Daddy loves straight twinkboy 2

Dit verhaal is een vervolg op "Daddy loves straight twinkboy"


In de twee weken nadat ik bij de daddy langs was geweest om een hete video te maken en deze video online stond bleven de reacties maar komen. Kijkers wilde meer. Ze wilde niet alleen maar zien hoe ik werd afgetrokken en hoe mijn kontje werd gemasseerd, maar ook hoe ik neukte en me liet neuken. Ook de daddy bleef berichtjes sturen dat die zo snel mogelijk weer video met me wilde maken. Ik besloot nog even te wachten en niet te snel op zijn verzoek in te gaan, terwijl het me kapot geil maakte dat iedereen mijn dikke getrimde pik op het internet kon zien klaarkomen en hoe ik mijn eigen zaad proefde.

Enkele dagen later krijg ik via de e-mailtje binnen van een jonge gast die net als ik in Tsjechië is. Zijn naam is Adam en komt uit Zweden. Hij schrijft dat hij mijn video meerdere malen heeft gezien en dat die nog nooit zoveel gespoten heeft tijdens het kijken van porno. Zijn diepste wens is om ook zo'n video als die van mij te maken maar verteld daarbij dat die straight is en geen dingen met mannen wil doen. Ik stuur terug dat ik dat begrijp en ik eigenlijk hetzelfde heb. Ik zeg ook dat we maar eens naar de daddy toe moeten om te kijken of die een video met hem wil maken. Hij heeft een paar foto's van zichzelf meegestuurd en ik bekijk ze aandachtig. Het is een super geile twink van 20 jaar. Hij is niet mega gespierd maar je ziet dat hij goed voor zijn lichaam zorgt. Helaas geen foto van zijn pik, maar dat komt nog wel denk ik. Een paar dagen later heb ik contact gehad met de daddy en uitgelegd wat Adam wil. Hij stemt ermee in dus ik ben op weg naar de studio waar ik een paar weken geleden zo heerlijk ben klaargekomen. Ik bel aan en de daddy doet open. "Hi man! Good to see you again!" Ik loop achter hem aan naar de studio en neem plaats op de bank. Ik hoor de deurbel gaan. Daddy loopt de studio uit en ik hoor een jongensstem zijn naam noemen. Het is Adam. De deur valt dicht en daddy komt met een bloedgeile gozer de studio binnen gelopen. Hij komt op mij af en stelt zich voor. "So, guys. Welcome! Calvin told me you would love to make a hot pon video like his." zegt ze daddy. "But I have to tell you that I can't make the exact same videos. I have to vary because that is what my viewers want." Ik kijk de daddy vragend aan omdat dit niet is wat we hebben afgesproken. Ik ben hier gekomen om Adam af te leveren, maar niet om zelf weer iets te gaan doen. "What do you mean, man?"  hoor ik Adam een beetje geïrriteerd vragen.

"Well, I don't say you have to have sex with eachother but I would like to see you both sitting here naked on the couch and jerk off you know." Ik glimlach een beetje en kijk Adam aan. "Is that ok for you?" Ik zie dat hij twijfeld maar hij zegt dat zolang hij geen gay stuff hoeft te doen hij het prima vindt. We nemen allebei plaats op de bank en beginnen onze pik vast te pakken. De daddy zet de camera aan en zit op een stoel naar ons te kijken. "Take your shirt off" hoor ik hem zeggen. Ik zie dat Adam zijn advies opvolgt en ik volg hem. Ik doe mijn riem en knoop open en schuif de rits van mijn broek naar beneden. Ik zie in mijn ooghoeken dat Adam meekijkt en doet hetzelfde. Met mijn hand masseer ik mijn pik over mijn boxer heen. Ik kreun zachtjes en hoor dat Adam dat ook doet. "Take your jeans off guys", zegt daddy vanachter te camera. Ik schuif mijn broek naar beneden en doe mijn schoenen en sokken uit. Ik zie door de boxer van Adam heen dat zijn pik al behoorlijk hard is. Dat maakt die van mij nog harder. Ik ga met mijn hand onder mijn boxer en begin mezelf te rukken. Omdat ik niet wist dat ik hier zou belanden heb ik niks aan mijn schaamhaar gedaan waardoor het langer is dan anders. Mijn ballen zijn zoals altijd glad maar rondom heb ik een lekkere behaarde twink pik. Ik schuif mijn boxer uit en zie Adam naar mijn lul kijken. De daddy zegt niks. Adam twijfeld niet en schuift ook zijn boxer uit waardoor zijn onbesneden paal van zeker 19 cm tevoorschijn komt. Hij is volledig geschoren. We kijken elkaar aan en lachen een beetje. Zo zitten we naast elkaar naakt op de bank te rukken. De daddy staat op en loopt naar een kast. Ik zie dat hij er twee roze lushes uithaalt en wat glijmiddel. Hij loopt naar ons en geeft ons er allebei een. "Put this in your ass and i will vibrate you." Ik pak de lush aan en maak 'm nat met glijmiddel. Adam doet hetzelfde en we stoppen de lush in ons twinkkontje. Ik hoor Adam kreunen als die naar binnen schiet en ik doe hetzelfde. Daddy is weer gaan zitten en drukt af en toe op de knop om de lush te laten trillen. We genieten allebei als we de lush in ons kontje voelen trillen. Ik zie dat het Adam nog harder maakt. Uit het niets pakt Adam mijn lult vast. Ik lach want had die niet aan zien komen. Hij begint me heerlijk te rukken.

