Mijn meester had me de opdracht gegeven

Mijn meester had me de opdracht gegeven:
“Als je binnen 2 weken geen goede, betere, jongere, slaaf bij mij introduceert pleur ik je in de kliko, op je kop met je benen er uit te kijk voor buren en passanten.
Of ik hang je aan je ballen op. Of beide en nog andere leuke, vernederende en pijnlijke kwellingen.”
 
Ik heb mijn best gedaan om mijn meester geschikte slaven te bezorgen, maar helaas mijn meester was niet volledig tevreden. Dus nu staat me de toegezegde straf te wachten.
Ik denk er vaak aan hoe dat zal gaan. Ergens verlang ik er naar, maar vind het ook spannend. Ik fantaseer er vaak over dat de meester me oproept om de beloofde straf, te ondergaan.
 
Ik meld me zoals afgesproken in oude kleren die vies /kapot mogen. Binnen moet ik mijn schoenen en sokken uit doen en een blinddoek omdoen.
Ik hoor dat mijn meester een aantal meesters/slaven om te helpen heeft uitgenodigd. Daar had ik niet op gerekend. Maakt het extra spannend, maakt me een beetje nerveus.
Ik word beet gepakt en naar een andere ruimte geleid. Ik sta te kijk, moet armen en benen spreiden.
Ronddraaien en mijn enkels vat pakken. De mannen maken allemaal keurende opmerkingen over me.
Dan wordt ik onder mijn armen beet gepakt en opgetild mijn jeans gaan uit, krijg pols en enkelboeien, halsband, spreidstang aan, ondertussen word ik overal betasten en flink geknepen billen, kruis, tepels.
 
Ik word aan mijn slip opgetild strak tussen mijn billen, mijn zak puilt uit, mijn voeten komen los, dan plotseling scheurt mijn slip. Enthousiast worden de resten van mijn lijf getrokken. Ook mijn T-shirt gaat eraan. Zo nu kan ik beter bij je tepels, er wordt hard en pijnlijk aan gedraaid.
Mijn zak wordt voorzien van zware cockringen.
Er word een koord aan gemaakt naar achter getrokken en strak gespannen aan mijn halsband vast gezet. Venijnige tepelklemmen op min tits.
Bukken! Dat gaat pijnlijk en niet vlug genoeg, ik krijg klappen. Ja, verwarm ze maar lekker tot ze rood zijn! Met de hand, met de plak en veter zweep over mijn hele rug.
Staan!! Handen omhoog!!! , ze worden vastgezet. Ik voel veel handen aan mijn lijf tepels, zak, lul en kut. Ik moet kronkelen van pijn en genot. Er glijd een vinger naar binnen. “zijn kutje is nog erg strak, moet nodig opgerekt worden! Ja, doe deze opblaasplug, is goed voor hem! Meester alstublieft niet te dik. “Brutale slaaf dat bepaal ik wel! OH zoveel handen knijpen trekken doen van alles aan mijn lijf. Ik sta te kreunen en te kronkelen van genot en van pijn. Mijn handen worden losgemaakt, ik word voorover over een kruk vastgezet.
 
OK “als beloning voor jullie hulp mogen jullie je laten pijpen en mag je hem (safe) neuken, maar niemand komt klaar denk erom. Ik merk dat er regelmatig geflitst wordt.
Ik sta voorover gebonden, geblinddoekt en met spreidstang klaar voor gebruik.
Er komt iemand voor me staan Bek open!!!! ik krijg een dikke paal in mijn mond, pijpen slaaf!!!!. Met een hand wordt mijn kutje ingesmeerd met glijmiddel, er gaan vingers naar binnen, o wat geil, meer vingers doet wel wat pijn maar ik kan genieten. Dan voel ik de eerste paal tegen mijn kutje drukken langzaam glijdt die naar binnen, hij is gelukkig niet zo heel erg dik. In, uit steeds sneller ik wordt stevig geneukt. En dan de volgende paal in mijn bek en in mijn kutje, ik raak de tel kwijt. Zo NU is het wel genoeg vindt mijn meester.
 
“We zijn allemaal wel genoeg in de stemming om deze sletslaaf zijn straf te laten ondergaan.
Maak hem klaar voor zijn straf!
Over mijn Kap krijg ik een papieren zak die wordt vastgezet aan mijn halsband, daar wordt ook een ketting aan vast gemaakt, tepelklemmen worden gecontroleerd, spreidstang opnieuw vastgemaakt, touw om mijn zak met de zware ringen en ik krijg weer een opblaasplug in mijn kutje, die wordt groter dan eerst opgeblazen ik wordt nog verder opgerekt.
Zo!! Leidt de sletslaaf naar de strafplaats, ik moet af en toe stilstaan, en zie flitsen. Stilstaan!! Die billen zijn wel erg bleek !! geef ze wat meer kleur!!!!
Dan voel ik dat ik door een aantal mannen wordt opgetild, ik hoor de kliko rammelen. Ooh, nu gaat het gebeuren. Doe je handen omhoog!!! Ik wordt op mijn handen de kliko in geschoven en dan wordt die recht gezet daar sta ik dan. Te kijk voor de hele club!!
Na een tijdje word ik eruit gehaald en moet ik me aftrekken voor de groep.
 
Misschien wordt deze droom ooit werkelijkheid

3782 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.