Geile lingerieslet

Ik vind het opwindend om me te kleden in geile lingerie, zoals nylons met jarretel een geil slipje  en hoge hakken en vaak draag ik dan ook een BH. Nu kwam ik in contact met een man die foto's van mij wilde maken terwijl ik gekleed in lingerie geneukt word door een andere man en hij nodigde mij uit om bij hem thuis te komen voor een geile fotosessie. Ik zei dat ik dat wel wilde maar dat ik op het moment niemand had die mij kon neuken.

Hij zij dat het geen probleem was want hij had iemand voor mij die mij zou gaan neuken, dus heb ik me geschoren en gespoeld en ben gekleed in lingerie onder m'n normale kleding naar hem toe gegaan met mijn rode pumps in een tas die ik bij hem thuis zou aan doen. Toen ik bij hem aanbelde werd de deur door een 50-jarige man open gedaan, die zei...dus jij bent het geile neuksletje die gefotografeerd wil worden in lingerie terwijl je geneukt wordt? Ik zei, ja meneer en hij drukte gelijk z'n mond op die van mij en begon heftig met me te tongen en zei tegen mij dat ik m'n kleren moest uittrekken. Ik deed wat hij vroeg en hij zij, nou dat ziet er veelbelovend uit en nam mij mee de woonkamer in waar een andere man was die mij zou gaan neuken, gelijk werd ik door hem beetgepakt en we begonnen heerlijk geil te tongen en terwijl hij zich uitkleedde drukte hij me met zachte dwang naar beneden en zei, verwen mijn pik eerst maar eens lekker die je straks in je geile kut gaat krijgen.

Hij had een pik van zo'n 18 cm en wel 6 cm dik en ik dacht bij mezelf als dat maar past. Ik begon hem geil te pijpen en nam z'n pik zo diep mogelijk in mijn mond en was hem heftig aan het pijpen en voor ik het in de gaten had kwam hij al klaar en spoot een flinke lading achter in m'n keel zodat ik moeite had om het allemaal door te slikken. Zo zei hij je bent een heerlijke geile slet en nu kan ik jou langer doorneuken na deze eerste zaadlozing. Ik moest zijn pik helemaal schoonlikken en toen die weer op volle oorlogssterkte was legde hij me op mijn rug op de tafel en begon m'n kut nat te likken en hij zij we zullen zien of je net zo goed kunt neuken als pijpen en toen zette hij z'n dikke eikel tegen mijn gaatje en begon met korte stoten mijn geile mannenkut te vullen en neukt mij de sterren voor de ogen en onderwijl maakte zij huisgenoot allemaal foto's terwijl ik in verschillende standjes werd geneukt en terwijl helemaal werd uitgewoond door die heerlijk 18 cm pik stond de fotograaf met zijn pik bij m'n mond die ik gretig naar binnen zoog en hij zij  Ooooooooh wat ben jij heerlijke geile slet, jaaaa ga door ik koooooom zuig door slik m'n zaad in Ooooooooh jaaaa mmmmmmfh oooo wat geil en de man die mij in m'n kut neukte kwam ook klaar en ik werd tegelijkertijd in m'n mond en m'n kont volgespoten.

Ze bedankten mij door mij ook heerlijk te laten klaarkomen met een geile pijpbeurt. En hoe vond je het vroegen ze na afloop en ik zij dat het zeker voor herhaling vatbaar is en we hebben samen de foto's bekeken en ik heb nog nooit zo'n geile fotosessie gehad. Toen ik hun verliet zeiden..... tot de volgende keer en dan zijn er meer mannen die je willen gebruiken want als wij ze de foto's laten zien van zo'n geile slet willen ze niets liever dan jou heerlijk geil te gebruiken.
Dat lijkt me heerlijk zei ik en ik kom zodra jullie me nodig hebben.

3744 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.