Vast pijpadres

Ik had een weekje vrij om eens lekker thuis te klussen, en mede door het goede weer was ik op woensdag al klaar. Nog twee vrije dagen voor de boeg, heerlijk!

Lag lekker naakt op de bank, aangemeld als bi60plus op de chat, op zoek naar een pijpdate met een senior in Zoetermeer of omgeving die mij wilde ontvangen.

Ik verwachtte niet veel reacties, want op een normale doordeweekse dag en dan ook nog overdag zijn er weinig serieuze contacten. Las wat van de andere oproepen toen ik ineens een berichtje kreeg van ene Wilma:
"Ben meesteres Wilma, mijn man/slaaf staat nu vastgebonden en geblinddoekt tegen de muur. Wil hem voor het eerst in zijn leven laten pijpen door een man. Wel een paar voorwaarden. Interesse?"  
Dat klonk wel apart en ik stuurde bericht terug wat dan die voorwaarden zouden zijn.
Antwoord van Wilma:
"Hij mag niet weten dat je een man bent, dus je zegt niets tegen hem. Zelf weten of je gekleed blijft of naakt, maakt mij niet uit. Ik blijf er wel bij maar doe niet mee, kijk alleen. Je pijpt hem en laat hem in je mond spuiten maar slikt niet alles door. Daarna geef je hem een tongzoen en laat hem zijn eigen zaad proeven Als laatste doe je zijn blinddoek af zodat hij weet dat hij door een andere man is gepijpt."
Ik was meer dan geïnteresseerd en werd al lekker geil bij de gedachte een weerloze pik af te zuigen. Gaf dat ook aan en mrs.Wilma vroeg of ik meteen kon komen. Het adres dat ze gaf was niet ver weg, in de wijk Meerzicht. 

Toen ik de genoemde straat in kwam zag ik bij de koepelwoningen te zijn, aan de rand van de stad. Zoals afgesproken klopte ik aan in plaats van te bellen. Er deed een vrouw open, met kort zwart haar en gekleed in een doorzichtige ochtendjas waar ik vaag haar borsten en tepels doorheen kon zien. Ze nam me mee naar boven, de kamer die we inliepen was verduisterd en er brandde alleen een schemerlamp. Er stond een bank, een tafel en in de hoek was een soort wandrek gemaakt waar een naakte en geblinddoekte man aan vast stond gebonden. Hij had overal vuurrode striemen op zijn lijf, hier was mrs.Wilma duidelijk met een zweepje bezig geweest. Hij had tepelklemmen aan en toen ik wat dichterbij kwam zag ik ook dat hij een dildo in zijn kut had. Mrs.Wilma liep naar hem toe en streelde met een soort stoffer over zijn lijf. De man kreunde en zijn pik richtte zich op. Wilma zoende hem en streelde zijn pik. Ik had intussen mijn shirt uitgedaan en knielde voor de man. Wilma ging op de bank liggen, ik zag uit mijn ooghoek dat haar ochtendjas openviel en ze zichzelf begon te betasten. Veel ook had ik er niet meer voor, de pik die voor mij hing was spannender! Hij was niet lang, een centimeter of 13, en zo'n 5 cm. dik. De eikel glansde in het flauwe lichtschijnsel en was fraai gevormd als en in verhouding veel groter. Zijn zware ballen bungelden lekker heen en weer. Ik masseerde ze, en likte zachtjes aan de stam. De man kreunde zachtjes maar al gauw harder, zeker toen ik met mijn tong naar boven gleed en een cirkeltje om de forse eikel gleed, precies langs de rand en over het toompje. Zijn pik stond nu keihard overeind en ik bleef er langs likken van boven naar beneden en weer terug om steeds te eindigen met een cirkel om de dikke eikel. Daar glinsterde al snel wat voorvocht dat ik lekker er vanaf likte.

De man begon steeds harder te kreunen en zuchten. De vrouw lag zich nu open en bloot te vingeren op de bank maar wist zich stil te houden. Toen maakte ik mijn lippen lekker nat en liet deze langzaam over de natte eikel glijden. Ook al was de man vastgebonden, toch schokte hij met zijn onderlichaam en probeerde zijn pik verder naar binnen te duwen. Ik begon hem lekker te pijpen, en hapte steeds iets meer van de stijve lul naar binnen. Sneller en sneller ging ik heen en weer en ik voelde hoe de spanning zich in ballen en pik opbouwde. De man riep dat hij klaar ging komen, en ik bleef hem pijpen, wachtend op zijn zaad.
Met een kreet van ontlading spoot hij ineens vier dikke harde stralen achter in mijn keel, tegen mijn gehemelte en over mijn tong. Het was zoveel dat ik wel wat moest doorslikken, maar ik dacht nog aan de wens van mrs.Wilma en bewaarde het restant. Snel stond ik op en zoende de man vol op zijn mond, onze tongen vonden elkaar en kronkelden tegen elkaar, waarbij ik het restant sperma overbracht dat de man doorslikte. Toen deed ik zoals was gevraagd zijn blinddoek af.
Zijn ogen werden groot, en ik zag zowel verbazing, boosheid als geilheid in zijn blik. Mrs.Wilma was ernaast komen staan en zei triomfantelijk: "zo slaaf Leo, dus jij hebt je laten pijpen door de eerste de beste geile vent, hoe voelt dat?"
En tegen mij: "lik zijn pik maar lekker schoon, en dan zal ik je eruit laten.""
Ik sabbelde de rest van het geile zaad van die al slapper wordende pik en slikte dat door. Nadat ik mijn shirt weer had aangetrokken had mrs. Wilma haar ochtendjas weer aan en bracht me naar de voordeur. "Als je interesse hebt, ik nog enkele slaafjes die wel een pijpbeurt kunnen gebruiken. Geef me je 06 nummer maar dan houden we contact."
Sindsdien ben ik al drie keer bij haar slaven sessies geweest om mee te doen en haar slaven te pijpen. 
Heerlijk zo'n vast pijpadres!

4544 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.