in de regen

Zwervend door het gebied van De Ruyven hoopte ik een stijve lul te vinden die mijn kontje wilde vullen. Veel volk was er niet op de been en wat er was had nu niet bepaald mijn voorkeur. Zo had ik op zeker moment het hele gebied wel doorkruist en besloot ten lange leste terug te keren naar de auto op de parkeerplaats. Halverwege betrok de lucht ineens en al gauw barstte er een onweersbui los. Ik besloot mijn shirt en broekje uit te trekken en liep naakt verder door de regen. Na alle hitte van de afgelopen weken een welkome verfrissing. Bij de auto aangekomen zag ik het parkeerterrein er verlaten bij liggen. Iedereen was vertrokken. Op het moment dat ik op mijn auto toeliep arriveerde er echter een auto. Snel trok ik mij terug tussen de bomen. Er stapte een kerel uit die doelbewust mijn kant op kwam. Ik liep langzaam een paadje op dat doodliep tegen een boom. Ik kon niet verder en hoorde achter mij de kerel naderen. Hij had mijn naakte lijf gezien en had duidelijk zin in een geil samenzijn. Hij kwam tegen me aan staan, zijn ene hand greep mijn stijve pik, de andere hand kneedde zacht mijn billen.

“Wat een heerlijk lijf heb jij” fluisterde hij in mijn oor.

“En wat een fantastische pik!”

Hij bukte zich en zijn mond schoof over mijn paal. Zachtjes begon hij mij te pijpen terwijl hij tegelijkertijd mijn kontje vingerde.

“Hmm wat lekker! Kom hier met dat kontje! Ik wil je neuken!”

Gewillig draaide ik me om en bood mijn kontje aan. Hij drukte zijn pik tussen mijn billen en drong in me. Al gauw werd ik goed geneukt. Hij deed het afwisselend, een serie ondiepe stoten werd gevolgd door een diepe penetratie. Lange tijd ging dat genietend door. Uiteindelijk begonnen zijn stoten sneller en onregelmatiger te worden. Soppend in mijn kontje werkte hij zich naar een hoogtepunt toe.

“Oef... jaa... oh..oh..oh... ik ga komen... oh... ooooh jaaah!”

Vol genot ontving ik zijn zaad in mijn kontje. Geruime tijd bleef hij tegen mij aanhangen voor hij zich terugtrok. Met een waarderende tik op mijn billen vertrok hij. Sufgeneukt bleef ik nog even steun zoeken tegen de boom voor ik met een zeer tevreden gevoel weer huiswaarts ging.

3655 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.