De parkeerplaats in Enter

De parkeerplaats in Enter


Ik ben een hetero, die het soms wel eens opwindend vind om plezier te hebben, toen ik nog niet getrouwd was gebeurde er regelmatig van alles onderweg, als je maar weet waar.

Op een parkeerplaats tussen Enschede en Deventer, nu gesloten, was altijd iets aan de hand, ik heb daar al menig avontuur beleefd, ik wist dat en had gewoon soms mij helemaal ingesteld om iets sexueel geladens te beleven.
Ik stopte en ging dan altijd plassen aan de rand van de parkeerplaats en wist dat achter het hek mannen rondliepen die naar de plassende mannen aan het kijken waren in de hoop wat meer te zien. Vaak knoopte ik dan mijn gulp helemaal open, maakte mijn riem los en klapte de bovenkant van mijn broek open, haalde dan mijn lul eruit en plaste.

Ik moest nu uiteraard ook plassen en hoopte dan niet dat iemand tijdens mijn urineren naar mij kwam kijken, want dan slaat mijn lul gewoon dicht, ik met een volle blaas en een volle zak en degene voor mijn ogen met iets leuks voor zich.

Ik moest nog beginnen met plassen en zag uit mijn rechter ooghoek een man wat verder weg achter het hek naar mij toe komen. Ik pakte mijn lul en begon langzaam te plassen. De man, had een plastic zak in zijn hand en was ongeveer 40. Hij kwam naar mij toe en keek intensief naar mij en mijn apparaat. Terwijl ik langzaam door het hek heen aan het plassen was, liet hij zijn broek zakken, deed hem uit legde hem op de grond en liep naar mijn plasstraal toe, ik wist niet wat ik meemaakte. Hij wilde door mij beplast worden, ik ging door en perste straal naar straal uit mijn lul, die natuurlijk nu ook een beetje begon te groeien, het was uiteraard opwindend, dus ja dan is mijn kanon niet tegen te houden.

Terwijl ik over hem heen plaste wreef hij de urine over zichzelf uit, niet mijn ding, maar wel zijn keuze. Toen ik klaar was liep hij naar het hek toe en fluisterde: “mag ik je aanraken, verderop is een gat” Ik vond het wel opwindend en liep naar het gat toe, mijn broek omhoog houdende met mijn handen, mijn pik -nog niet enorm- keek af en toe om de hoek. Ondertussen kleedde de man zich verder uit en deed al zijn spullen in de zak. Hij had een mooie lange lul, in die tijd nog niet geschoren, dat is iets van de jaren 90, niet 80. Met zijn mooie lange lul heen en weer dansend tijdens het lopen ging hij mij voor.
De man was slank en had een platte buik en weinig beharing, net als ikzelf. Ik kon mij dus voorstellen dat hier iets ging gebeuren. Ik liep door het gat in het hek, hij pakte mijn hand beet, hij liep een paar passen voor mij uit en nam mij mee, achter een boom legde hij zijn plastic zak neer en draaide zich om. “Je bent mooi” zei hij, ik kon daar niets mee, maar het klonk aardig. Hij pakte mij beet, en trok mijn broek naar beneden, vroeg mij mijn voet op te tillen en trok mijn broek uit, hij vouwde hem netjes op, legde hem neer en trok mijn onderbroek ook naar beneden. Ik tilde mijn voeten op en ook die werd bij de broek gevoegd. Hij liep naar de zak en legde daar alles op. Daar stond ik dan in een bos, vlak achter een hek van een parkeerplaats en met de kans dat mensen mij konden zien, want tenslotte was dit een bekende plek.

