Vervolg van de droomvlucht

Een paar weken na mijn droomvlucht was ik mijn spullen aan het ordenen en kwam het visitekaartje tegen van mijn medepassagier die wel Erik uit mijn droom wou zijn.
Ineens werd ik weer overvallen door mijn geile gedachte om een keer echt seks te hebben met een man en niet alleen een droom of fantasie (helaas is het nog steeds niet verder gekomen dan dit).
De stoute schoenen aan getrokken en de man gebeld.

Hallo zei de stem aan de andere kant en ik vroeg verlegen:  Ja hallo, bent U Erik uit het vliegtuig en de man herkende mij meteen en zei enthousiast: Ja, dat ben ik, waar kan ik je mee helpen.
Graag zou ik een keer nader kennis maken zei ik verlegen en hij zei, dat is goed jongen, kom maar langs wanneer het jou uit komt. Ik ben 78 en heb iedere dag wel tijd en zin om je te ontmoeten.
Laat maar weten hoe ik je kan helpen, mijn email staat ook op het kaartje, maar laat mij niet te lang in spanning voegde hij er lachend aan toe. Zet je fantasie of droom  maar lekker op papier en dan gaan we samen proberen of het lukt om hem uit te laten komen. En je mag me gewoon oom Erik noemen als je dat lekker vindt, maar eigenlijk heet ik Kees, ome Kees zeggen ze hier in de buurt.

Zo de eerste stap was gezet, nu nog een mooie mail opstellen met mijn wensen en dan kan ik op bezoek bij mijn nieuwe oom. Dromen en fantasie had ik genoeg, maar om het nog mooi in een mail te verwoorden viel me eigenlijk te tegen. Daarom heb ik maar een kleine mail gestuurd naar ome Kees met de boodschap dat ik het eigenlijk aan hem overlaat en dat hij gewoon kan en mag doen doen wat hij lekker geil vindt. Wel rekening houden met het feit dat ik nog onervaren en maagd ben.
Ook heb ik soms problemen met het krijgen van een stijve, dat komt wel maar duurt soms wat langer. En een beetje moeite heb om me bloot te geven, waarom weet ik niet.
 Niet snel daarna antwoordde ome Kees dat is prima, kom vanavond maar langs als je wil. 
Nog snel een lekker doos chocolade en een fles wijn gekocht en rond 17 uur stapte ik voor het huis van ome Kees uit en liep met knikkende knieën naar de voordeur. Hij zou zorgen dat er een lekkere maaltijd op tafel zou staan en inderdaad toen hij de deur open deed kwam de heerlijke geur me al tegemoet. Kom snel binnen zei ome Kees, het eten staat al op tafel. Op tafel stond een dampende pan met macaroni,  mijn lievelingsgerecht nog wel. Hij gaf me een zoen en zei, ga zitten en val maar aan. Wel eerst even dit blauwe pilletje innemen, heb je straks voordeel van zei hij lachend en nam zelf ook een pilletje in. Aan tafel praten we een beetje over onze achtergrond en werk etc en het ijs was gebroken, ik voelde me al een stuk rustiger al klopte mijn hart nog wel in mijn keel.
samen genoten we van het eten en een lekker glas wijn en er was zo een uurtje voorbij voordat ik het in de gaten had. Ome Kees stond op en gaf me weer een zoen en trok me aan mijn hand overeind en zei : Nu op na het volgende avontuur, je bent tenslotte niet alleen gekomen voor mijn culinaire kunsten. Met knikkende knieën volgde ik hem naar de slaapkamer.

In de slaapkamer leidde hij me naar het bed en ging op de rand van het bed zitten en klopte zachtjes op het bed als teken dat ik ook moest gaan zitten. Eenmaal naast hem gezeten sloeg hij een arm om me heen en en zoende me nu zachtjes op de mond en zijn tong gleed naar binnen. Dapper beantwoordde ik zijn zoen en hij trok me rustig achterover en lagen we heerlijk te vrijen op het bed. Zijn hand gleed zachtjes over mijn rug en billen en voelde ook voorzichtig aan mijn lul, die langzaam stijf begon te worden door de opwinding. Na een minuut of 10 stopte hij met zoenen en trok me recht overeind en zei laat mij eens kijken wat er onder dat T-shirt verstopt zit en trok het over mijn hoofd. Daarna maakte hij de knop van mijn broek los en deed deze naar beneden waarbij hij bewust langzaam over mijn ballen streek. Zo, zei hij nu ik en ik hielp hem zijn blouse en broek uit te doen en zo stonden we beide in onze slip naar elkaar te kijken. Beide zichtbaar opgewonden en ome Kees nam het initiatief weer en drukte me zachtjes terug op bed en begon me weer te zoenen en onder het zoenen masseerde hij mijn billen en lul om en om. Al snel was mijn slip te klein en begon ik ook zijn ballen te voelen en masseren. Plots voelde ik zijn hand in mijn slip glijden en  begon zachtjes aan mijn pik te trekken en mij ballen te masseren. Hij deed mijn slip uit en keek naar mijn stijve pik. Niets om je voor te schamen hoor, je hebt een mooie lul en mooie volle ballen. Daarna deed hij zijn onderbroek ook uit en we gingen verder met onze vrijpartij. Ome Kees bleef maar mijn billen lekker masseren en af en toe ging ie zachtjes met zijn hand over mijn kutje en probeerde met een vinger binnen te komen. Steeds langer masseerde hij mijn kutje en ik hield het bijna niet meer van geiligheid. Met zijn mond zakte hij langzaam af nar min tepels en begon mijn tepels te likken en te zuigen onderwijl bleef ie mijn kutje maar beroeren met zijn hand en langzaam zakte hij via mijn navel af naar mijn pik, die bijna barstte van geiligheid. Langzaam begon hij mijn ballen te likken en mijn pik en begon mij lekker te pijpen. Daarbij draaide hij zich zo dat zijn mooie lul voor mijn mond kwam. Enigszins met schroom nam ik hem in mijn  mond, bang dat ik iets verkeerd zou doen, Zachtjes zoog ik aan zijn lekkere pik en met mijn hand masseerde ik zijn volle zak. Blijkbaar deed ik het goed want ome Kees kreunde zachtjes. Zo lagen we elkaar lekker te pijpen totdat Ome Kees stopte en zijn lul uit mijn mond haalde. Ik wil mijn zaad nog niet verschieten zei hij lachend en jij wacht ook nog maar ff. Hij Vroeg of ik op mijn handen en knieën ging zitten en nam plaats achter me. Steeds mijn billen masserend begon hij met zijn tong mijn gaatje te likken en probeerde met zijn tong naar binnen te komen. Wat een geil gevoel gaf dat, zoiets had ik nog nooit eerder beleeft.

