Lekker geneukt

Een zachte nacht lokte mij weer eens naar de Vlietlanden bij Voorschoten. Enige tijd zwierf ik naakt met een schoon en glad kontje rond, maar kwam helaas niemand tegen. Terug op het terrein waar mijn auto geparkeerd stond zag ik een auto de parkeerplaats oprijden en halverwege stoppen. De lichten gingen uit, het portier werd geopend en in het gedempte licht van het interieur zag ik de bestuurder geheel naakt uitstappen. Uitnodigend bleef hij in het licht van de auto staan. Geil geworden van dit aanzicht liep ik op hem toe. Trekkend aan zijn stijve lul zag hij mij aankomen.
“Lekker hè?” riep hij me al van afstand toe.
“Lekker zo in je blootje”
“Zeker”

“Heerlijke avond”
“Zal ik je neuken?” wond hij er geen doekjes om.
“Oh... lekker”
Ik ging over de motorkap liggen en hij kwam achter mij staan. Zijn stijve paal zocht toegang tussen mijn billen. Zachtjes gleed hij in mij, pakte me bij mijn heupen en begon te stoten.
“Ah... ah... ja” kreunde ik. Fantastisch gevoel, zo’n keiharde paal in en uit je te voelen glijden. Achter mij hoorde ik al gauw gesteun.
“Ik ga het niet lang houden.”
“Kom maar. Leef je uit. Kom maar!”
Sneller en sneller kletsten zijn heupen tegen mijn billen. Toen kwam hij. Ongegeneerd spoot hij zich leeg in m’n kontje. Even bleef hij in mij, toen trok hij zich terug. Zonder al te veel plichtplegingen namen we afscheid en ik liep het parkeerterrein af, het duister in, op zoek naar een nieuw geil avontuurtje.

2171 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.