Fitness extra

Mijn broeken en blouses zitten te strak, dus ik moet er nodig wat aan gaan doen en zo stapte ik dus op die avond de fitnessschool binnen om te beginnen met afvallen. Het was rustig, behalve bij de receptie was er enkel een oudere man, rond de 70 schat ik aan het oefenen. De receptioniste zei ga je gang, behalve Kees hebben we toch geen klanten, hij zal je wel een beetje wegwijs maken. Dus ging ik me maar omkleden en liep naar de toestellen. Jaren geleden had ik ook wel eens gefitnest dus ik wist wel een beetje hoe het werkte. De oudere man keek naar me en vroeg of ik hulp nodig had bij de toestellen. Ik knikte en zei als ik het niet weet roep ik ff. Ok zei hij, ik heet Kees, ik heet Jo antwoordde ik. Hij bekeek me van kop tot teen en zei, je hebt wel wat oefening nodig omdat buikje weg te werken, ik zelf vind dat wel mooi een buikje maar ieder voor zich hoor. Daarna ging ik aan het oefenen en eigenlijk ging het allemaal beter dan ik had verwacht. Na een uurtje was ik moe en ging me douchen. Ook Kees ging zich douchen en ik voelde dat ie me weer van kop tot teen bekeek, maar zei niets en ging me afdrogen en aankleden. Daarna liep ik bij d ereceptie/bar en wou nog iets drinken maar die was helaas gesloten. Kees was inmiddels ook klaar met douchen en zei tegen me, dat duurt nog wel ff, die zijn e aan het verbouwen. Samen liepen we naar buiten en ik zei tegen Kees, jammer dat je hier nu geen biertje kunt drinken, dat heb ik wel verdiend nu.

O zei Kees, dan loop maar met mij mee, ik woon hier om de hoek dan krijg je van mij een biertje. OK zei ik was eigenlijk maar een grapje. Samen liepen we naar Kees zijn huis en Kees zei ga lekker op de bank zitten dan haal ik een biertje. Ik keek een beetje rond terwijl Kees in de keuken was en ging op de bank zitten terwijl Kees terug kwam met 2 pilsjes. Maak het je gemakkelijk zei hij en kwam naast me zitten. Rook je vroeg ie ? Vroeger wel, maar een jaar of 10 geleden gestopt, maar mis het nog wel. Vind je erg als ik een jointje opsteek vroeg ie toen.Lekker zei ik, dat is voor mij al ruim 30 jaar geleden dat ik een jointje heb gerookt. Wil j e ook eentje vroeg Kees en gretig antwoordde ik, ja graag, wil dat gevoel nog wel eens terug hebben van 30 jaar geleden. Even later zaten we lekker op de bank te blowen en ik voelde me 30 jaar jonger en Kees werd vrolijk en kwam helemaal los. Lekker zei ik tegen hem, dat gevoel heb ik lang niet meer gehad. Lekker zei Kees, weet je wat lekker is en ik zei nee vertel eens en Kees sloeg een arm om me heen en zoende me vol op de mond. Geil als ik was zoende ik hem terug en lagen we wel een minuut of wat te tongen. ZO zei Kees vond je dat lekker. Ik knikte ja en zei dit is mijn eerste keer dat ik een man zoen. WAT zei Kees vragend, nog nooit met een man gevreen, dan zal ik je nog meer lekkere dingen leren als je wil. Graag zei ik, geil als nooit te voren. Kees pakte nog een jointje en vroeg wil je ook nog. Nou ik zeg geen nee. Nadat het jointje op was en we wat hadden gebabbeld nam Kees me bij de hand en zei Kom schatje, dan zal ik jou eens leren wat lekker is en hij nam me mee naar zijn slaapkamer. Hij dimde het licht en trok mijn tshirt over mijn hoofd en zei precies waar ik van houd, een lichaam als een beertje. Vragend keek ik hem aan, maar hij zei lachend dat komt goed schatje.

