Van ikea naar een trio MMV

Hoewel ik een best mooi ingerichte woning heb en alles er eigenlijk wel zit, vind ik het leuk om af en toe naar de Ikea te gaan. gewoon lekker slenteren en kijken naar datgene wat je niet nodig hebt……..

 

En vandaag is het weer eens zover. Ik stap in de auto en ga naar de winkel. Maar vlak voordat ik de garage inrijdt bedenk ik me. Heb eigenlijk geen zin, geen zin in de drukte, ik merk dat ik onrustig wordt van het idee dat ik straks die massa zie. Ik draai linksaf en ga de andere kant op, weg van het industrieterrein. Ik ga de ruimte zoeken, naar het bos. En terwijl ik op weg ben zie ik hem staan. Hij loopt op de stoep en ik ken hem van een eerdere date. Dat was een indrukwekkende, vandaar dat ik hem van achter herken. Ik toeter, zwaai en zet de auto langs de kant. “Ha, wat doe jij hier”, vraag ik. “He lekkertje wat leuk dat ik je zie. Ik was even bij de Ikea, maar kon daar niks vinden, ben nu op weg naar de bushalte. Maar nu ik jou zie, kun jij mij wellicht een eindje op weg helpen”. En zonder blozen opent hij het portier en stapt in. Ik geef hem een aai, lach hem toe en rijd weg. “Ik was op weg naar de Ikea, maar heb geen zin. Ga naar het bos. Heb je zin om mee te gaan?” Je geeft aan dat wel te willen en zo kan het zijn dat de dag een andere invulling lijkt te krijgen.

 

Niet veel later draai ik een verlaten parkeerplaats op dat toegang biedt aan een uitgebreide hei en bosgebied. Dat de plaats leeg is weet ik, het is een klein plek niet ver van de grotere parkeerplek waar iedereen normaal naartoe gaat.

 

Ik parkeer de auto langs een rand, stop en we stappen uit. Ik loop zijn kant op en geef hem een knuffel. Onze lippen raken elkaar en onze handen gaan over de broek, de billen en de voorzijde.

 

Het is lekker weer, waterig zonnetje, maar wel lekker warm. We lopen stevig door en praten over van alles. Op een gegeven moment komen we bij een klein vennetje met een klein zandstrandje erbij. “Denk jij wat ik denk?” vraag ik en kijk een beetje rond. “Dat hangt ervan af” zeg je, “ maar ik krijg zin om me uit te kleden”. Dat was dus ook mijn gedachte zeg ik hem en voeg woord bij daad. Ik kleed me uit en voor ik het weet sta ik naakt. Hij doet er iets langer over maar dat biedt mij de tijd even lekker naar hem te kijken.

 

Niet veel later staan we beiden naakt. Dat we niet alleen naakt zijn, blijkt al snel, geilheid neemt de overhand en allebei staan we goed stijf te zoenen. We gaan op het zand liggen en ik laat mijn hand over zijn borst gaan. Zijn tepels zijn groot en ik weet gevoelig. mijn mond zoekt de zijne en terwijl we zoenen ga ik met mijn hand over zijn buik naar beneden, ik streel zijn lies zijn balzak en ga langzaam omhoog en mijn hand voelt een harde lekker dikke pik. als ik zijn eikel bereik ga ik met kleine bewegingen op en neer, zijn tong gaat onrustig door mijn mond en zijn ademt versnelt. Ik weet wat dat betekent, je vindt het lekker, je bent geil, en als ik niet stop, kom je zo klaar.

Ik stop even en zoek met mijn hand je billen. mijn vinger gaat door je bilspleet op zoek naar je lekkere sterretje.

Jij ondergaat dan niet zomaar. je handen gaan over mijn rug en af en toe krab je even om aan te geven hoe lekker je mijn aftrekbeurt vindt.

Hoewel ik dit lekker vindt, mag er ook iets met mijn pik gedaan worden. Maar daar ben jij nog niet aan toe. Je draait mij op mijn rug en gaat op mijn kruis zitten. Je kont op mijn pik en zachtjes rijd je me.

dan buk je voorover, schuift iets naar boven en houd je pik boven mijn gezicht. ik weet wat dat betekent en langzaam open ik mijn mond en laat je bij me naar binnen gaan. mijn mond sluit, mijn lippen omarmen je eikel en mijn tong gaat langzaam over en om je pik. je maakt langzame neukbewegingen en mijn lippen, nat en gewillig gaan langs je schacht op en neer.

 

Mijn handen gaan over je borst en onze vrijpartij maakt dat wij vergeten om rond te kijken. En op het moment dat ik daar aan denk, hoor ik een klein hondje keffen. Ik kijk op en zie een vrouw die staat te kijken. Ik lach maar een beetje en ga naast hem zitten. “er loopt iemand”  fluister ik, en we gaan zitten om onszelf een beetje te bedekken.

