Sauna

Hoewel ik een vrouw heb merk ik de aantrekking tot mannen. Lekker vrijen, mooie pikken zien, opgewonden worden van mannen die mij lekker vinden. Maar het daten is lastig, de een kan niet, de ander laat niks van zich horen, weer een ander is niet mijn type, maar toch zin in seks.

 

Ik had al wel wat gehoord over de homo sauna’s. En zo kon het zijn dat ik naar de sauna ging voor een nudisten avond, want naakt zijn vind ik wel het fijnst.

Ik parkeerde mijn auto, liep naar de deur en ging binnen. aan de bar betaald en het te kleine gastendoekje mee. Snel omgekleed, douchen en naar binnen. 

Niet zo druk, dus via de whirlpool naar de diverse sauna’s. Het eerste anderhalve uur is dat ook lekker ontspannend en toch ook wel de bedoeling van een sauna, toch? En vaak word ik dan ook lekker stijf, en dan is het geil om over de gangen te lopen met een half harde

 

het was er niet druk en ik merkte ook dat de eersten naar boven gingen. Had daar zelf nog geen directe zin in, dus ben ik de bioskamer in gegaan, dat is met het grote matras. Ben daar lekker gaan liggen en begonnen mijzelf lekker af te trekken. Ik zag anderen binnenkomen een enkele kwam erbij liggen, deed mee of keek. Zo ook die man die daarbij zijn kontje mijn kant op bewoog. Hoewel ik geen zin in hem had, was ik geil genoeg voor actie, dus naar boven. het was er redelijk druk, een paartje lag op de grote matras, anderen keken toe hoe 2 mannen met elkaar bezig waren. Zo zag ik in de ooghoeken hoe een knappe man mijn kant opkeek. dan begint het spel en na enig heen en weer lopen ging ik een hokje binnen. Deur ging dicht en zo gingen we snel over tot actie. Hand en mond om de beurt en uiteindelijk ging hij doggy staan en bood zich zijn lekkere kontje aan mij aan. Condoom omgedaan en veel druk was niet nodig, zo kon ik hem lekker neuken. Na een paar minuten draaide hij zich om, spreidde zijn benen en liet mij toe. Dat vind ik toch het lekkerst, en veel was niet nodig om mijn lading in zijn kutje te laten komen. Vrijwel tegelijkertijd trok hij zich klaar en spoot zijn eigen zaad over zijn buik…… Ik rolde af, we lagen wat na te hijgen en gingen toen onze eigen kant op. Ik naar de douche……..   ik sta open voor contacten in sauna en bios.   stuur maar bericht……. 

5522 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.