Druilerige dag

Daar lig ik dan, naakt op bed. Voel me voldaan maar ook wat doorleefd. Mijn kont brandt en mijn lichaam voelt plakkerig, gezicht, borst, buik. Mijn lul ligt rustig tussen mijn benen, mijn ballen hangen eronder. Mijn handen hangen boven mij. Vast….. ik kan bewegen maar niet mijn handen zitten vast. Waarom… ik wil los….. wat een ellende….

 

Vlagen komen terug, drank en dat ene pilletje, wellicht toch een wat mindere combinatie. Ik probeer stukjes van de puzzel weer tot een film te maken en zo de afgelopen uren tot een herinnering terug te brengen.

 

Het regent buiten. Het is van dat troosteloze weer dat alleen in oktober in Nederland kan zijn. Druilerig weer, koud, mensen ongezellig en in zichzelf gekeerd. Ben sinds ik wakker geworden ben nog geen poging gedaan het een leuke dag te maken. Loop altijd naakt door mijn woning. Hoewel het niet kan, geloof ik niet dat de buren zich eraan storen, ofwel ze merken het niet op, ofwel ze denken dat ik zo’n lijpe ben, of……….. ze vinden het wel leuk. Dat laatste vind ik wel grappig, de overburen zijn een wat ouder stel. wellicht zien ze mij als een lekker snoepje. 

De ochtend glijdt voorbij. Koffie, broodje, radio aan en een paar tijdschriften verder vind ik het welletjes. 

 

Sta op, ga even uitgebreid voor het raam aan mijn lul trekken tot hij tot leven komt, blijf even staan en ga dan met de laptop op de bank zitten. Even kijken of er wellicht wat te doen valt vanmiddag. Start hem op, surf naar de site en type in:

 

….. Single biman, 48, normaal postuur, 2 meter lang, 95 kilo, bruin haar, baardje, getrimd, intiem geschoren, versa meer top zoekt leuke date met 1 of meerdere voor vandaag. Naakt, voelen, kijken, vrijen. Ik verplaats. Ik wil niet dat de overburen ook nog zien dat ik hier orgies organiseer, daarbij vind ik andere plekken veel spannender.

 

Beetje mijn standaard tekst, het brengt vaak niks, wat droog geilers, af en toe brengt het een leuke date waarmee we dan lekker gaan vrijen.

 

Het blijft rustig op de site. Ik check mijn mail, Grinder en merk dat ik baal dat het stil blijft. Ik kijk tussen mijn benen en zie dat mijn lul ook de rust gevonden heeft. Hij ligt er rustig bij lekker beschut in zijn huidje.

 

“Ping”… ik schrik op uit mijn gedachten en kijk. Ha, zie ik staan, wij zijn een stel en zoeken een leuke date voor nu. Heb je zin?

Lekker concreet denk ik en type wat terug. Het is een jonger samenwonend stel, niet eens zo ver van mij vandaan. Hoewel ik niet snel toehap, voel ik dat dit wel eens wat zou kunnen gaan worden. We besluiten nummers uit te wisselen en zo kon het zijn, dat in mijn hart een zonnetje gaat schijnen. Ik voer mijn vaste ritueel uit: Douchen, scheren en hoewel ik anaal nog geen ervaring heb, gaat ook hier het water even doorheen. Fris en fruitig stap ik in de auto. De app. geeft mij een adres aan die ik invoer en zo word ik naar mijn date geleid.

 

Hoeveel mannen heb ik nu gezien? Het stel in ieder geval, maar ook die behaarde dikkere man, een jonge vent en een hele oude man, maar dat was een wolf in schaapskleren. Vlagen van zijn actie komen voorbij.

Wacht…. ik zie borsten, borsten? Jezus er was een vrouw bij. Ja, er was een mooie vrouw bij…… die barstende koppijn. Je….s ik heb water nodig, maar ik zie niemand, ik hoor niks en mijn armen zitten vast twee ringen aan de muur.

 

Ik eindig in een woonwijk, redelijk grote woningen, losstaand en stop de auto voor het huis waar ik naartoe mag. Er staan een paar andere auto’s en parkeer de van mij ertussen. Stap uit, loop naar de deur en zie dat die al open staat. “Kom maar verder” hoor ik en ik loop door naar binnen.

 

“Kleed je even uit in de gang” hoor ik vanuit de woonkamer. Ik hoor meerdere stemmen en doe wat mij gevraagd wordt. Normaal ben ik wat actiever, maar nu laat ik alles over mij heen komen. Dit hoort een beetje alsof ik niet dominant hoef te zijn.

