Zondagmorgen suprise 2

Geplaatst door: natu-60 op 06-10-19

………….waarom ga je niet met mij mee zei Hans toen we onder de douche vandaan kwamen ik moet thuis de dieren verzorgen en daarna hebben we de hele dag om bij mij thuis in de tuin te relaxen.
Daar ik toch niets te doen had die dag stemde ik ermee in ook omdat ik nog wel even verder wilde spelen met deze heerlijke man.
Eerst thuis even aankleden dan zie je me zo voor de deur om te vertrekken.

Bij Hans thuis aangekomen liepen we gelijk door naar achteren waar een prachtige tuin was met volop privacy.
Doe alsof je thuis bent dan ga ik even de honden uitlaten ik ben binnen een kwartiertje terug.
Ik kleedde me uit en ging naakt op een van de tuinstoelen liggen die al klaar stonden.
Al snel dommelde ik een beetje weg en droomde over Hans en mij en alles wat er me die dag nog zou kunnen gebeuren.
Opeens schrok ik wakker door stemmen in de tuin en toen ik mijn ogen open deed zag ik twee voor mij onbekende mannen met elkaar praten en ondertussen lachend naar mij keken. Ik snapte al snel waar het over ging want ik had een flinke erectie van de erotische droom die ik had.
Ik verontschuldigde me en zei dat ik een kennis van Hans was .Ook de mannen stelde zich voor als vrienden van Hans en wat een aangename verrassing ze het vonden om mij hier in volle glorie te zien liggen.
Ik zal snel wat aantrekken zei ik. Hierop werd teleurgesteld gereageerd. Niet doen joh we komen altijd hier om heerlijk naakt te zonnen. Al snel begonnen John en Martin zich ook uit te kleedden en pakte er een paar stoelen bij.
John was ongeveer van de zelfde leeftijd als Hans en ik kon mijn ogen niet van hem af houden. Heerlijk onbehaard onbesneden en een klein maar dik formaat pik. Martin was wat jonger, slanker en een beetje vrouwelijk waar ik niet zo opval maar had wel een mooie slanke pik en een paar onbehaarde billen.

Al snel vertelde ik hoe Hans en ik elkaar hadden leren kennen en in welke omstandigheid.
Typisch Hans zei John loopt altijd tegen een heerlijk geil avontuur aan als wij er even niet bij zijn.
Maar dit belooft veel voor de rest van de dag zei hij met een knipoog naar Martin toe.
 Martin giechelde en zei dat dit wel eens een hele  geile dag zou kunnen worden.

He jullie daar, jullie zitten toch niet mijn nieuwe vriend te versieren he .
Hans was ongemerkt de tuin in komen lopen met de honden.
Nou zei John het is maar goed dat je terug bent want wij willen ook wel van dit lekkers proeven wat je weer voor ons achter probeert te houden.
Terwijl hij dit zei stond hij op en liep naar mij toe.
Doe maar even niets dan zal ik je eerst eens heerlijk verwennen.
Hij pakte de zonnebrand olie en begon me heerlijk in te smeren te beginnen bij mijn tepels die hij langdurig verwende ik deed mijn ogen dicht en liet hem begaan tegelijkertijd begon Martin mijn voeten te masseren en daar mijn voetzolen ook een erogene zone is werd ik al snel opgewonden en mijn pik reageerde dan ook door zich in volle glorie op te richten.

Terwijl vier handen mij heerlijk verwende was Hans flink opgewonden geraakt van het schouwspel en drukte plotseling zijn stijve pik tegen mijn mond aan.
Ik liet hem als snel naar binnen glijden en pakte Hans bij zijn billen beet zodat hij niet meer kon ontsnappen.

Voor het eerst in mijn leven werd ik door drie mannen verwent en zonder dat mijn pik werd aangeraakt stond hij al op knappen.
Ik concentreerde me op de piemel van Hans die mij in mijn mond begon te neuken met mijn ene hand kneedde ik zachtjes zijn ballen en met mijn andere hand gleed ik door zijn bil naad en liet een liet twee vingers bij hem naar binnen gaan wat een heerlijk gekreun uit zijn mond deed komen.

Martin en John gingen heerlijk door met het masseren van mijn lichaam waarbij Martin steeds meer naar beneden ging en John naar boven zodat al snel er vier handen mijn pik en ballen onderhanden namen.
Dit was al snel te veel van het goede en ik spoot al snel voor de tweede keer die dag mijn zaad in de lucht.
Met iets van teleurstelling liet Martin en John mij los en keken toe hoe ik Hans klaar pijpte.
Ik liet zijn heerlijke pik uit mijn mond glippen en liet zijn voorhuid nog een paar keer over zijn eikel glijden en net op het moment dat hij klaar zou komen kwam John naar voren en liet zich onder spuiten door Hans zijn lekkere zaad waarna Martin dit er weer vanaf begon te likken. Wat een geil gezicht was dat.
Twee man klaar nog twee te gaan maar dit in het vervolg.

2871 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.