De droomvlucht

Bij het inchecken van de vlucht hadden we al ff contact, het  gewone praatje als je staat te wachten. Eenmaal in het vliegtuig gezeten werd er omgeroepen dat we er weer allemaal uit moesten, een defect wat wel ff zou duren voordat het gerepareerd was. Dus weer terug naar lounge en we zaten toevallig weer langs elkaar  en praatte maar weer wat. Toen kwam de stewardess vertellen dat de vertraging wel 20-25 uur zou duren en we overgebracht worden naar een hotel in de buurt. Daar aangekomen gingen mij nieuwe maat en ik eerst wat drinken alvorens in de rij te gaan staan om in te checken. Bijna iedereen was al ingecheckt en wij waren als laatste aan de beurt. De receptionist vertelde dat ze nog maar 1 kamer had en vroeg of dat een probleem was. Ze stelde er een mooie vergoeding tegenover en we zouden de grootste suite krijgen die er was. Even keken we elkaar aan en zeiden bijna tegelijk Ja waarom niet, doe maar. En zo kwamen we in de grote suite met luxe badkamer met jacuzzi en alles erop en er aan en mochten gratis gebruik maken van de roomservice en minibar. 

Eerst maar een lekker biertje vroeg Erik en ik stemde daar gelijk mee in. Dat werden er uiteindelijk wel 3 en toen zei Erik, ik ben de oudste en ga als eerste douchen. Ik wou ook wel douchen maar had geen schoon ondergoed bij me, maar Erik zei dat komt wel goed.
Nadat Erik gedoucht had  ging ik me douchen en toen ik terug kwam uit de badkamer met een handdoek om mijn middel lag er een rood lingeriesetje op bed en ik keek Erik vragend aan.
De droom van ieder man toch zei hij lachend en reikte mij het rode slipje aan. Beetje overrompeld en een beetje overmoedig door de vele biertjes trok ik het slipje aan en deed mijn handdoek af.
De rest zal ik je ff helpen en dan mag je jezelf bewonderen in de spiegel zei Erik lachend en hij hielp me voorzichtig in de rode panty's en deed me de jarretels aan. Af en toe raakte hij zachtjes mijn ballen aan en ongewild begon mijn pik langzaam te groeien.
Als laatste deed hij me de rode bh aan en nam me aan mijn hand mee naar de slaapkamer waar een grote spiegel was.
En vroeg ie, wordt je hier lekker geil van en aangezien ik een flinke bobbel in mijn slipje had kon ik niet meer ontkennen.
Toen geheel onverwachts duwde Erik mij op bed en begon me te zoenen. Door de drank en mijn geile zin zoende ik hem dapper terug en al snel lagen we heerlijk te zoenen en voelde ik zijn handen over mijn billen glijden en over mijn pik. Die begon nog meer te steigeren en een beetje overmoedig door de drank begon ik ook de pik van Erik te strelen. Die reageerde meteen en stond snel stijf overeind. Erik deed zijn hand in mijn slipje en begon met mijn pik te spelen die inmiddels keihard was geworden.