 

“Hallo?” roep ik, het gevoel in mijn handen begint te verdwijnen en zo langzamerhand zou ik wel willen opstaan. Even blijft het stil, dan ineens gaat de tv die tegenover het bed staat aan. Het beeld vult zich met meerdere naakte mensen op een groot bed. Een groot bed? Dat is dit bed, en ik zie tussen de vleesmassa’s mijzelf. Ik lig op bed, in dezelfde houding als nu, en zie ook dat meerdere handen met mijn lichaam bezig zijn.

 

Een beetje ongemakkelijk sta ik naakt in een vreemd huis. het is lekker warm en dat maakt dat ik me wel goed voel. Ik loop naar de woonkamer en ga naar binnen. Daar zitten een paar mannen en loopt een vrouw van de keuken naar de kamer heen en weer. Iedereen is naakt en op de tv is porno te zien. groep seks zie ik vanuit mijn ooghoek.

“Ha. Leuk dat je er bent” spreek je mij aan. Je staat op geeft mij een hand, maar die mis ik bijna, want ik kijk naar andere dingen. Wat een mooi lijf. “Bevalt het je?” lach je als je ziet dat mijn ogen lijken af te dwalen.

“Is dat hem” vraagt de vrouw die naar mij toekomt. Wat een mooi figuur, lijkt uit zo’n boekje weggelopen te zijn. lang blond haar, prompte borsten, intiem geschoren….. dit laat mij natuurlijk niet helemaal onaangeroerd….

 

Het is een raar gezicht jezelf te zien en te zien hoe er met je gespeeld wordt. Ik zie diverse pikken rond mijn mond, mijn kont wordt ook genomen en de vrouw lijkt zich over mij te ontfermen. Mijn handen zie ik over haar billen gaan. “Hallo?” probeer ik nog maar eens. Dan hoor ik een geluid en gaat de deur langzaam open.

 

ik maak een rondje door de kamer. Ik tel snel 5 mannen en de vrouw. ik krijg een biertje (iets te vroeg maar goed) en stel me voor. “Ga even in het midden staan en maak jezelf even goed hard”  word mij gevraagd en ik doe dat. Ik kijk even naar haar en dat is genoeg om lekker hard te worden. Langzaam trek ik mij een beetje af.

 

“wij hebben besloten dat wij allemaal van en met jou gaan genieten. Wij zochten een biman die opgewonden van haar wordt, maar tot onze beschikking staat. Wij beloven je geen grenzen over te gaan, maar wij gaan wel ver. Sta je daar voor open? Geen pijn, geen vieze dingen, gewoon lekkere seks, maar jij bent er voor ons. uiteraard kom je ook aan je gerief, met een man met haar, aan jou straks de keus. Je kunt je nu nog omdraaien en gaan, niet erg. Blijf je staan en knik je ja, dan beginnen wij met het spel”.

 

Ik moet dit even op mij in laten werken. Tijdens het contact waren er wel wat vragen, maar dit had ik nooit bedacht. Maar ik merk ook die lekkere kriebel in de buik en dat is meestal een prima maatstaf of ik iets wil of niet. Ik knik mijn hoofd en loop naar de vrije plaats op de bank en ga zitten.

 

De deur gaat verder open en dan zie ik haar gezicht weer. “Gaat het een beetje lekkertje?” vraagt ze. Ik knik van ja. “zou graag mijn handen weer willen voelen als het kan”, zeg ik. “zo meteen schatje, we willen eerst nog 1 dingetje uitproberen. je pakt een kastje en drukt op een knopje. Ineens voel ik iets in mijn kont, het lijkt groter te worden. Niet pijnlijk wel verrassend. “Wat doe je?” vraag ik haar. Ze komt naar mij toe en houd een doekje onder mijn neus. “Haal even goed adem door je neus”. Ik snuif en merk dat ik in een roes kom. Ik voel me loom worden, beelden vervagen maar ik blijf bij. “We gaan nog een klein experiment met je doen. Je voelt geen pijn, wel genot en je blijft bij kennis. Je kunt zien wat we gaan doen”.  Ik ben te loom om tegen te stribbelen. De druk in mijn kont neemt toe, het gaat wat trillen en ik merk dat mijn prostaat wordt aangeraakt. Mijn pik wordt stijf en ik zie dat er wat voorvocht uitkomt. 

 

Ik ga op de bank zitten en drink mijn glas leeg. Direct staat de vrouw op, loopt naar de keuken en pakt een nieuw biertje voor mij. Ik zie ook dat ze iets in het glas doet. “Wat doe je daarin?” vraag ik. “Dit helpt je wat te ontspannen. Je zult je er lekker door voelen”. “ik ben niet zo van poeders en drugs zeker niet als ik niet weet wat het is” probeer ik nog, maar  iets zegt me dat het niets zal uitmaken. “sorry schat, je hebt ingestemd en je zult moeten volgen nu. Je gaat dit echt opdrinken lieverd”. Ze komt naar mij toe, rijkt mij het glas en ziet toe hoe ik langzaam een teug neem.

