Vervolg van de droomvlucht 2

Na het ontbijt met Ome Kees kreeg ik van ome Kees een badjas en zelf trok ie ook een badjas aan. Kom gaan we ff op de bank zitten en nieuws kijken, daar na zien we wel wat de dag brengt. Zo gezegd zog gedaan en we zaten samen om 8 uur voor de tv het nieuws te kijken. Allebei nog een beetje slaperig van de afgelopen nacht. Plots ging de telefoon en beide schrokken we er wakker van. Ome Kees stond op en nam de telefoon op en ik zag hem ernstig kijken. Opeen s zei hij, ok, ik kom er aan dan zien we wel. Tot zo.
De buurvrouw van verder op zei hij tegen mij, heeft weer eens problemen met haar zoon. Dan belt ze mij altijd om haar te helpen. Ome Kees trok snel een broek en een trui aan en zei maak het je gemakkelijk, kan wel ff duren en als de buurman of buurvrouw komt voor een kopje koffie dan zeg maar dat ik zo terug ben, waarbij hij ondeugend lachte. Nadat ome Kees de deur achter zich dichttrok ging ik lekker op de bank liggen en viel in slaap. Plotseling ging de bel en ik schrok wakker. Trok mijn badjas recht en deed de deur open. Daar stond een vrouw van middelbare leeftijd en vroeg is Kees er niet. Die is ff weg zei ik tegen haar. O ik wou net een kopje koffie bij hem komen drinken. En toen zei ik, kom maar binnen hoor, ome Kees is zo terug. Zal ik koffie zetten of wil u ff wachten tot ome Kees terug is. De buurvrouw ging op de bank zitten en klopte op het kussen naast haar en zei kom maar zitten en vertel eens, ben jij de man die zo heerlijk droomde in het vliegtuig. Met rooie oortjes  keek ik haar aan en zei verlegen, hoe weet u dat ?.  Ach jongen zei ze Kees en ik hebben geen geheimen voor elkaar, komen dag en nacht bij elkaar over de vloer en vertellen elkaar alles. Trouwens ik ben Els en je hoeft geen u te zeggen hoor. Weet je, die droom van jou vond ik echt een leuk verhaal hoor zei Els en sloeg haar arm om me heen. Zoen mij eens lekker jongen of heb je al je zaad verschoten en ze drukte haar lippen op mijn mond en al snel lagen we heerlijk te zoenen. Wat een dag bedacht ik bij mezelf, eerst seks met ome Kees en nu met zijn buurvrouw liggen flikflooien. Waarom ook niet dacht ik zij is tenslotte begonnen. Kom zei ze opeens, op bed gaat het veel lekkerder en ze nam me mee naar de slaapkamer van ome Kees.

Ze trok haar blouse uit en al spoedig lagen we weer heerlijk te zoenen. Overmoedig voelde ik haar flinke borsten en maakte haar BH los en begon lekker aan haar borsten te sabbelen Els vond dat ook wel lekker, want haar tepels werden keihard en ze zei zachtjes, toe maar jongen en duwde mijn hoofd zachtjes naar beneden en zei zachtjes lik mijn clit jongen, lik mijn clit. Onderwijl trok ze snel haar slipje uit en duwde mijn hoofd verder naar beneden. Daar kreeg ik de verrassing van mijn leven, want Els had een lekkere stijve pik. Ze lachte en zei: toe maar jongen lik mijn clit maar lekker en ik nam haar stijve pik in mijn mond en begon haar heerlijk te pijpen. Wat een knoert, vel groter en dikker dan de pik van ome Kees. Lekker jongen, je pijpt lekker zei Els zachtjes en begon mijn billen te masseren en mijn kutje te vingeren. Opeens trok ze haar pik uit min mond en begon mijn kutje te likken en met haar tong te bewerken totdat het zich ontspande. Ze zette haar stijve pik tegen mijn kutje en wou me gaan neuken, maar kwam niet binnen. Die is te groot zei ik tegen Els, maar zij zei: nee hoor heb maar geduld en blijf je ontspannen. Constant zette ze druk op mijn kutje en opeens schoot haar eikel naar binnen. Ik gilde het uit van de schrik en de pijn, maar Els zei rustig blijven dan komt het goed mijn schatje. En inderdaad, na een paar minuten verdween het pijnlijke gevoel en ik zei tegen Els toe maar, neuk me met die harde paal en zij begon me zachtjes te neuken.  Ik genot van haar dikke paal in mijn kutje en sloot mijn ogen om nog meer te genieten. Opeens voelde ik iets tegen mijn lippen en ik deed mijn ogen open en zag dat ome Kees voor me stond en zijn pik in mijn mond wou duwen. ZO jongen, heb je kennis gemaakt met de buurvrouw vroeg hij lachend en voordat ik antwoord kon geven duwde hij zijn lekkere pik in mijn mond. Meteen begon ik hem te pijpen en genoot van de dubbele beurt die ik kreeg. Ik ga komen riep Els en ze spoot haar zaad diep in mijn kutje en ome Kees kwam bijna gelijktijdig en spoot mijn mond vol met zijn zaad. Uitgeput bleven we alle drie op bed liggen en na een paar minuten begon Els mij lekker te pijpen. Dat heb je wel verdiend mijn schat en als snel kwam ik ook lekker klaar in haar mond. Daarna gingen we douchen met z'n drieën onder de douche en wederom kon niemand zijn handen thuis houden en stonden we al snel elkaar lekker af te trekken onder de douche, en spoot ons zaad door de douche. Zo zei ome Kees, nu eerst koffie, want daar kwam je toch voor zei hij lachend tegen Els.

Wederom een fantasie die hopelijk een keer waar wordt gemaakt.

Mijn ideeën zijn nu ff op, maar als iemand een leuk onderwerp weet voor een geil verhaal dan stuur maar een pb

2182 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.