Heerlijk 4

Heerlijk 4

Even nemen we rust en genieten van de  Whisky. Je streelt mij zacht en ik geniet. Heerlijk in de zon, met een mooie naakte man en een whisky, wat wil je nog meer zeg ik. Daarop zeg je, heb je ook nog geile wensen, dromen, fantasieën? Ik zeg mmm, ja zeker. Vertel zeg je….. En ik zeg heb je even dan………………………

De Whisky maakt mij losser en dus begin mijn fantasieën te vertellen en ondertussen wordt ik gestreeld.

Ik vertel dat ik van jongs af aan al fantaseerde over seks. We hadden een buurvrouw die ik eens had gezien terwijl ze in een oud roze corset in de kamer liep, dat had mij zo opgewonden dat ik fantaseerde over geile seks met haar, helaas is dat nooit gebeurt. Ook vertelde ik dat wij ons als jongens van 13 jaar, op het dak van een fietsenhok aftrokken. Vanaf het dak hadden we dan uitzicht op de gymzaal waar vrouwen sporten en we precies in de kleedkamer konden zien. Al dat naakte vrouwenvlees maakte ons dan geil. Een keer was mijn buurjongen ook mee die deed net iets meer dan trekken bij zich zelf, hij pakte mijn paal vast. Ik schrok er echt van. Maar mijn nieuwsgierigheid was wel gewekt. Later bleek dat hij homo was. Ondertussen kreeg ik een vriendin, trouwde en meende dat ik happy was, totdat op een dag mijn buurjongen, toen al een man van bijna 50 mij belde. Hij had gezien dat ik een eigen bedrijf had wat onder andere onderhoud deed. Hij had een klusje in zijn zaak en vroeg of ik dat wou doen. We spraken af dat ik op een avond langs zou komen om een en ander te bezien. Kortweg kwam het er op neer dat we ook over het verleden praten en dat hij nog steeds terug dacht aan het moment dat hij mijn paal vast pakte. Doordat we aan de wijn zaten werd ik wat losser, en vroeg, zou je dat nog wel willen. Hij zij ja en begon mijn been te strelen. Direct kwam er actie in mijn broek. Hij knoopte mijn broek los en trok die naar beneden, ook mijn onderbroek en nam mijn paal in zijn hand en begon deze te bewegen. Ik kreunde van genot, hij keek geil en zei kom mee.

Ik schopte mijn broek verder uit en liep mee, hij nam me mee naar zijn slaapkamer en ging liggen ik ging naast hem liggen. Toen gebeurde er iets wat heerlijk was, hij nam mijn paal in zijn mond en begon mij te pijpen. Van geilheid begon ik hem te strelen en hij vroeg, Lekker? Ik kon alleen maar kreunen. Ik zei ja, daarop kleedde hij zich ook uit en ging met zijn paal voor mij liggen. Een mooie geschoren stijve  paal, zoiets had ik nog nooit gezien en helemaal niet zo dicht bij. Pak hem maar vast zij hij. Ik pakte hem vast en voelde voor het eerst een paal van een man en het voelde heerlijk. Hij begon mij weer te pijpen en ik likte voorzichtig aan zijn paal en nam hem in mijn mond, ik kokte er van. Hij zij gewoon door je neus ademen en ontspannen dn lukt het. En ja dat werkte echt. Ondertussen streelde hij mijn billen en trok deze wat uit elkaar. Van geilheid bewoog ik wat voor hem de aanleiding was om er een vinger in te steken. Dat deed pijn en hij had het in de gaten en pakte een klein flesje en hield dat onder mijn neus en zij snuif, ook deed hij dat bij mijn andere neusgat en weer zij hij, snuif. Een overweldigend gevoel ging door mij heen, geil werd ik super geil. Nu ging hij verder met zijn pijp en vinger werk en ik vond het heerlijk. Plots zij hij, zal ik je neuken, ik was nog zo geil en zei ja toe maar. Weer liet hij mij snuiven en super geil werd ik, hij pakte mijn benen en trok die omhoog en duwde zijn paal tegen mijn ster, ik bewoog geil en voelde dat hij in mij drong. Langzaam ging hij verder, het deed pijn maar ook was het geil. Zo zei hij nu ben je van mij en begon mij te neuken, heerlijk was het en ik bewoog geil. Opeens voelde ik hem verkrampen en hij kreunde hard, schokkend kwam hij in mij klaar en van geilheid spoot ik ook. Hijgend bleef hij op mij liggen en begon mij te kussen en zei hier heb ik altijd van gedroomd, gedroomd om jou te neuken. Heerlijk.

We bleven even liggen en daarna zij hij, kom even douchen. In de douche zeepte hij mij heerlijk in en ik lag soms in zijn armen en genoot ervan en zei, ja seks met jou is wel heerlijk. En hij zei, er is nog veel meer heerlijk, daar kom je wel achter als je hier vaker komt. We gingen naar de kamer en hij zette een film op, een sexfilm. Een sexfilm met mannen en ik zag veel en wist niet dat dat er was. Seks met meerdere mannen, het wond mij alweer op. Het waren korte filmpjes. In een ander filmpje zag ik een man en een vrouw liggen in bed en de vrouw pijpte de man, de camera draaide iets en toen zag ik dat het een man was, een man in vrouwenlingerie. Supergeil werd ik daar van, en hij zei, dus je vind seks met meerdere mannen en lingerie wel geil. En ik zei ja , dat vind ik geil.

Zo zei ik, nu weet je mijn geile fantasieën een beetje. Je kuste mij en zei, ja. Ik vind dat fijn om te weten. Je schonk nog een whisky in en zei, misschien kan ik je wel helpen met je fantasieën, wil je dat? Ik zeg, ja dat zou ik wel erg fijn en geil vinden. Oke zei je, en pakte de telefoon en liep naar binnen. Ik ben zo terug zei je.

2871 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.