Van achteren genomen

Tijdens een zachte zomeravond ging ik een rondje hardlopen in het recreatiegebied van de Vlietlanden bij Voorschoten. Ik had zin in sex maar wilde eerst aan mijn conditie werken. Na afloop stond ik met ontbloot bovenlijf op het parkeerterrein bij mijn auto af te koelen. Terwijl ik daar stond uit te hijgen wandelde een kerel langs. Ik sloeg er geen acht op tot hij plots achter me stond.

“Wat een lekkere kerel ben jij” fluisterde hij in mijn oor terwijl hij zijn armen om me heen sloeg. Verrast liet ik het gebeuren. Een hand gleed in mijn broekje en kneedde mijn snel groeiende lul, de andere gleed tussen mijn billen. Al gauw ging mijn broekje omlaag en stond ik in mijn blote kont met een geile kerel van achteren tegen mij aangedrukt. Door zijn broek heen voelde zijn ik zijn stijve lul tussen mijn billen. Even verderop kwamen echter een paar auto’s aanrijden. Snel maakte ik een einde aan het geile schouwspel en trok mijn broekje omhoog. Mijn stijve lul vormde een flinke tent. Uitnodigend liep ik het parkeerterrein af richting het bos. Op enige afstand liep de ander achter mij aan. Ik volgde een paadje tussen de bomen dat in dichte bossages doodliep. In het halfduister ging ik tegen een boom staan en wachtte af. Al ras voelde ik zijn aanwezigheid achter mij. Met een ruk trok hij mijn broekje omlaag, greep mijn stijve lul en begon mij zachtjes af te trekken terwijl zijn andere hand zoekend tussen mijn billen gleed. Toen trok hij zijn handen terug, er weerklonk geritsel en ik begreep dat hij z’n broek liet zakken. Ikzelf stapte uit m’n broekje waardoor ik geheel naakt was. Ik boog iets voorover, steunend tegen de boomstam. Glijmiddel, ik zei het al eerder, ik had zin in sex, maakte het makkelijk. Zijn keiharde lul vond toegang tussen mijn billen en drong naar binnen. Hij was groot, ik kreunde:

“Oef, rustig, rustig...”.

Hij deed rustig aan, bewoog voorzichtig in en uit. Geleidelijk drong hij dieper in mij. Het bleef afzien voor mij en ik besloot op handen en knieën te gaan zitten. Hij volgde en penetreerde me opnieuw. Nu was het fijn. Geleidelijk voerde hij het tempo op en na verloop van tijd werd ik werkelijk stevig geneukt. Steunend ving ik zijn stoten op. Hij zat er nu helemaal in, zijn heupen kletsten tegen mijn billen. Ik verloor ieder besef van tijd, hij bleef maar neuken. Toch kwam het moment daar dat hij ineens krampachtig begon te bewegen en met een laatste, krachtige stoot zijn zaad diep in mijn kontje spoot. Hijgend zakte hij over mij heen, terwijl hij mij in mijn nek zoende.

“Dat was lekker!” fluisterde hij.

“Heerlijk” antwoordde ik.

Na een tijdje stonden we uiteindelijk op, fatsoeneerden onze kleding en namen afscheid. Een bijzonder lekkere ervaring rijker!

2685 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.