 

“Zie je wel schatje, dat voelt fijn he?” als ze het voorvocht ziet komen. We gaan nu helemaal voor jou lieverd. ik zie dat de andere mannen binnenkomen, een paar in de boxer een enkele nog naakt met een flinke stijve. Ik voel dat ik bewust ben wat er gebeurt, maar merk dat ik nauwelijks gevoel heb over mijn spieren. ook praten gaat niet.

Ze loopt naar mij toe en pakt mijn pik. langzaam trekt ze mij af terwijl mijn kont blijft gloeien. De mannen komen naar mij toe. Ze lijken niet mee te doen maar slechts te kijken wat er gebeurt.

 

Het biertje lijkt geen effect te hebben, nog niet althans. Ik zie dat de mannen beginnen te vrijen. handen en monden gaan gewillig naar beneden. zacht gekreun hier en daar. De vrouw staat op een afstand en kijkt toe. het beeld van haar maakt mij geil, maar de gewillige piemels om mij heen ook. Ik voel mij loom worden. PATS, die komt binnen. Ineens gaat alles draaien, het begint denk ik nog en merk dat het net lijkt of ik buiten mijn lichaam treedt. Mijn handen gaan richting de pikken om mij heen, mijn mond vind een andere mond en het lijkt alsof ik geen grip meer heb op wat er gebeurt en wat ik doe. Ik wordt opgepakt en we gaan gezamenlijk naar boven. Daar gaan we een kamer in waar een grote matras ligt.

 

Terwijl haar mond over mijn eikel glijdt voel ik hoe de druk in mijn kont afneemt. Ik merk ook dat iemand iets uit mijn kont haalt. het gevoel is lekker, ik merk wel dat mijn kont uitgerekt is, het doet een beetje pijn. Haar tong glijdt langs mijn pik. Ik ben zo geil, zeker als ik denk hoe zij het is die zich over mijn pik ontfermt. Dan merk ik hoe iemand zich tussen mijn benen plaatst. Ik denk dat ik weet wat er gaat gebeuren en ja daar komen een paar vingers naar binnen.

 

ik wordt op bed gelegd en al snel zie ik dat een man mijn benen uit elkaar haalt. ik voel hoe hij met zijn mond richting mijn ballen gaat, en richting mijn kont. ik word gelikt!!!! wat een lekker gevoel. Ik zie andere mannen naast mij komen liggen, sommigen met elkaar spelend een andere gaat over mijn buik, mijn borst. dan wordt mijn hand richting een man geleid, richting zijn pik. en langzaam trek ik hem af. Een orgie denk ik wat een genot. ik ga op in wat er gebeurt, en merk dat ik nog steeds niet helemaal bewust ben wat er allemaal om mij heen gebeurt. Ik merk nog wel hoe alle mannen opgewonden zijn, flinke stijve piemels komen mijn kant op. De vrouw zie ik niet, of merk ik niet op. Ik wordt omgedraaid en kom op mijn buik te liggen. Mijn benen worden uit elkaar gehaald en ik voel hoe iemand wat kouds tussen mijn billen doet. dan voel ik hoe langzaam een man op mij klimt en probeert zijn pik bij mij binnen te krijgen. Ik moet wat bewegen en dan voel hoe hij bij mij naar binnen glijdt. bij mijn mond dient zich een andere man aan. Ik neem zijn pik in mijn mond en begin te pijpen. In hetzelfde ritme waarin de andere mij nu neukt. langzaam, lange halen, mmmmmmm.

dan wordt mijn hand naar een andere pik geleid. Oke, 1 in mijn kutje, de ander in mijn mond de derde in mijn hand…… wat een plezier. ik geniet.

 

De vingers gaan diep, en even later gaan ze eruit. Ik kan even rusten, dan voel ik iets groots tegen mijn kutje drukken. de druk wordt groter en dan verdwijnt iets groots bij mij naar binnen. Dieper en dieper, het doet een beetje pijn nu. ik wordt anaal geneukt maar haar mond blijft mij pijpen. de anderen kijken toe en 2 trekken elkaar af terwijl ze kijken.

De druk in mijn kont wordt erger, ik merk ook dat mijn prostaat dit lekker vindt en zonder dat ik het gevoel heb klaar te komen voel ik zaad naar buiten komen. Haar lippen sluiten zich hard om mijn pik en zo spuit ik mijn lading in haar mond.

