In de auto!

Ik ben de hele dag al geil en loop elke keer met een stijve, op de terugweg van mijn werk begin in zachtjes mijn eikel te strelen waardoor mijn pik nog harder word! Eenmaal thuis aangekomen ga ik eten, dan pak ik de auto en ga een stukje rijden met mijn stijve pik, mijn gaatje wordt vochtig en bedenk me ( daar moet wat in, die heeft er ook al zin in ) 


Ik kijk naar de versnellingspook en zal die er ook in passen vraag ik me af, dan rij ik een donker verlaten weggetje op en parkeer de auto!

Doe de verwarming aan op standje hoog trek mijn jas uit en begin rustig aan mijn pik te trekken, vervolgens doe ik mijn broek en boxer uit, nu half naakt in de auto met een stijve pik en zo geil als wat!

Pak een condoom uit mijn portomonee ( altijd mee voor de zekerheid ) en schuif die over de versnellingspook dan gaan de stoelen achteruit en ga met mijn rug naar de vooruit zitten met de knieën op beide stoelen dan gaat er een beetje glijmiddel op mijn gaatje en ga voorzichtig achteruit totdat de pook mijn gaatje raakt en ga er op zitten, ik voel het rustig naar binnen komen maar doet pijn dus herhaal het 3 keer dan verdwijnt het diep in me en ga de pook berijden terwijl in hevig aan mijn pik trek! Na 5 min kom ik al klaar en spuit Mijn hele doek vol, voorzichtig kom ik van de pook af en vervolg mijn reis naar huis 

3594 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.