zegt dat worden dan meer, want ik wil je nog even hier houden. Je bukt en je begint mijn paal te masseren en zegt, heerlijk zo’n lekkere man. Je neemt mijn paal in je mond en begint mij te pijpen. Mmmm, ik wordt weer super geil. Kom zeg je dan gaan we op de lounge bank liggen en van elkaar genieten. We nemen de Whisky mee en gaan op en je gaat op een brede launche bank liggen. Kom zeg je en je wijst naar je stijve paal, verwen die eens even. Ik kruip tegen je aan en begin je paal lekker te slikken en neem hem in mijn mond. Heerlijk diep en ik pak je billen vast welke steeds even verkrampen als ik je eikel lik. Ik voel dat je bijna komt, stop zeg je anders kom ik klaar. Je trekt mij omhoog en we kussen elkaar, de whisky smaak in onze monden zorgt voor een opwindende smaak.

Even nemen we rust en genieten van de  Whisky. Je streelt mij zacht en ik geniet. Heerlijk in de zon, met een mooie naakte man en een whisky, wat wil je nog meer zeg ik. Daarop zeg je, heb je ook nog geile wensen, dromen, fantasieën? Ik zeg mmm, ja zeker. Vertel zeg je….. En ik zeg heb je even dan………………………

1799 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.