Ik besloot om ook op verkenning te gaan in zijn slip en al snel lagen beide slipjes naast het bed. Erik begon al zoenend over mijn borst en buik mijn pik te likken en te zuigen en draaide dusdanig dat ik zijn pik voor mijn mond kreeg en nam voor de eerste keer een pik in mijn mond. Beetje onwennig begon ik er aan te zuigen en proefde zijn zijn pik. Al snel was ik er aan gewend en begon flink te likken en te zuigen en Erik kraaide voldoen, dus ik zou het wel goed doen.
Zelf voelde ik mijn zaad borrelen in mijn zak en als ik niet snel mijn pik uit zijn mond haalde zou ik klaar komen en dat wou ik nog niet.
Erik draaide mij en begon langzaam mijn billen te masseren en zei wat ben je toch een lekker geil sletje. Ik kreunde zachtjes en vroeg waarom. Zo'n lekkere zachte billen en zo'n lekker kutje vraagt er om om lekker diep geneukt te worden zei hij en vroeg zachtjes wil je mijn sletje zijn en ik zei zacht kreunend ja ga door.
Met zijn tong begon hij mijn kutje lekker nat te maken en daarna met zijn vinger begon hij mijn kutje lekker op te rekken en al snel volgde een 2e en 3e vinger in mijn kutje. Toen voelde ik zijn stijve pik tegen mijn kutje en langzaam duwde hij hem naar binnen. Beetje pijn, maar het genot en de geilheid hadden de overhand en na een paar minuten ebde de pijn weg en schoof hij langzaam zijn hele pik naar binnen en begon me diep te neuken. Wat een genot, ik kreunde van geiligheid en zei neuk me dieper, ik ben je sletje. En ik voelde zijn volle ballen tegen mijn ballen klotsen.
Erik pakte mijn pik en begon er langzaam aan te trekken en masseerde mijn ballen zodat ik nog geiler werd. Mijn pik keihard en mijn ballen stonden op springen. 

Ik ga komen zei Erik en ik zei spuit me maar vol geile hengst en Erik zei, ik maak je zwanger mijn geile sletje en spoot zijn zaad in mijn kutje. Toen hij klaar was bleef hij lekker in mij zitten en speelde achtjes met mijn ballen. Na een minuut of 4 gleed zijn slap geworden pik uit mijn kontje en Erik begon mij lekker te pijpen. Niet lang en ik spoot zijn mond vol en hij slikte alles gulzig op.
Daarna hebben we nog lekker liggen vrijen en met elkaars pik spelen en heerlijk elkaar gepijpt tot het zaad allemaal verschoten was.
En vroeg Erik me toen we uitgeput op bed lagen, heb je genoten tot nu toe en ik kon niet ontkennen want was zelf ook 3 keer klaar gekomen. Je eerste keer vroeg ie lachend en ik moest bekennen dat ik nog nooit seks had gehad met een man maar er wel erg van genoten heb. Toen ik keek zag ik dat Erik zijn pik al weer overeind stond en hij draaide me om en zei ik ga je kutje nog één keer vol spuiten geile slet en begon mijn pijnlijke kutje heerlijk te likken en al snel was ik weer geil als nooit te voren en zei tegen Erik, neuk me, neuk je geile sletje en voelde zijn eikel tegen mijn kutje en langzaam drong ie naar binnen en begon me weer lekker diep te neuken en met mijn pik te spelen, die wonder boven wonder ook weer snel stijf werd. Deze ronde duurde wat langer omdat we al 3 keer hadden gespoten, maar toen we beide tegelijkertijd klaarkwamen had ik een orgasme als nooit te voren.
Met zijn lul nog in mijn kutje vielen we allebei voldaan in slaap.

Kort daarna voelde ik een hand op mijn schouder, die me voorzichtig wakker schudde.
Lekker geslapen meneer vroeg de stewardess en voegde er aan toe : Volgens mij had u een heerlijke droom u lachte de hele vlucht, we landden over 15 minuten en uw leuning moet rechtop.
Geschrokken keek ik haar aan en zag dat ik gelukkig een dekentje om had geslagen want ik voelde een knoert van een stijve.
Ik herinnerde me mijn droom en zette mijn stoel recht op.
Mijn buurman keek me lief aan en vroeg lekker gedroomd deze vlucht en ik antwoordde Ja, was een heerlijke droom. Daarop zei hij zachtjes, ik ben wel niet Erik, maar wil je wel helpen je droom waar te maken en knipoogde ondeugend richting mijn stijve pik. Heb maar een dekentje om je heen geslagen zei hij want je droom was goed zichtbaar en soms verstond ik zelfs wat je mompelde in je droom.

De rest bewaar ik  voor een andere keer.
Dank voor het lezen

4115 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 31)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.