1e keer echte sex met een man

Geplaatst door: martin40 op 26-10-19

Mijn 1e keer is al weer een tijdje terug.

Ik had al een tijdje via hier een tijd gechat. Na de vele leuke en geile gesprekken kwam het dan toch uiteindelijk tot een echte date.

Hij gaf aan dat hij het prettig vond als ik alles kaal schoor. nou vond ik dat zelf ook erg fris en geil dus dat was geen probleem. Vol zenuwen sprong ik op de fiets en reed ik naar hem toe. het was een kort ritje maar er schoten allerlei gedachtes al door mijn hoofd over hoe het zou gaan. Ik belde aan en daar stond hij dan nog aangekleed. Met een vriendelijke groet kwam ik binnen en gingen we gelijk naar boven om ons uit te kleden en dan lekker van elkaar te gaan genieten. Ik had al aan gegeven dat ik eerst wel een blinddoek om wou omdat ik het toch best spannend vind allemaal. Hij vond het geen probleem en na een lekker snoepje deed hij mij een blinddoek om en legde me op me rug. hij kroop dicht tegen me aan en wat voelde ik me extra geil worden door het snoepje en het naakte lichaam van hem. Donders dit ging lekker zo. Zijn handen gingen mijn lichaam over. ik voelde me steeds geiler en harder worden. Zijn hand gleed naar mijn harde lul. Langzaam begon hij me pik te masseren. Zoenen had ik aangegeven dat ik dat liever niet wou. Ik voelde toch zijn lippen op de mijne komen en ik duwde mijn tong bij hem naar binnen om uiteindelijk toch heerlijk met hem te zoenen. Ik werd steeds vrijer en geiler en liet mijn handen ook op onderzoek gaan naar zijn mooie lul die ik al heel vaak via de cam had gezien. Damn wat was hij groot en dik!!

Hij kroop met zijn lichaam bij mij weg tussen mijn benen in en begon me heerlijk te pijpen. Donders wat was dit geil en goed. Zo lekker ben ik nog nooit gepijpt.... Ik begon mezelf richting zijn harde lul te draaien want ik wou hem ook pijpen. Hij begreep mijn intensie en ging op zijn rug liggen zodat ik goed bij zijn harde pik kon. Ondertussen had ik mijn blinddoek al afgedaan om ook zijn pik eens goed te bekijken. Manman wat is zijn pik groot en dik. Vol overgave stort ik me op zijn harde staaf en begin er eerst aan te likken. Ik proef iets zouts. hmmm dat is dus voorvocht. Langzaam begin ik hem te pijpen en kijk tussen door of ik het goed doe. Hij kreunt en knikt dat ik door moet gaan. Ik ga eventjes door en dan moet ik stoppen. Hij wil me neuken. Gewillig ga ik op mijn rug liggen met mijn benen in de lucht. Hij doet een condoom en smeert hem en mijn kutje lekker in. Hij zet zijn staaf tegen me sterretje aan en gaat langzaam naar binnen. Ik voel een pijnscheutje maar hij neemt de tijd om naar binnen te gaan. en dan zit hij er helemaal in. Fuck wat voel dit geil!! Hij begint met rustig te neuken. En dan voel ik druk komen.... We moeten helaas stoppen omdat ik toch niet helemaal er klaar voor was jammer genoeg...

Ik heb gelukkig nog steeds goed contact met hem en we gaan zeker nog afspreken om het nu echt goed te doen. Ik verheug me er nu al op!! Hij is echt een super relaxte man en heeft echt engelen geduld gehad met mij. Hij heeft mij alle tijd geven om te wennen.

De volgende keer dat we elkaar gaan zien in het echt dan gaan we er voor hoop ik. Voor mij is hij echt een super gozer!!

4317 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.