 

van het ene op het andere moment stopt iedereen. de pik verdwijnt uit mijn mond en kont, de ander trekt zich uit mijn handen. weer wordt ik omgedraaid, lig op mijn rug. de vrouw die ik nog niet gezien had, komt op bed zitten. Ze kruipt naar mij toe en gaat op mij zitten, haar benen wijd en met haar kut precies op mijn lul. Ze rijdt langzaam over mijn lul. dan kruipt ze omhoog tot ze precies voor mijn mond komt te zitten. “Bef me” zegt ze, en ik laat mijn tong richting haar kutje gaan. Tegelijkertijd pakt ze mijn hand en doe die achter mij tegen de muur. Ik merk dat ik in een klem zit. Snel sluit ze die, pakt de ander en zet ook die aan de muur vast. Ik blijf likken en voel hoe ze nat wordt. Dan staat ze op. “Eerst ons plezier” zegt ze, jij komt misschien nog wel aan de beurt.

Daar lig ik dan, benen wijd, armen achter mij tegen de muur.

 

Daar lig ik dan, haar mond vol, ze gaat van mij af, trekt ook het ding uit mijn billen, een ander maakt mijn handen los. Even bijkomen denk ik en langzaam komt ook mijn gevoel weer terug. iedereen komt om mij heen staan. “Wij zijn klaar. Jij bent klaar”. ze helpen mij overeind en laten mij een grote dildo zien. Die zat net in jou en lieten jou lekker klaarkomen, toch?

 

Een man kruipt tussen mijn benen en drukt zonder respect zijn harde pik in mij een tweede gaat weer over mijn mond zitten en drukt zijn  pik in mij, beiden beginnen mij hard te neuken. De gevoelloosheid komt nu van pas. Ik merk dat er ruw geneukt wordt, maar de pijn is er niet. ik merk ook dat de man snel lijkt te komen, hij trekt zich uit mijn kont, geeft een harde ruk aan zijn pik en spuit zaad over mijn buik. Hij draait zich van mij af en gaat weg. Dan voel ik, terwijl ik nog steeds in mijn mond geneukt wordt, hoe een tweede zich bij mijn kont plaatst. Maar in plaats van een pik die ik verwacht, voel ik twee vingers naar binnen glijden. Of het door het zaad komt of niet, het gaat makkelijk. Maar dan merk ik hoe hij een derde erbij doet en voor ik het weet voel ik hoe hij probeert zijn hand bij mij naar binnen te brengen. WACHT EVEN, dat is niet de bedoeling en nu begrijp ik waarom mijn handen vastzitten. Mijn benen lijken gevoelloos want die reageren niet op mijn poging ze te sluiten. Langzaam gaat de hand verder en ik voel gewoon hoe hij mij fist. een redelijk eind gaat hij naar binnen en maakt dan pompende bewegingen. terwijl de hand zich een weg naar binnen zoekt trekt de man die ik nog pijp zich terug en spuit zijn zaad over mijn gezicht en borst. de fister blijft doorgaan en tegelijkertijd trekt hij mij af. ik voel hoe hij mij inwendig masseert en uitwendig probeert de boel eruit te halen. Voor mijn gevoel duurt het maar seconden, maar dan voel ik hoe ik klaarkom en zie een redelijke lange straal zich over mijn buik verplaatsen. de fister lijkt zijn doel te hebben gehad en trekt zich terug. Ontspannen is er niet bij en ik zie hoe de man met een flinke pik zijn weg naar binnen zoekt. Of hij het lekker vindt als het opgerekt is weet ik niet, maar ik merk dat hij ervan geniet. Zijn ritme is hard snel en ruw en niet veel later voel ik hoe zijn zaad kennelijk mijn darmen instroomt.

 

Kennelijk zijn ze allemaal aan hun trekken gekomen, ze gaan van mij af, een maakt een paar foto’s en dan zie ik dat de vrouw nog steeds in de kamer is, maar met een camera een en ander gefilmd heeft.

 

Ik merk dat ik loom uitgeleefd, leeg en moe ben. Ik val langzaam weg in een gedachteloze slaap……

 

“we hebben het allemaal gefilmd”, zegt ze, “we zetten het op de site, dan kun je thuis nog eens zien wat we gedaan hebben. Mocht je ervoor openstaan, kom dan nog eens terug” …… ik kom langzaam weer op aarde. Sta op, volg de vrouw naar de badkamer waar ik een douche neem. Kleed me weer aan, schud handen en verlaat het pand op weg naar huis. Het regent nog steeds. Het druilerige doet me echter niks meer, ik ben een slaaf…….

3844 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.