Massage en meer

Ik was al een paar keer bij hem geweest. Het was een uitermate vriendelijke man, die je gelijk op je gemak stelde. De eerste keer legde hij uit wat er ging gebeuren. Een Intuïtieve massage. Ik wist niet precies wat dat inhield, maar hij verzocht me naakt op de massagetafel te gaan liggen. Hij kleedde zich zelf ook uit. Hij was een wat kleine man met veel haar. Nadat hij wat olie op mijn rug had gegoten, gingen zijn handen over mijn lichaam. Heerlijk! Ik knorde van genoegen. Mijn billen kregen extra aandacht. Mijn piemel begon zich te roeren. Plotseling ging één van zijn vingers in mijn kont. Wauw, dat was een lekker gevoel! Ik kwam iets omhoog om zijn vinger dieper in mij te krijgen. Hij maakte daar gebruik van om met zijn andere hand mijn pik te pakken en deze te strelen. Ik was in de hemel.
Hij herhaalde zijn handelingen verschillende keren en toen ik mij om moest draaien, masseerde hij mijn pik. Het duurde niet lang of ik kwam met een brul klaar.
Ik had zijn pik intussen ook gemasseerd, maar voelde nauwelijks reactie.
Nadat ik een paar keer bij hem was geweest, gebeurde er iets vreemd bij mij. Nadat hij mijn kont weer vingerde, voelde ik een heerlijk gevoel in mij opkomen. Het voelde een beetje als klaarkomen, maar niet helemaal. Toen ik mij op zijn verzoek omdraaide lag er een plasje vocht onder mij. 'Hè, ben je klaargekomen?', vroeg hij. Ik ontkende. Hij maakte de massagetafel schoon en ik ging op mijn rug liggen. Na een aantal minuten trok hij, met veel olie, aan mijn pik. Kreunend kwam ik klaar.

Thuis gekomen liet ik alles nog eens de revue passeren en kwam tot de conclusie dat ik een prostaatorgasme had gehad! Amateur, wist ik veel!
Een paar maanden later was ik weer op bezoek. Mijn pik stond al op springen toen ik op de tafel ging liggen. De masseur stond zoals gewoonlijk naakt naast de massagetafel en begon mij te masseren. Ik raakte zijn pik aan. Een mooie pik, niet te groot en vrij dun. 
Tot mijn verrassing begon zijn pik te groeien. Voorzichtig trok ik hem af en streelde zo nu en dan zijn ballen. De massage was weer heerlijk, vooral de prostaatmassage. Hij liep langzaam, al masserend, naar voren. Ik kreunde toen hij twee vingers in mijn kont duwde. Ik sloot mijn ogen van genot. 
Plotseling voelde ik iets tegen mijn lippen. Zijn pik! Zonder na te denken opende ik mijn mond. Hij schoof zijn pik naar binnen en ik pijpte hem vol overgave. Na een tijdje haalde hij zijn pik uit mijn mond, liep naar de andere kant van de tafel en...ging door met masseren. Mijn armen bungelden naast de tafel en hij duwde zijn pik tegen mijn hand. Ik begreep de hint en ging verder met zijn inmiddels keiharde pik te verwennen.
Nadat hij achter mij stond en mijn billen voor overgave ging masseren, klom hij plotseling op de tafel en ging van daaruit mijn rug masseren. Ik voelde zijn harde pik tegen mijn kont schuren. In een opwelling kwam ik iets overeind en duwde mijn kont tegen zin pik. En het heerlijke geschiedde. Hij schoof zijn pik in me en begon me te neuken. Wat een zaligheid! Juist toen ik een prostaatorgasme op voelde komen, trok hij zich terug en ging verder met masseren. Ik pakte zijn pik en ging liefdevol verder met deze af te trekken. Plotseling zei hij: 'ik kom klaar!' Schokkend spoot hij zij pik leeg.
Nadat hij mij op een tantrische manier had klaar getrokken, namen wij afscheid van elkaar. Met een intieme knuffel.

4702 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.