Ik twijfel geen seconde en pak ook zijn lul vast. Ik zie dat de daddy geniet want hij begint zich achter de camera af te trekken. "Suck him," hoor ik hem zeggen. Ik twijfel niet en zet mijn mond op zijn dikke paal. Ik hoor hem kreunen als ik met mijn tong over zijn dikke gladde eikel ga. Ik pak zijn ballen vast en begin die ook te zuigen. Ik voel dat daddy op de hardste staat onze kontje vibreert. Adam is kneiter hard. Ik stop met zuigen en hoor daddy zeggen dat het Adam beurt is. Ik zie een klein beetje twijfel maar komt toch langzaam met zijn mond naar mijn pik toe. Hij begint te likken en te zuigen en merk dat dit een van zijn eerste keren is. Langzaam wordt die ontspannender en zuigt die me heerlijk af. "Fuck Calvin!' Hoor ik de daddy zeggen. Voor ik het weet lig ik op mijn rug en zie ik dat Adam zijn lul insmeert met glijmiddel. Met zijn vinger gaat die naast de lush mijn kontje in. Voorzichtig schuift die zijn paal naar binnen. Terwijl de lush nog trilt in mijn kontje voel ik dat Adam zijn dikke paal ernaast schuift. Hij gaat op en neer en begint me heerlijk te neuken. Fack, dit is zo lekker. Hij neukt en hij neukt. We wisselen van standje en ga op hem zitten. Dahm, deze had ik vandaag even niet zien aankomen. Ik begin me te rukken en voel dat mijn zaad mijn lul inkruipt. Ik zeg dat ik ga komen en spuit over zijn lichaam heen. Ik spuit zo hard dat ik zijn gezicht raak en dat hij mij zaad proeft. Hij glimlacht en eet het gulzig op. Hij haalt zijn pik uit mijn kontje en begint zich voor mij gezicht af te trekken. Ik hoor hem kreunen en ik doe mijn mond open. Zijn heerlijk warme zaad spuit mijn mond in en ik slik alles door. Het is kapot veel dus er stroomt ook zaad langs mijn mondhoeken naar beneden. Als hij is klaargekomen vraagt de daddy dat we nog even zoenen. We gaan allebei naakt op de bank zitten en zoenen elkaar intens. Zijn tong smaakt heerlijk zoet en hij likt zijn eigen zaad uit mijn mondje op. Als Adam stopt met zoenen kijkt hij naar de daddy die intussen bijna lijkt klaar te komen. Hij staat op en gaat op zijn knieën met zijn mond open voor hem zitten. Ik doe hetzelfde en zo wachten we gulzig tot de daddy onze mondje volspuit. Zijn oude mannen zaad spuit over ons heen en we likken alles op, zoenen met elkaar en pijpen de daddy nog even tot er geen zaad meer uit zijn lul komt. 

Thanks Adam, let's do this again soon!

2184 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.