Broekje

Ik zat naakt op de bank. Hij haalde koffie. Ik voelde mij ongemakkelijk zo op een handdoek. Hij floot een vrolijke melodie.

Toen hij terug kwam lopen met twee kopjes koffie op het dienblad zag ik die twinkeling in zijn ogen. Eerst plaatste hij de koffie op tafel. Daarna kleedde hij zich helemaal uit.
Ik heb altijd al een onderdanig hoerig joch willen hebben. Hij zat naast me. Zijn been tegen mij aan. Zijn stem te dichtbij. Ik pakte mijn koffie. Hij kustte mijn schouder.
Natuurlijk zag ik zijn erectie wel. Ik slurpte. Hij masseerde. Zijn pik werd nog harder. Hij vertelde hoe hij aan mij dacht. Hij zou mij neuken. Mijn koffie was op.
Ik wilde weg en ook niet. Dus aarzelde ik. Alsof je op niemandsland staat en niet meer weet of links of rechts jouw kant is. Zijn hand ging door mijn haren.
Automatisch draaide ik mijn hoofd en hij kustte mij. Zijn hand pakte mijn tepel stevig beet en ik duwde mijn tong tegen zijn lippen.
Zijn tong duwde de mijne terug. Hij kwam dieper in mij. Neukte tussen mijn lippen door terwijl hij mijn ballen in zijn hand hield. Ik vond het fijn.

Hij had mij stevig vast. Ik daalde iets. Hij leunde over mij heen. Zijn pik stootte tegen mijn been. "Ik vind je lief" zei ik wat onhandig. Hij noemde mij "hoerrr".
Hij draaide mij rond. Op handen en knieën  op de bank. Zijn pik daar achter mij. Ik haalde heel diep adem. Hij omarmde mijn bovenlijf. Boog zich voorover.
Ik voelde zijn buik tegen mijn rug. Een kus op mijn schouder. Zijn stem dicht bij mijn oor. Alles waar ik van droomde zou volgens hem gebeuren.
Toen voelde ik zijn kop tegen mijn anus. De druk van hem was constant. Eerst wilde ik openen. Daarna ontspannen. Toen wist ik het niet meer.
Tegen zijn druk in ontspande ik. Langzaam gleed hij in mij. Een beetje glijmiddel deed hij erbij. Gewoon rustig door duwend voelde ik zijn pik in mij komen.
Ik heb nooit de wens gehad een meisje te zijn. Maar nu voelde ik mij toch wel super vrouwelijk en volledig zijn ondergeschikte. Als iemand onderdanigheid wil ervaren: laat je neuken door een man.
Mijn kracht verdween. Mijn armen werden zwak. Weer nam hij mij stevig in die omhelzing. Hij tilde mij iets op en duwde door. Zijn ballen tegen mijn kont.
Ik wilde. Ik moest. Ik wilde praten. Vertellen dat dit mijn droom was. Het had geen zin. Geen enkele zin. Deze handen. Dit lijf. Zo groot en sterk. En ik geen tegenzin.

Toen pakte hij mijn heupen. Vast. Vel. Huid. Een plek voor handen. Eerst langzaam. Daarna steeds sneller. Langzaam uit. Hard stotend in. Tot hij klaar kwam.
Het is een vreemd gevoel als zaad uit je loopt. Ik begreep de handdoek. Die mocht op de grond. Ik ook. Hij vertelde dat hij mij net had verkracht. Een vorm van opeisen. Ik was nu van hem.
Het maakte mij niet uit. Ik wilde gehoord worden in mijn gevoel. Dus legde ik mijn hoofd tegen zijn been. Hij streelde mij en spreidde daarna zijn benen wijd uit elkaar.
Ik zoog zijn ballen. Mooie grote volle ballen in een ruime loshangende zak. Ik had nog nooit een man. Nooit had een man mij! Nu voelde ik liefde. Zijn handen pakten mijn hoofd en ik schoof over zijn pik.
Toen ik voorvocht proefde wil ik weg. Los. Er vanaf. Rust! Hij hield mij daar. Duwde mij er dieper overheen. Het voelde als chantage, dwang. Weer kwam hij klaar.
Met tranen in mijn ogen keek ik hem aan. Hij wreef ze weg. "Je wilde een slaaf zijn. Onderdanig zijn aan een man. Dat ben je nu en dat is moeilijk."
We wisten allebei dat dit goed voor mij was. De nieuwe ervaringen vond ik tegelijk verwarrend. Ik stond op en haalde koffie voor hem.
Ik bleef naast de bank staan. Hij wreef over mijn kont. Al snel dwaalde zijn vingers over mijn billen. Verkende de toppen van zijn vingers mijn rand.
Hij mag er overheen. Ik voel geen grenzen bij hem. Dus knielde ik en opende mij. Trok mijn billen van elkaar en liet hem zien waar hij.

Deze dag niet. Ik was diep genoeg gegaan voor hem. Toen liet hij de foto's zien die hij van mij gemaakt heeft. Ik had het niet eens door. Hij lachte.
"Morgen weer? Vroeg hij. Ik knikte. Drukte een zoen op zijn lippen en dat werd een vurige tongzoen. Toen ik mij aankleedde keek hij.
Ik vond het niet intimiderend of juist wel. Ik weet het niet. Ben ik dan zo veel slaaf en ervaar ik dit heel anders dan anderen? Ik wilde het hem vragen.
Hij zwaaide en ik reed weg. Ik miste hem nu al. Het enige waar ik naar verlangde was hem in mij. Groot en sterk. Vol kracht nemend wat hem toekomt. Ik ben blij met hem.

5135 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.