Kort en krachtig

In het donker liep ik weer eens een rondje door het recreatiegebied van de Vlietlanden. Met t-shirt en korte broek, het was te fris om geheel naakt rond te lopen. Hoewel er veel activiteit was beperkte dat zich hoofdzakelijk tot de parkeerplaatsen. Echter, toen ik een zandpad tussen de bomen opliep hoorde ik van dichtbij geritsel. In het donker ontwaarde ik tussen de bomen een gestalte. Iemand stond zich daar op mij af te trekken!

“Even lekker pijpen?”

Ik volgde hem wat verder naar achteren, en ging voor hem op de knieën. Hij had een lekkere dikke lul die ik meteen in mijn mond nam. Ik sabbelde en zoog dat het een lieve lust was. Dat hij het lekker vond werd duidelijk toen hij mijn hoofd beetgreep en mijn mond begon te neuken. Dat hield hij een tijdje vol en vroeg toen:

“Wil je ‘m in je kont?”

“Lekker!”

Ik schopte m’n slippers van mijn voeten, trok m’n broek en t-shirt uit en boog geheel naakt voorover. Hij perste z’n dikke lul met moeite in m’n krappe kontje. Oef!

“Zachtjes!”

Langzaam drukte hij zijn gevaarte verder naar binnen. Kreunde en steunend deed ik mijn best zijn paal te verwerken. Na een tijdje ging het soepeler en werd het echt aangenaam. Hij begon me nu ook stevig te neuken. Feitelijk ging hij helemaal los! Zijn heupen beukten tegen m’n billen terwijl hij zich naar een hoogtepunt neukte. Dat kwam al gauw. Krampachtig trok hij mij tegen zich aan terwijl hij klaarkwam en een fikse lading zaad in mij spoot. Heerlijk gevoel! Daarna was het gebeurd. Hij trok zich terug en liep weg, terwijl ik op handen knieën nagenietend op het zandpad zat. Na enige tijd kwam ook ik overeind en zocht mijn kleding op. Een geile ervaring rijker!

2559 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.