Verleid door getrouwde man

Geplaatst door: bartje op 11-10-19

Op vrijdagavond was ik in de kroeg. Er was een gezellig feest. Het was druk. Als het druk is, staat het vol bij de urinoirs, dus zocht ik een plekje buiten om mijn blaas te legen. Toen ik daar stond, kwam er een man naast me staan. Hij haalde zijn pik tevoorschijn. Ik keek naar hem en naar zijn iets wat dikke piemel. Ik zag hoe hij naar mij keek. Hij verbrak de stilte door te zeggen: "Lekkere pik heb je". Ik was verbaasd, maar tegelijkertijd ook niet verrast dat hij me aansprak, omdat ik hem zo uitgebreid had bekeken. Hij kwam dichter bij me staan en aaide over mijn pik. Ik durfde die van hem ook aan te raken. Een rilling ging door mijn lijf. Er waren mensen in de buurt, dus we gingen maar weer snel naar binnen. Binnen kletste we nog wat, het was iemand die ik daar vaker had gezien. Hij vroeg of ik de dag erna een kopje koffie bij hem kwam drinken. Dat is goed, zei ik.

De dag erna stapte ik al vroeg ik de auto om koffie te gaan drinken. Toen ik daar kwam, liep ik via de achterdeur, zoals we in Brabant gewend zijn. Ik klopte, maar hoorde nog niets. Toen ik de deur open deed, riep ik:"Hallo", en ik hoorde van boven een stem:"Kom maar naar boven". Het bleek dat zijn vrouw was werken en dat hij nog in bed lag. Hij klopte met zijn hand op de plek naast hem in bed. Ik vond het heel spannend en ging naast hem zitten. Mijn pik begon te groeien. Hij wreef over mijn broek en gebaarde dat ik die los moest maken. Zelf had hij een onderbroek aan met een dikke bult. Ik deed mijn broek omlaag en ook mijn slip. Een heerlijk gevoel om zijn hand aan mijn groeiende pik te voelen! Ik ging ook met mijn hand in zijn slip en pakte zijn dikke lul vast. Ik ging naast hem op bed liggen en we begonnen aan elkaars piemel te trekken. Door de aanblik van die stijve pik van hem, kreeg ik de behoefte om hem te pijpen. Ik boog voorover en nam zijn pik helemaal in mijn mond, tot in mijn keel. Hij bleef een beetje trekken en masseerde mijn billen. Ik besloot om met mijn kutje boven zijn gezicht te gaan zitten. Hij vingerde even en likte lekker aan mijn aars. Het werd vochtig en er ging een vinger bij. Ik begon te hijgen van genot. Hij genoot ook zo, dat hij me een seintje gaf te stoppen met pijpen. Hij wilde nog iets meer. Hij wilde neuken met mij. Dat had ik me nog niet bedacht, maar hij had me al helemaal voorbereid. Ik vroeg om een condoom, maar die had hij niet. Hij mocht bij zijn vrouw ook altijd zonder...

Voor ik het wist zat hij achter me en voelde ik zijn eikel tegen mijn kringspier duwen. Door mijn geilheid gaf ik geen weerstand. Langzaam ging zijn pik naar binnen. Doordat hij me heerlijk gelikt had en gevingerd, ging het eerste stuk vanzelf. Tot hij er met zijn volle dikte in ging. Dat was wel even zuchten. Hij was even geduldig, maar ging daarna verder naar binnen. Ik voelde zijn dikke pik helemaal in me. Dat gevoel maakte mij super geil. Hij begon op en neer te bewegen, dat was zelfs nog lekkerder. Ik voelde hoe dit mij helemaal gek van genot maakte. Door het op en neer gaan hoorde ik hem ook steeds meer hijgen. Zijn pik begon nog meer te swellen en hij begon steeds harder te stoten. Na een paar flinke stoten in mijn kutje, voelde ik hem zijn sperma in mij spuiten. Door zijn hijgen en het kloppen van zijn pik in mij, hield ik het ook niet meer, en spoot ik mijn pik leeg op het bed. Langzaam haalde hij zijn pik uit mij en zijn sperma kwam uit mijn kutje druipen. We gingen even lekker uithijgen op een droog stuk hoeslaken. Wat was dit geil zeg! Ik wist niet dat neuken op deze manier zo lekker kan zijn. We kusten elkaar uit dankbaarheid voor het genot.
Langzaam drong door dat de man nog even een bed moest verschonen, voordat zijn vrouw thuis zou komen. We dronken nog een kopje koffie en hopen dit nog eens een keertje over te doen.

5858 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.