De vrouw lacht, roept haar hondje en loopt verder. “Stoor je niet aan mij”, zegt ze, “ik geniet van mensen die het leuk hebben met elkaar en ik zou willen dat mijn man zo teder met mij seks zou hebben zoals jullie dat doen. En by the way, jullie zien er heel goed uit”. En terwijl ik dit op mij in laat werken zie ik hoe ze nog eenmaal vluchtig omkijkt en daarna doorloopt.

Het brengt ons verder niet van ons stuk, ik draai me op mijn buik, spreid mijn benen jij gaat op mij liggen. Langzaam laat ik jou bij mij je naar binnen gaan. Droog en met een beetje zand, maar ik laat me er niet van weerhouden ik merk dat je de druk begint op te voeren. en niet veel later voel ik hoe mijn spier zich om jouw pik sluit en je binnen bent. Je voert de snelheid langzaam op. Met lange slagen neuk je me. Ik voel hoe jouw pik begint zich spannen. Niet veel later is het mij teveel en kom je in mij klaar. Een paar goede stralen zaad zoeken een weg in mij….  Je wacht een tijdje en draait dan van mij af. En met dat ik dat doe zie ik de vrouw van een grotere afstand nog steeds kijken. Ze heeft het dus gezien. Maar jouw ontlading maakt dat het me niks uitmaakt. ik ben even van de wereld. jij draait bij en komt naast mij liggen. Je hand en hoofd op mijn borst, je andere hand over mijn slapper wordende pik. “dat was lekker”, zeg je, “niet wat ik gedacht had vanmorgen te zullen doen”.

We hebben niet door dat de vrouw weer terug is gelopen en nu bijna bij ons staat. “one done, one still to come” zegt ze. Ik schrik en kom overeind. “Ehhh, sorry, stamel ik. het spijt me maar we waren zo met elkaar bezig…… ik hoop niet dat je boos bent, als ik het had geweten was ik niet doorgegaan”. “Het is niet erg, ik had door kunnen lopen maar ik was teveel getriggerd door de tederheid waarmee jullie seks hebben. En volgens mij is er nog iemand niet klaargekomen”.  “sorry”, zeg je,” ik val op mannen en word eigenlijk niet opgewonden van een vrouw”. Daarmee duidelijk makend dat er geen ruimte is voor een man erbij. “Maar jij hebt je beurt al gehad”, stamel ik, “en je weet dat ik bi ben, en mij windt een vrouw wel op”.

“Als je het leuk vindt, wil ik je wel aftrekken”, zegt de vrouw en komt naar mij toe. Ik zit nog steeds maar spreid mijn benen zodat ze mij in vol ornaat kan zien. Ze hurkt tussen mijn benen en ik voel hoe haar hand mijn pik vastpakt en langzaam aftrekt. Jij kijkt met een glimlach toe. Haar hand voelt lekker en ik laat haar gretig haar gang gaan.

 

Het doet jou kennelijk wel wat, want ik zie hoe jouw lul langzaam zijn weg omhoog zoekt. met een halve stijve kijk je me vragend aan. Ik denk dat ik weet wat je wil. Ik haal de hand van de vrouw weg, draai mij om en ga om handen en voeten staan, gewillig mijn kont naar jou gericht. Je weet wat dit betekent en gaat achter mij zitten. Met je half stijve pik rijd je tegen mijn kont aan. De vrouw lacht, kijkt, mompelt wat en gaat dan voor mij zitten. Haar mond zoekt de mijn en we zoenen innig. dan gaat ze voor mij liggen terwijl jij nog tegen mij aanrijdt. Ze doet haar broek omlaag, haar slipje omlaag en gaat met haar benen wijd voor mij liggen. “Kom maar, ik wil jou in mij” zegt ze. Ik laat me over haar zakken en zoek mijn weg bij haar naar binnen. Terwijl ik nu een vrouw neuk, trek ik jou achter mij naar beneden. En zo lig ik een vrouw te neuken terwijl jij met jouw pik een weg bij mij weer naar binnen zoekt.

zo liggen we een tijdje in, op en met elkaar. De druk van jou in mij maakt dat ik een grote ontlading voel opkomen. En met een paar flinke stoten kom ik in de vrouw klaar. Jij neukt mij nog steeds maar ik merk dat je niet tot een orgasme wil komen.

Je gaat van mij af, ik ga van de vrouw af en we kijken naar elkaar. Lachend want dit was een mooie ervaring. De vrouw kijkt naar ons, genietend en staat dan op. Ze veegt zich wat droog met haar slipje en schiet daarna weer in haar jeans. “Dit was leuk mannen”, zegt ze staat op en maakt aanstalten om te gaan. Ik vraag om haar 06 omdat ik dit nog wel eens wil meemaken. Die geeft ze me en gaat daarna weg. Wij blijven nog even zitten en kletsen wat. Dan maken wij ons ook weer ordelijk en gaan terug naar de auto. Ik breng je naar huis, rijd daarna ook weer naar huis.

Ik app het nummer van de vrouw en dank haar voor vandaag. Ik krijg een foto van haar.

af en toe appen we met elkaar.

4871 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.