Doe je je broek ook uit vroeg en trok zelf alles uit en ging op bed zitten en klopte naast hem als teken dat ik naast hem moest gaan zitten. Mijn slip hield ik aan en Kees zei verder niets en begon me weer lekker te zoenen en we vielen al zoenend achterover op het bed en Kees voelde mijn hele lijf en masseerde zachtjes mijn billen. Mijn pik was al langzaam aan het groeien en toen zijn zachte hand in mijn slip gleed wou ik niet eens meer protesteren en genot van zijn zachte hand die geil speelde met mijn ballen en stijve pik. Voorzichtig voelde ik zijn pik die ook al behoorlijk stijf was en zijn ballen die heerlijk zacht aanvoelde. Kees deed mijn slip helemaal naar beneden en begon aan mijn tepels te likken, die ook keihard werden. Langzaam zakte hij af en nam mijn pik even in de mond en likte mijn ballen. Jonge wat was ik geil en vergat iedere schroom die ik had en dook op zijn pik en begon te pijpen. Voor het eerst een pik in mijn mond. Lekker, maar Kees trok terug en zei rustig aan jongen, niet te snel ons zaad verschieten. Hij draaide me op mijn buik en begon zachtjes mijn benen te masseren, maar kwam al snel bij mijn billen en ging die lekker rustig maseren en trok ze een beetje van elkaar en zei, Lekker kutje heb je schatje dat gaan we eens lekker verwennen en met zijn tong begon ie mijn kutje te likken. Een gevoel dat ik nooit eerder heb gehad overviel me en ik werd bijna gek toen ie zijn tong zachtjes naar binnen drukte. Daarna stopte hij en begon weer met zijn geile massage van mijn billen. Deze keer kwamen zijn vingers steeds vaker bij mijn natte kutje en met wat massageolie duwde hij zachthes een vingee naar binnen en bleef met zijn andere hand mijn billen masseren. Na enige tijd voelde ik een tweede vinger erbij glijden en niet lang daarna een derde.

Alles heel rustig en nu begon hij mijn pik te bewerken, die van spanning slap was geworden maar in zijn hand weer langzaam groeide. Ok schatje hoorde ik hem zeggen, je bent ee klaar voor en hij haalde zijn vingers uit mijn kuthe en liet mijn pik los. Opeens voelde ik iets tegen mijn kutje dat langzaam naar binnen gleed. Ik wor d geneukt dacht ik en voelde een beetje pijn, maar Keesdrukte langzaam door en zei goed zo schatje, hij zit er lekker in en begon me zachtjes te neuken. O wat een lekker gevoel, zeker toen ie mijn pik en ballen langzaam masseerde en aftrok. Schatje hoorde ik hem fluisteten, mijn geile beertje, ik spuit je vol en ik kreunde instemmend. Ik voelde zijn pik dikker worden en voelde dat ie mij volspoot met zijn geile zaad. Even bleef ie nog lekker in me en toen ie slapper werd gleed zijn pik uit mijn kutje. Teder draaide hij me opnmijn rug en ging mijn pik lekker pijpen. Ik voelde mijn pik groeien in zijn mond en zei zachtjes, pas op ik kom bijna, maar onverstoord ging Kees door en pijpte me naar een hoogtepunt. Mijn zaad spoot in zijn mond en ik kwam klaar als nooit tevoren. Kees bleef maar zuigen, tot de laatste druppel en vroeg toen lachend En was het lekker, hetgeen ik positief beaamde. Oke zei Kees, dan mag je vanaf nu mijn sletje zijn als je wil en zal ik je nog meer laten genieten. En hij zoende me weer vol op de mond en begon weer lekker met mijn pik te spelen. Dat kon ik natuurlijk niet onbeantwoord laten en greep zijn pik en begon er lekker me te spelen. Zachtjes duwde Kees mij nasr beneden en ik begreep de hint maar al te goed en zakte langzaam af naar zijn lekkere pik en begon hem lekker te zuigen. Opeens draaide Kees zich om en ging op zijn knieeen zitten met zijn billen naar achter.

Jou beurt zei hij, probeer maar eens of je mij kutje lekker vind. Zo geil als ik was trok ik zijn billen van elkaar en begon zijn kutje te likken. Hm, dat viel niet tegen en ik probeerde hem te neuken met mijn tong. Kees kreunde zachtjes en zei, Nu het echte werk, neuk me met je stijve pik en spuit me vol. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en plaatste mijn stijve pik tegen zijn kutje, dat ie inmiddels had voorzien van glijmiddel. Langzaam gleed mijn pik naar binnen en neukte ik zijn kutje zo diep als ik kon. Binnen no time spootik mijn zaad in zijn kutje en bleef uitgeput nog lekker in zijn kutje. Toen mijn pik verslapte gleed ie uit Kees z'n kutje en Kees ging wijdbeens zitten en ik begreep de hint meteen. Ik nam zijn slappe pik in mijn mond en begon zachtjes te zuigen en z'n pik was al snel wwer stijf. Kees kreunde zachtjes dus ik was blij dat ik goed pijpte. Opeens werd zijn pik dikker en spoot ie mijn mond vol. Uitgeput lagen we samen op het bed met ieder een pik in de hand, maar niet de eigen. Zachtjes spelend vielen we samen met een halfstijve pik en een voldaan gevoel in slaap.  


Reageren mag via pb. Xx 

4498 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.