Ik vond het echter wel opwindend, hij kwam nu naar mij toe en tegen mij aan staan, zijn lul prikte in mijn buik en mijn lul begon stevig door te groeien, hij deed zijn armen om mij heen en drukt mij stevig tegen mij aan. “je bent bent mooi” fluisterde hij in mijn oor en begon mij in mijn oor te likken en aan mijn lelletje te sabbelen. Niet dat mijn lul daardoor zou exploderen maar het was wel een fijn gevoel. Hij schoof mijn poloshirt omhoog en wreef met zijn handen over mijn rug en langzaam ook verder naar beneden, zijn handen gingen langzaam al wrijvend naar mijn kontje toe en hij masseerde mijn billen op een heerlijke manier. Ik voelde bij mij het voorvocht uit mijn leuter druppelen. Ik vond het opwindend, maakte mij los uit zijn omhelzing en deed mijn poloshirt uit, liep daarmee naar zijn plastic zak en legde het shirt erop. Toen ik terugliep zag ik hem verlekkerd naar mij kijken en zijn tong om zijn mond draaiend zei hij: “ik wil met je spelen en je verwennen”, onderwijl gleden zijn handen over zijn eigen paal en trok hij zich stevig af. zijn paal was fors doorgegroeid en was zeker nu een centimeter of 25, enorm groter dan die van mij maar een prachtig gezicht.
Ik likte ondertussen mijn voorvocht van mijn vingers en liep weer op de man af. hij pakte mij weer beet sloeg zijn armen om mij heen en trok mij weer stevig tegen zich “pak me bij mijn billlen” vroeg hij, ik deed wat hij wilde en masseerde zijn strakke billen.
Zijn handen waren ook weer terug bij mijn billen en ik voelde langzaam een vinger in mijn anusgebied komen en deze ging heel voorzichtiger en stapje voor stapje naar binnen. Heerlijk, wat zelfs al 1 vinger met je gevoelens kan doen.
Ik besloot hetzelfde bij hem te doen, tenslotte speelde ik wel regelmatig met mijzelf maar nooit met andere mannen. Ik masseerde zijn strakke kontje en duwde een vinger naar binnen, hij ontspande zijn anus en mijn vinger floepte zo naar binnen, dus je kon merken dat hij dat vaker had gedaan. “meer vingers alsjeblieft” fluisterde hij in mijn oor en ging druk door met het likken van mijn lelletje.
Het was opwindend; 2 mannen in het bos, allebei naakt en met het risico gezien te kunnen worden, maar op dat moment had de geilheid mij te pakken en maakte het mij dus niets meer uit. Ik wilde klaarkomen, maar dat zo lang als ik kon uitstellen om maar te kunnen genieten van het spel er om heen. Ik haalde mijn hand terug en duwde deze langzaam weer opnieuw naar binnen, nu met 3 vingers, ik wilde wel eens zien of dat lukte, ook dit was geen probleem.
Ondertussen had ik ook al 2 vingers in mijn kontje die er in en er uit gleden. Veel meer kon ik alleen niet meer hebben.
Hij stapte nu iets terug haalde zijn vingers uit mijn kontje en likte ze af, alsof het een lolly was zo zoog hij zijn vingers af. ik had mijn handen nog steeds om zijn billen en mijn 3 vingers nog steeds in zijn kontje. Hij pakte nu mijn handen, bewoog ze naar zijn mond en deed nu hetzelfde met mijn handen, hij zoog bijna het bloed uit mijn vingers.
Langzaam kwam zijn gezicht weer naar mij toe terwijl zijn handen naar beneden gingen naar mijn lul toe en hij begon mij over mijn gezicht te likken en te kussen. Ondertussen pakte hij mijn lul, die droop van het voorvocht, en begon mij langzaam en met lange halen af te trekken; man, man, wat een fijn gevoel.

Ik besloot hem bij zijn tepels te pakken en draaide langzaam aan zijn tepels, je kon zien dat hij dat heerlijk vond want hij draaide echt met zijn kontje van genot. Ineens kwam zijn mond vlak bij die van mij, hij keek mij in mijn ogen –hij had zaadvragende ogen- en bewoog zijn mond nog dichter naar mij toe.
Zijn lippen raakten die van mij en zijn tong kwam voorzichtig tussen mijn lippen en duwde ze uit elkaar. Ik liet het gebeuren en ineens stonden wij intensief te tongen, ik voelde zijn prikkende stoppels, en trok mijn iets terug. Ik vind tongen en zoenen heerlijk besefte ik, desnoods met mannen maar de prikkende stoppels dat was niets voor mij, nu wist ik wat mijn vriendinnetjes moesten ervaren als wij aan het vrijen waren.

Wordt vervolgd

3994 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.