Bottom in de sexbios

Geplaatst door: bartje op 29-11-19

Ik was een avond alleen thuis. Omdat ik wat zat te fantaseren over sex opende ik de chat. Ik logde in en begon wat te chatten met Hans. Hij zag mijn foto's en wilde graag een date met mij. Ik kan niet ontvangen en hij ook niet, probleem dus. Hij had me inmiddels ook enkele lekkere foto's gestuurd, waardoor ik geil geworden was en hem graag zou willen betasten. We vertelden elkaar hoe graag we allebei naar gayporno kijken om daar een snoeiharde pik van te krijgen. Zo doende kwamen we op het idee om af te spreken in de sexbios. We planden een datum om erheen te gaan een week later.

Tijdens onze chat wisselden we geile gedachten uit hoe we heerlijk zouden gaan tongen en elkaars pik bewerken. We vertelden elkaar wat we zoal lekker vinden. Het bleek dat Hans erg geilt op het kijken naar neukende mensen, liefst live. Mijn fantasie die ik deelde was juist om door meerdere mannen betast en vooral ook geneukt te worden. Hans werd nog geiler bij de gedachte dat hij dat zou mogen aanschouwen. We spraken af om zoveel mogelijk mannen uit te nodigen in de bios, om te zorgen dat ons plannetje zou lukken.

Gelukkig waren er mannen die er wel zin in hadden om me te neuken. Op het gastenboek van de bios kondigde ik onze komst aan om nog meer mannen te lokken. Het was al duidelijk dat we in ieder geval met een man of vijf zouden zijn. We hadden om 15:00 uur afgesproken. De uren van te voren gierde er een geile spanning door mijn lijf. Ik dacht aan tongen, pijpen, neuken en hoe geil het zou zijn. Op de afgesproken tijd stapte ik de sexshop binnen waar de sexbios is gevestigd. In de kleedruimte deed ik al mijn kleren in het kluisje. Ik zou naakt en met een stijve de bios binnengaan, had ik met Hans afgesproken. Er zaten een aantal mannen die enigszins verbaasd keken toen ik binnen kwam. Voorin de bios nam ik plaats naast Hans en ik zag al enkele gezichten van de mannen waarmee we hadden afgesproken. Aan de andere kant naast me zat een oudere man met zijn pik te spelen. Hij keek verwonderd en blij verrast naar mijn naakte lijf en mijn stijve lul. Ik aaide hem over zijn been en zag hoe hij me geil aankeek. Door beide mannen werd ik ook heerlijk betast. De oudere man stond op en liep naar een ruimte in de hoek die was ingericht als een soort darkroom. Hans zei:"Ga achter hem aan, hij wil je". Toen ik bij hem was, vroeg hij of ik hem wilde neuken. Ik wilde hem wel verwennen, dus probeerde ik mijn pik voorzichtig in hem te schuiven, terwijl ik met mijn handen aan zijn pik trok. Ik voelde aan hem dat hij flink aan me moest wennen in zijn kutje, maar langzaam kon ik gaan bewegen. Ik liet hem heerlijk van mijn dikke genieten en trok hem af tot zijn sperma hoorbaar over de vloer spoot. Lekker begin, nu ik nog, dacht ik.

Ik ging terug de bioscoop in. Nog steeds naakt met een harde paal die zojuist iemand klaargeneukt had. Ik begon te tongen met Hans en hij kneedde mijn tepels en ging vervolgens met zijn hand naar mijn kontje. Zijn vingers zochten mijn kutje. Hij begon me heerlijk te vingeren en ik drukte met mijn kutje zijn vinger zo ver mogelijk naar binnen. Wat was ik geil. Met mijn ogen keek ik hem smekend aan en vroeg ik of hij mij alsjeblieft wilde neuken. Hij keek me afwijzend aan en ging door met vingeren en tongen. Ik werd steeds gekker van verlangen. Één van de andere mannen in de bioscoop was inmiddels naast me komen zitten en had al een condoom om zijn pik. Hans stopte met vingeren en zei:"Toe dan, dat wilde je toch!". Ik was inmiddels zo gek van verlangen dat ik niet aarzelde en met mijn rug naar de man toe op zijn schoot plaatsnam en zijn pik bij me naar binnen begeleidde. Ik begon lekker zachtjes op hem te rijden. Steeds iets meer op en neer. Door het zalige gevoel van zijn pik in mij, begon ik te hijgen van genot. Ook de man waar ik op reed vond het hoorbaar lekker, hij gromde, en ik hoorde hoe hij zijn hoogtepunt naderde. Ik ging lekker door ook toen ik hoorde dat hij klaarkwam. Inmiddels had de volgende man zich naast me genesteld en ging ik op schoot zitten bij de volgende geile man met een sappige dikke lul. Deze man was groter geschapen, waardoor ik weer rustig begon. Hoe heerlijk is het om echt goed opgerekt te worden en een pik heel diep in je te voelen. Dat maakte me nog geiler om ook hem klaar te rijden. Mijn pik lekte behoorlijk, maar het lukte me nog wel om mijn hoogtepunt uit te stellen. Ook deze man kwam heerlijk in me klaar. De volgende man diende zich aan. Hij begeleidde mij naar een sofa voor in de bios, waar ik in alle opwinding ging liggen met opgetrokken benen. Hij ging bij me naar binnen en ik hijgde dat hij me flink moest neuken. Ik lag en kon alleen maar genieten. Hans pakte mijn pik ondertussen vast en gaf een paar stevige rukken. Ik kwam helemaal in extase klaar! Zo lekker...
Ik bleef met een harde paal liggen, terwijl mijn kutje nog open stond en het sperma er nog uit droop. Helemaal voldaan door die geile mannen. Mijn fantasie om bottomsletje te zijn was uitgekomen. Zoiets smaakt naar meer.

4903 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.