Een vroege zondagochtend

In het donker van een vroege zondagochtend parkeer ik mijn auto op een verlaten parkeerplaats in een recreatiegebied. Even daarvoor heb ik een wit bestelbusje rond zien rijden en ik vermoed dat net als ik er iemand op zoek is naar een geil avontuurtje. Met de binnenverlichting aan trek ik m’n broekje uit en met verder alleen een sweater aan zit ik nu naakt in de auto. Het duurt niet lang of het witte bestelbusje draait de parkeerplaats op, rijdt eerst een rondje en stopt dan iets verderop. De motor en lichten gaat uit. De man blijft in zijn auto zitten en na een tijdje besluit ik het initiatief te nemen. Nog steeds met de binnenverlichting aan open ik het portier zodat hij goed kan zien dat ik mezelf zit af te trekken. Al snel komt de man zijn auto uit en wandelt rustig en op mij toe.
“Geil! En wat een mooie pik!”

Ik draai een kwart slag en zet mijn benen buiten de auto, mijn stijve lul steekt fier en uitnodigend omhoog. Zonder aarzelen neemt hij het aftrekken van mij over, gaat zachtjes met zijn hand op en neer. Dat duurt echter niet lang. Ineens bukt hij, zijn mond schuift over mijn keiharde pik en hij begint mij te pijpen. Een hand glijdt onderzoekend tussen mijn billen.
Een vinger vind mijn gladde gaatje en dringt naar binnen. Ons wederzijds gesteun en gekreun weerklinkt in de ochtendstilte. Zo gaat het enige tijd door als hij mij plotseling achterover duwt. Ik lig nu achterover, mijn benen gespreid met mijn kontje open en bloot. Terwijl hij mij aftrekt drukt hij zijn gezicht kreunend van genot tussen mijn billen. Snuivend begint hij mij te rimmen, zijn tong flitst in en uit mijn anus. Dit is zalig! Kreunend en steunend word ik verwend, maar ook de man geniet er hoorbaar van. Even later wissel ik van positie, ik ga voorover liggen in de deuropening van de auto. Onmiddellijk voel ik weer zijn tong mijn anus penetreren. Minutenlang gaat dat zo genietend door. Beurtelings wordt ik achterlangs gepijpt en gerimd. Dan komt de man overeind, laat zijn broek zakken en voel ik iets anders dan een tong tussen mijn billen. Ik voel zijn keiharde pik mijn kont in schuiven en hij begint me meteen te neuken. Duidelijk is hij nu uit op zijn eigen plezier en hij heeft het verdiend! In hoog tempo flitst zijn lul in en uit mijn kont en aan zijn gesnuif te horen ramt hij zich naar zijn hoogtepunt toe. Zijn dijen kletsen hoorbaar tegen mijn billen terwijl zijn orgasme nadert. Met nog een paar woeste stoten komt hij grommend klaar en spuit zich helemaal leeg in mijn kontje. Nahijgend blijft hij nog even in mij, dan trekt hij zich terug. Zonder verder veel plichtplegingen fatsoeneren we onze kleding en nemen afscheid, een geile ervaring rijker!

2158 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.