Zondag middag bezoekje aan de sauna.

Geplaatst door: daddybear op 04-11-19

Afgelopen zondag middag had ik niet zo veel te doen en heb een bezoekje aan de sauna in Beuningen gebracht. Ik was al een beetje opgewonden toen ik er naartoe ging en hoopte dat er iets zou gaan gebeuren. Die hoop is ook werkelijkheid geworden.

Ik zat eerst een tijdje in de stoomcabine lekker te zweten, maar daar gebeurde niet zo veel. Mannen kwamen en gingen zonder dat er gesproken werd. Na een tijdje werd het mij te heet in de cabine en ben ik naar de douches gelopen om mijzelf af te spoelen. Ook daar gebeurde niet veel. Na het douchen ben ik naar het bubbelbad gegaan om daar lekker te relaxen. Toen ik in het bad ging was ik de enige in het bad. Na een poosje in het bad gezeten te hebben kwam er nog iemand in het bad zitten. Later aan de bar vertelde hij me dat hij uit Eindhoven kwam en in de beveiliging werkt. In het bad zocht hij contact met me en ik stemde daar mee in. Zo zaten we niet veel later lekker te tongen, waar ik overigens dol op ben, ik kan dit uren vol houden. Enige tijd later kwamen er nog een paar mannen bij zitten en voelde ik een hand naar mijn kruis en billen gaan. Eerst was ik er nog niet zo zeker van of ik dit wel wilde, maar dacht toen, laat maar gebeuren ook, dan weet ik of ik dit fijn vind of niet. Dus zat ik nog steeds lekker te tongen, terwijl ik gelijkertijd werd afgetrokken en in mijn kont werd gevingerd en er ook nog iemand met mijn tepels begon te spelen. Ik werd hier super geil van. Helemaal toen de geen die mij aan het aftrekken was mij deels uit het water tilde zodat hij mij kon pijpen. Ik raakte onderhand in de zevende hemel en was de controle over mijn lichaam helemaal kwijt. Plotseling vanuit het niets voelde ik een orgasme opkomen die ik totaal niet verwacht had en voor ik kon waarschuwen spoot in in de mond van de pijper die het ook niet had zien aankomen, want die ging hoestend en proestend naar achteren. Voor mijn gevoel kwam er geen eind aan mijn orgasme zo heftig was het. Na nog een tijdje om de beurt met de verschillende mannen te hebben getongd en geknuffeld besloten ik en de persoon uit Eindhoven om een privé hokje met matras op te zoeken, maar ik wilde eerst iets drinken aan de bar. Ik moest nodig mijn suikerspiegel aan vullen, want ik voelde me nogal slapjes in de knieën worden. Aan de bar raakten we aan de praat en vroegen wat voor werk we deden en wat voor hobby's we hebben en vertelden we elkaar waar we vandaan kwamen. Jammer genoeg vergeten om een telefoon nummer te vragen, ik wil best nog vaker contact met hem hebben.

Vervolgens zijn we dus naar een privé kamertje gegaan en hebben daar nog heerlijk liggen zoenen.  Bij de bar hadden we nog een condoom en glijmiddel mee genomen, want ik wilde graag een keer geneukt worden. Ik was nog steeds maagd namelijk. Zo kwam het dus dat we na het tongen over gingen naar de sex. Eerst heb ik hem lekker gepijpt tot hij hard was en daarna hebben we heerlijke sex gehad. Na de sex hebben we nog een tijdje in elkaars armen liggen bijkomen en hebben we nog een tijdje liggen zoenen. Van mij had dit eeuwig mogen duren. wat een geweldige ervaring was dit.

Zoals ik eerder al schreef ben ik vergeten om een telefoon nummer te vragen dus als je dit waargebeurde verhaal leest en je herkent jezelf hierin neem dan aub contact met me op.

4410 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.