Hij bleef maar likken en het leek wel of mijn gaatje zich meer en meer ontspande en langzaam open ging staan want ik voelde zijn tong steeds dieper gaan. Na een aantal minuten zei Ome Kees, zo nu op naar de volgende stap. In het vliegtuig hoorde ik je zeggen "Ja ik wil je sletje zijn", maar wil je nu ook mijn sletje zijn. Ja graag ome Kees zei ik hijgend van lust, ik wil graag je sletje zijn.
Ome Kees zette zijn pik tegen mijn kutje en begon langzaam en zachtjes neukende bewegingen te maken. Na 1 minuut stopte hij en smeerde mijn kutje in met glijmiddel en zette zijn eikel weer tegen mijn kutje dat nu ver open stond naar mijn gevoel. Langzaam voelde ik zijn eikel in me glijden en na na een poosje zei Ome Kees,zo nu ga ik je lekker neuken mijn geile sletje en hij begon me diep te neuken met langzame bewegingen. Ik voelde zijn pik in mijn kutje op en neer gaan en zei spuit me vol Ome Kees, spuit me vol. Een geil gevoel maakte zich meester van me en ik genot luid kreunend van de neukbeurt die ik kreeg van ome Kees. Ook ome Kees gemot hoorbaar en zei regelmatig: Lekker sletje, lekker kutje en toen ome Kees bijna klaar kwam vroeg ie zachtjes: Mag ik je volspuiten mijn geile sletje, mag ik je zwanger spuiten?. Ik kon alleen maar kreunen : Ja maak me zwanger met je zaad, spuit me vol. Ome Kees stopte met pompen en ik voelde zijn pik opzwellen en zijn hete zaad in me spuiten. Uitgeteld hing Ome Kees over heen en liet zijn pik lekker in mijn kutje zitten. En vroeg ome Kees: Genoten ? 
Heerlijk zei ik zeker voor herhaling vatbaar en ome Kees zei dat komt wel jongen, maar dadelijk eerst jou van je volle zak afhelpen. Ga maar eens lekker op je rug liggen met je benen wijd open zodat ik je mooie pik goed kan zien en lekker kan verwennen. Zo gezegd   en ome Kees ging op zijn knieën tussen mijn benen zitten en begon mijn ballen en pik in te smeren met lotion en al snel stond mijn pik op volle sterkte. Ome Kees bleef lekker masseren en nam mijn pik in zijn mond en met zijn handen speelde hij met mijn volle ballen. STOP riep ik, ik ga spuiten maar ome Kees bleef door zuigen en weldra spoot ik mijn zaad in zijn mond. Ook toen stopte hij nog niet en zoog door tot de laatste druppel uit mijn pik kwam.  Daar blijf ik jong van zei hij lachend en begon me weer te zoenen.

AL vrijend kreeg ik al snel weer een stijve en ome Kees zei lachend, zo jij bent snel weer paraat en draaide zijn kontje naar me toe en deed wat glijmiddel op zijn kut. Kom maar zei hij, in één keer naar binnen, daar houd ik van en ik stootte  mijn stijve pik in één rammende beweging naar binnen en begon ome Kees lekker te neuken. Harder zei ome Kees en dieper. Ik hou van een beetje hard en dus begon ik als een bezetene op zijn kutje te rijden en mijn ballen kletste heerlijk tegen zijn ballen. Niet lang daarna kwam ik bijna klaar en ome Kees voelde aan mijn pik dat ik ging komen en zei: spuit me maar lekker vol met je zaad.
Nadat ik hem had volgespoten bleef ik uitgeput op hem liggen met mijn lul nog heerlijk in zijn kutje. Zo vielen we samen in slaap en een paar uur later werd ik wakker met mijn stijve pik nog steeds tegen zijn kutje. Om hem niet wakker te maken begon ik zachtjes hem weer lekker diep te neuken en toen ik bijna klaar kwam zei Ome Kees, lekker jongen spuit maar lekker diep in me. Nadat ik mijn zaad had verschoten nam ik de pik van ome Kees in mijn mond en pijpte hem lekker naar een hoogtepunt. Zo dat is lekker wakker worden zei ome Kees nadat ie zijn zaad lekker in mijn mond had gespoten. Kom dan gaan we douchen en wat eten, daarna zien we wel wat de dag brengt zei hij glimlachend.
Onder de douche konden we ook niet van elkaar afblijven en al snel zat ik op mijn knieën voor ome Kees, die alweer een erectie kreeg, zoog hem lekker leeg en toen hebben we elkaar lekker afgedroogd en in ons blootje naar de keuken voor ontbijt.

Hoe de dag verder verliep laat ik nog wel een keer weten.

Wederom gebaseerd op mijn fantasie..........................

2564 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.